Bak Bakalım Blogumda Var mı?

6 Nisan 2015 Pazartesi

Dermoshops Hakkında...

Hepinize mutlu haftalar...

İnanılmaz hızlı akan zaman içerisinde, yapmamız gereken onca şey varken, hepsini kotarmamız pek mümkün olamıyor. Bu nedenle hep bir koşturmaca ve birşeylere/biryerlere yetişebilme telaşına düşüyoruz. Bu nedenle pratik olmak ve ihtiyaçlarımızı daha kolay karşılayabilmek adına "teknoloji" fırsatını sonuna kadar kullanıyoruz hepimiz.

Bize bu konuda çok geniş seçenek sunan teknoloji, hayatımızın her alanında işimize yarayacak bilgiyi, ihtiyacımız olan herşeyi temin edebileceğimiz fırsatlarla tanıştırıyor bizleri.

Güzellik ve bakım alanında ihtiyaçlarımızı karşılayacak bir e-ticaret sitesi Dermoshops ile tanıştırmak istiyorum sizleri.

dermoshops, alışveriş, ucuz



İzmir merkezli site, inanılmaz zengin bir ürün yelpazesine sahip. Tam 900'e yakın marka ve 3000'e yakın ürün; sitenin anne-bebek, cilt bakım, saç bakım, zayıflama vb. reyonlarında bizlerin beğenisine sunulmuş.


Bu kadar fazla ürün ve marka arasında kaybolmamanız ve kolayca alışverişinizi tamamlamanız için site çok çok iyi yapılandırılmış. Ana reyona girdiğinizde sizi, alt kategoriler, reyonda satışa sunulan markalar karşılıyor. Dilerseniz, "fiyat aralığı"na ya da "markalar"a göre de seçenekleri istediğiniz gibi genişletip daraltabiliyorsunuz.

dermoshops, alışveriş, ucuz

Satın almak istediğiniz ürün linkine tıkladığınızda hepimizin merak ettiği; fiyat, stok durumu ve ürün bilgisi ve kategorideki diğer ürün seçenekleri gibi tüm detayları eksiksiz bulabilirsiniz. 

Vichy, Mustela, Caudalie, DDF, Strivectin, Dermalogica, Lierac, Phyto, Avene ve Murad gibi dermokozmetik markaların yanısıra sitede Victoria's Secret, SkinCeuticals, OHTpeptide, 4 Peptide, Wock Clog gibi dünyaca ünlü ve her yerde bulamayacağımız çok ünlü markalara da bu siteden ulaşabilirsiniz.

dermoshops, kozmetik, dermokozmetik, alışveriş, ucuz


Siteden yapacağınız alışverişinizin ödemesini; kapıda ödeme nakit-kapıda ödeme kredi kartı ve vade farksız 9 taksit seçeneklerinden biriyle yapabilirsiniz. Bu arada 59,00 TL ve üzeri alışverişinize bedava kargo avantajını da hemen hatırlatayım.


%100 orjinal ve %100 distribütörlü ürünlerin yer aldığı sitede, aklınıza takılan sorular için, sitenin 0532 737 86 37 numaralı hattını arayarak canlı destek hizmetinden faydalanmanız mümkün. 

Şu aralar, birçok marka ve üründe "cep dostu" indirim ve kampanyaları bulunan Dermoshops.com'a  bir göz atmanızı öneririm.






12 yorum:

  1. bende bakıyorum teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Bilgilendirme için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Gözlerim bir indirim kodu aradı ama olsun :)

    YanıtlaSil
  4. Oo güzel site. Bende ilgileneceğim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Hemen incelemeye gidiyorum :) Teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
  6. Özellikle çalışan arkadaşlara kolaylık olur internet üzerinden sipariş.Geniş bir yelpazesi var...))

    YanıtlaSil
  7. tıklandı bile

    YanıtlaSil
  8. Bu siteyi yeni duydum canım.Caudalie indirimi hiç fena değilmiş :))

    YanıtlaSil
  9. Toksinlerden arındırıcı yeşil çay çok faydalı.. teşekkürler..

    YanıtlaSil
  10. Ben bu belirtilen siteden Omega 3 ve besin takviyeleri aldım. Halen alışveriş yapıyorum. kesinlikle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...