Bak Bakalım Blogumda Var mı?

16 Nisan 2015 Perşembe

Ecowell Likit Yüz Temizleme Sabunu

* Siz, bu yazımı okurken ben, eşimle birlikte Köln'e doğru uçuyor olucam. Blogumu ve sizleri yalnız bırakmak istemediğim için planlanmış yazılarım burada olacak. Yorumlarınızı, dönüşte okuyacağım. Bu arada, paylaşımlarımı instagram hesabımdan anlık olarak takip edebilirsiniz.

 ecowell, organik, cilt temizliği, likit sabun

Hafta sonuna 1 kala hepinize merhaba.

Bugün sizlerle tanıştıracağım ürün, geçtiğimiz aylarda kullandğım ve hatta taze bittiler serisinde bile yerini alan bir cilt temizleme ürünü.




Tazeleyici ve canlandırıcı özelliğe sahip bu likit sabun, cildin PH değerini koruma ve makyajlı/makyajsız cildi koruma iddiasında.


ICEA sertifikasına sahip olan ürün, silikon, paraben, SLS ve SLES barındırmıyor. Hem yüz hem de göz makyajını gayet iyi temizliyor, ayrıca mis gibi portakal kokulu. İç açıcı, ferahlatıcı.

Ambalajı üzerinde her cilt tipine uygun olduğu belirtilmiş ama benim yağlı cildimde bile kullandıktan sonra gerilme oldu. Instagram ve bloglarında aynı sorunu yaşadığını belirten arkadaşlarım da oldu. Kuru, normal ve hatta karma cilde sahipseniz bu üründen uzak durmanızı öneririm.


Ambalajı sevimli ve kullanımı gayet rahat. Fakat, nedense çok kısa sürede bitirdiğimi hatırlıyorum bu ürünü. 150 ml. olmasına, az bir miktar kullanmama rağmen bereketsiz çıktı.

Sonuç olarak; iyi temizliyor, içeriği fena değil. Ancak, çabuk bitmesi ve bende kullanım sonrası cildimde yaşadığım hafif gerilme nedeniyle tekrar kullanacağım bir ürün değil ne yazık ki.

Yine de denemek isteyen ve zaten memnun olanlar, ürünü Lila Kutu'dan temin edebilirsiniz.

4 yorum:

  1. Bu sıralar markayı çok duyuyorum ve güzel bir temizleyiciye ihtiyacım vardı inan seçeneklerdendi ama şu gerilme meselesi beni de gerdi tercih dışı bırakıyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanıyorum bu üründe herkes aynı derten muzdarip. Yoksa temizlemesi falan gayet başarılı...

      Sil
  2. Benim cildim normal ve bu ürün aşırı gerilmeye neden olmuştu bende. Ardından hemen nemlendirici sürme ihtiyacı hissetmiştim. Yağlı cilde iyi gelir herhalde diye düşünmüştüm ama yanılmışım. Bu arada iyi tatiller :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen. Gerdiği için nemlendirici kullanmak gerekiyor hemen.
      Çok teşekkürler canım :))

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...