Bak Bakalım Blogumda Var mı?

21 Mart 2015 Cumartesi

Kate Moss'un Gençleşme Sırrı

Pahalı ve riskli kozmetik uygulamalarına eşsiz bir alternatif sunan TUA ürünleri; yaşlanma sürecini tersine çevirerek hassas yüz ve vücut kaslarını güçlendiriyor. Kullanımı son derece basit olan TUA yüz ve vücut egzersiz cihazlarının sunduğu elektrostimülasyon teknolojisi ile sadece 2 haftada ciltteki doğal sarkma ve kırışıklıkların önüne geçiliyor.

Genellikle yaşın sadece bir ruh hali olduğu söylenir. Aynaya baktığınız zaman yaşınızın sadece düşünsel bir algı olduğuna ikna olabilirsiniz. İlk gri saç teliniz dalgalanarak size merhaba dediğinde veya vücudunuzdaki kırışıklıklarla karşılaşana kadar…

Birçok kişi bu sürece bilinen yöntemler ile dur demeye çalışır; çeşitli tedaviler, cerrahi müdahaleler ve kremlerle çare arar. Ancak bu yöntemler çoğu zaman hayal kırıklığı ile sonuçlanır. Ve bu yöntemler çoğunlukla pahalı, yan etkileri saymakla bitmeyen riskli, zor ve vakit alan ve takip gerektiren yöntemlerdir. Birçok kişi tam da bu nedenlerle vazgeçer çabalarından.

Elektrostimülasyon Tedavisi İle Yaşlanmayan Bir Cilt
Elektrostimülasyon, bilimsel olarak kanıtlanmış bir çözüm. Elektrik akımı ile kasların tıpkı fiziksel egzersizlerdeki gibi çalışmasını sağlıyor. Elektrostimülasyon egzersizleri, yüzdeki kas oranlarını artırdığı gibi deri altındaki yağ oranlarının azalmasına yardımcı oluyor.

Elektrostimülasyon tedavisi, özellikle hassas yüz kaslarında kullanıldığında kasları uyararak en yüksek yoğunlukta bile ağrısız ve acısız çalışmasını sağlıyor. Gönderilen uyarılar, gözaltı, çene altı, karın ve kalça gibi özellikle çalıştıramadığımız kasların kasılıp gevşeyerek çalışmasına yardımcı oluyor. Bu yolla yüzde sarkma ve yaşlanma etkileri azalırken; aynı tedavi tüm vücuda da uygulandığında ince, sıkı ve daha güçlü vücut kaslarının oluşması mümkün

40 yılı aşkın süredir dünya çapındaki kliniklerde, 25 yıldır da güzellik salonlarında uygulanan elektrostimülasyon tedavisi basit olmasına rağmen son derece etkili ve güvenilir bir tedavi yöntemi. Hastanelerde, ayak bakım merkezlerinde, fizyoterapi merkezlerinde bulunan ve bazı sinir hasarları ve rehabilitasyon durumlarında da elektrostimülasyon tedavisi uygulanıyor.



Kate Moss'un Tercihi de TUA
Dünyaca ünlü aktris Kate Moss'un da kullandığı TUA ürünleri, lazer cerrahisi, botoks ve benzeri kozmetik ve estetik uygulamalara mükemmel bir alternatif. %100 İtalyan TUA ürünleri, hassas yüz ve boyun kaslarını güçlendiren, sağlamlaştıran, kullanımı son derece basit egzersiz cihazlarıdır. Elektrostimülasyon teknolojisini kullanan TUA ürünleri, sadece 2 haftalık düzenli bir kullanım sonucunda yüz ve vücut kaslarını çalıştırarak, ciltteki doğal sarkma, yağlanma, yaşlanma ve kırışıklıkların önüne geçiyor.

Güzelliğinizi Çantanızda Taşıyın
Bayanların çantalarında taşıyabilecekleri, kullanımı her yerde mümkün olabilen son derece pratik TUA ürünleri; güzellik salonlarındaki heybetli makineler ile aynı güçte ve özellikte. uluslararası kalite ve güvenlik belgeleri FDA ve CE sertifikalarına da sahip. Uygulama sırasında TUA ürünlerine iletkenlik için sadece su gerekiyor. Ek bir ürün almaya ya da herhangi başka bir şeye gerek yoktur. 42 yıllık köklü bir firmanın güvencesi ile Türkiye pazarına sunulan TUA ürünlerinin 2 yıl garantisi bulunuyor. 



TUA ürünlerine sahip olmak için Vupiesse Italy’nin Türkiye mümessili olan Teksmark'a 0212 866 17 00 no'lu telefondan veya www.tuaturkey.com adresinden ulaşılabilir.

6 yorum:

  1. HER TÜRLÜ PAYLAŞIMINIZ ÇOK GÜZEL İLGİYLE TAKİP EDİYORUM

    YanıtlaSil
  2. biz kadınlar güzelleşmek için elimizden geleni yaparız :)
    paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ve kaliteli, güzel ürünleri de buluruz :))
      Sevgiler...

      Sil
  3. Valla süpermiş. Benim de tam böyle bir bilgiye ihtiyacım vardı. teşekkürler paylaşım için. ayrıca takibe de aldım :)

    Bu arada mini kahvaltılık börek için çeşmeyi açıp süzgeci çeşmenin altında bir güzel gezdireceğiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşine yaradıysa ne mutlu bana :)

      Haha, tamam börek işi tamamdır ;)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...