Bak Bakalım Blogumda Var mı?

11 Mart 2015 Çarşamba

Organik'te 2015 İlkbahar & Yaz Koleksiyonu‏

Fermuarından düğmesine, etiketinden ambalajına kadar kullanılan tüm malzemeleri ile %100 organik olan Organickid, 0-6 yaş arası bebek ve çocuklar için 'mükemmel tasarım ve renkten uzak organik' algısını değiştirerek, 2015 İlkbahar & Yaz koleksiyonu ile hem sağlıklı, hem şık hem de rengarenk ürünler sunuyor.



Organik giyim markası Organickid, lacivertten kırmızıya, fuşyadan maviye, şeker pembesinden sarı ve yeşile varıncaya kadar birbirinden canlı renklerin yer aldığı 2015 İlkbahar & Yaz Koleksiyonu ile farklı temalarda hazırladığı tasarımlarını ebeveynlerin ve kendi kıyafetlerini seçebilecek yaşta çocukların beğenisine sunuyor.





Bir Koleksiyonda Yedi Tema

2015 koleksiyonun içinde birden fazla tema işlendi. Çizgilerin hakim olduğu 'Nautica' temasında denizden ve martılardan esinlenilirken, 'Fun Girl' ve 'Fun Boy' temalarında rengarenk puantiyeler kullanıldı. 'Mr Owl' ve 'Miss Owl' da ise şirin baykuşlar ve canlı renkler var. Erkek çocuklar için tasarlanan 'Space' temasında da uzay gemileri ve sevimli uzaylı karakterler yer aldı. Kız çocukları için özel olarak tasarlanan 'Fairy' temasında ise sadece yıldızlar hakim.







Bu Koleksiyonun Bir Misyonu Var

Evin küçük üyelerine son derece sağlıklı, güvenilir ve birbirinden şık ürünler sunan Organickid, çocukları doğanın eşsiz güzelliği ve hayvanların sevgi dolu dünyası ile buluşturuyor. Markanın tasarımcısı Merve Akıncı, "2015 İlkbahar & Yaz koleksiyonumuzu da yoğunluklu olarak hayvan figürleri kullandık ve kullanmaya da devam edeceğiz. Organik ürünlerin aynı zamanda ekolojik olması gerektiğini ve sadece ürün olarak değil tüm felsefesi ile bu düşünceye uygun hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum. Gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmayı hedefleme duygusunu, doğa ve hayvan sevgisini çocuklarımıza bebeklikten aşılamalı ve yaşamın her anında içinde olmasını, sevmesini sağlamalıyız. Açıkçası koleksiyonumuzun bir misyonu var" dedi.





Şimdilik sadece online satış yapan ve yakın bir zamanda kendi mağazalarını açacak olan Organickid'e www.organickidwear.com adresine tıklayarak ulaşılabilir.


Organickid Hakkında
Türkiye’nin en köklü markaları arasında yer alan ve ilk organik pamuk iplik üreticisi Topkapı İplik’in 2013 yılında hayat verdiği marka, öncelikle yurtdışında satılmaya başlandı. Türkiye online satış platformları ile giriş yapan Organickid, aldığı uluslararası sertifikalar ve %100 organik olması ile diğerlerinden farklılaşıyor. İplik üreticisi bir firmanın bünyesinde olması
nedeniyle üretim alt yapısı güçlü olan Organickid, Türkiye'de mağazalaşarak büyümeye devam edecek. Dünyadaki en kapsamlı tekstil standardı sertifikası Global Organik Tekstil Standardı (GOTS), bir ürünün tamamının organik prosedürlerine uygun olarak üretildiğini ve 100% organik olduğunu kanıtlayan Organic Blend Content Standard belgesi, pamuk üretiminin olumsuz çevresel ve sosyal etkilerini azaltmayı hedef haline getiren ve pamuk çiftçiliğini daha sürdürülebilir bir yöntem haline getirmeyi amaçlayan Better Coton Initiavite, Türkiye’de sadece 5 firmada bulunan SA 8000 Sosyal Sorumluluk Standardı (Social Accountability 8000), Flo Fairtrade Standard ve tekstilde zararlı kimyasallara ve maddelere karşı güvenilirlik belgesi OEKO-TEX Class 1 Sertifikalarına sahip olan Organickid, tasarımlarında kullandığı iplik, çıt çıt, fermuar, düğme, etiket, ense etiketi, cırt cırt, poşet ve askılar da dahil olmak üzere üretimin her aşamasında organik, güvenli ve sağlıklı ürünler sunuyor.

2 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...