Bak Bakalım Blogumda Var mı?

20 Ocak 2015 Salı

Taze Bittiler- 51

Bugün bana hep Pazartesi gibi geliyor ve neredeyse "hepinize mutlu haftalar" diyerek başlayacaktım yazıma :)

Okumayı ve yazmayı en en en sevdiğim seriler içerisinde yer alan taze bittiler üzerine olsun bugünkü yazım. Yine, fena değilim ürün bitirme konusunda ve inanın bu ay daha bir sıkı çalışıyorum bu konuda ;)

taze bittiler, kozmetra, topicrem, rimmel, watsons

1- Kozmetra White Emerald SPF30 Gündüz Bakım Kremi: Yaz döneminde güneş lekelerim ister istemez artıyor ne yazık ki. O dönemde çok faydası olamayacağını düşünerek biraz ara vermiştim kullanmaya. Daha sonra düzenli olarak kaldığım yerden devam ettim ve başarılı buldum bu kremi. Bir öncesi ve sonrası yazısı hazırlayacağım ama genel olarak yorumlarımı burada bulabilirsiniz.

2- Topicrem Soothing Temizleme Suyu (Yüz ve Göz İçin): Genel olarak beğendiğim bir ürün oldu ama denemek istediğim başka ürünler de var. Detaylı yazım burada.

3- Rimmel London Scandaleyes Retro Glam Mascara: Kirpiklerimi güzel kıvırdı, hacim verdi evet ama ah bir de gün içerisinde dökülme yapmasaydı... Detaylı yazım için burayı tıklayabilirsiniz.

rimmel, fragonard, mustela

4- Rimmel London Scandaleyes Thick&Thin Eyeliner: Çok kısa sürede bitmesi ve kullanım süresi içerisinde rengini iyi vermemesi ürünün dezavantajları bence. Detaylı yazım burada.

5- Fragonard EDT- Belle Cherie: 200 ml.lik koskoca ürünü bitirdim ya, bravo bana. Yalnız, kokusu çok çok güzeldi. Her mevsim kullanabildiğim, EDT'lere nazaran bayağı kalıcı bir parfümdü. Yazısı burada.

6- Mustela Hydra Bebe Vücut Losyonu: Kızımı da ürün bitirme konusunda kendime benzettim. Düzenli kullanınca bitiyor koca ambalajlı ürünler. Alerji yapmayan, bebeklerin cildinin dostu, hoş kokulu, güzel bir üründü. Markanın diğer ürünleriyle ilgili bir detaylı yazı paylaşıcam.

fruttini, bebak, clean rose, gülsuyu, göz makyajı temizleme, duş jeli

7- Fruttini Duş Jeli: Bir marka düşünün, ambalajı arkasında "Dikkat; yenilmez ve içilmez." yazıyor olsun. İşte öyle güzel, öyle buram buram bir koku. Duş keyfi diye ben buna derim. İnstagram hesabımda ufacık bir yazısı var.

8- Bebak Göz ve Dudak Makyaj Temizleyicisi: Suya dayanıklı makyajları gayet güzel temizliyor. Yazısı burada

9- Clean Rose Gülsuyu: Bazı güzellik uzmanları tonik ve gülsuyu kullanımına onaylamıyor ama ben tonik niyetine bu gülsuyunu çok severek kullandım.

bebek diş macunu, dentinox, biodent, watsons, palmolive

10- Nenedent- Baby Diş Macunu: Bu da Gökçe'nin bitirdiği ilk diş macunu. Bununla ilgili de bir ayrıntılı yazım olacak. Bebekleri diş sağlığı konusunda özendiren aparatı ile yutulabilir özellikte olan başarılı bir macun.

11- Bio dent Basic Diş Macunu: Bu da benim bitirdiğim macun. Yeşil renkli ve herhangi bir zararlı madde bulunmayan, "Nature" sertifikalı güzel bir macun. Elimde 1 adet daha var, onu kullanmaya başlıyorum. Detaylı yazım burada

12- Watsons Ağız Çalkalama Suyu: Ağız sağlığına önem veren biri olarak diş macununun yanısıra mutlaka bu tür ağız çalkalama suları da kullanırım. Bu su, ayrıca tartar oluşumuna karşı da işe yarıyor.

13- Palmolive Body Butter- Kahve Hazzı: Sanıyorum, Palmolive'in son dönemlerde çıkardığı ürünler içerisinde en tutulan ürünü bu oldu. Kahve kokusu nefis.

ulric de varens, neutrogena, avon, otacı, durance

14- Numuneler: Bir taraftan orjinal boy ürünler kullanırken, arada elimdekileri azaltmak ve yeni ürünlerle tanışmak için numune ürünler kullanıyorum. Neutrogena vücut losyonunu çok beğendim, orjinal boyunu alabilirim. Otacı argan bakım kremi de ellere iyi bakım yapıyor. Sadece kokusu konusunda tereddütüm var.

1 ay içerisinde ve zamanının çoğunu evde geçiren biri olarak hiç de fena değilim sanırım. Renkli kozmetik tüketmişliğim bile var yahu :)

Bakalım önümüzdeki ay, hangi ürünlerle vedalaşmış olucam...

30 yorum:

  1. tebrikler o zaman:) Benim de yazmam lazım bitenler yazısı, ama o kadar çok birikti ki tembellikten:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Belgincim, ha gayret senin bitirdiklerini de görelim blogunda :)
      Sevgiler...

      Sil
    2. Nenedent diş macununu biz de bu ay bitirdik ve çok memnun ayrıldık.Bulabilirsem şimdi Splat deneyeceğim miniklere.
      Benim bitenlere gelince İstanbul'a geldiğimden beri biriktiriyorum desem !

      Sil
    3. O zaman ben de deli gibi merak ettim bitirdiklerini desem :)))

      Sil
  2. Bu ay ben de elimdeki bütün testerları kullanmayı planlıyorum. Bir sürü biriktiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsini değil de ara ara tüketmek daha iyi sanki. Özellikle cilt ürünleri için. Cilt daha alışmadan yeni bir ürün, o bitmeden bir başka marka.... Cildi yormamakta fayda var ;)

      Sil
  3. Merhaba her şey çok güzel .Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Gülten ablacım :) Benden de sevgiler...

      Sil
  4. Baştan başa değişim yaşamak diye buna derler sayfa bir harika sevgiler www.okulanneleri.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler güzel düşünceleriniz için :)
      Sevgiler...

      Sil
  5. Bir ay içinde bu kadar ürün bitirebilen arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum :)) Şu kozmetra'yı çok merak ediyorum benn..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla eskilerden bir laf vardır ya "çetele tutuyorum"; onun gibiyim resmen :) Bununla ilgili bir yazı hazırlayacağım sanırım önümüzdeki günlerde...
      Kozmetra'yı da başarılı buldum çok :)

      Sil
  6. Topicrem merak edip ben de aldım. Daha dün elime geçti. Bakalım memnun kalacak mıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temizlik sırasında çokça kullanılmazsa ciltte kuruma olmuyor kesinlikle...
      :)

      Sil
  7. Şu an şapka çıkartıyorum size mükemmel bir tüketicisiniz :))) rimmel kalem alacaktım vazgeçtim :) görüşmek üzere hoşçakalın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Gün içerisinde dökülme sorunu olmasa çok başarılı ama...

      Sil
    2. Belki denerim ama ilk tercihim olmayacak :))

      Sil
  8. Kısa sürede bu kadar ürünü denemek bencede başarı..Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Herşey çok güzel başarılar dilerim..

    YanıtlaSil
  10. blog etkinliğinden geliyorum. sizi takibe aldım heryerden faceden burdan
    :)). bana da beklerim muhakkak http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr/ ve facebook sayfam https://www.facebook.com/pages/Tasarımda-Nilgün-Özen-Aydın/802433419804021?fref=ts

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşkkürler Nilgün hanım, hemen bakıyorum :)

      Sil
  11. ahh Mustela ogluslarimin ikisine de bebekliklerinde ve hatta daha sonralari Mustela'nin urunlerini kullandim, hiç degistirme geregi duymadim, çok memnun kalmistim. kokusu halen burnumda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi, nefis kokuyorlar. Hel şampuanı... Yıkama sonrası Gökçe'nin saçlarında kalan o harika koku...
      :))

      Sil
  12. Bitenler yazıları benim de en sevdiklerim arasında. 200 mllik parfüm mü o_0 Tebrik ederim. Palmolive benim de aklımda ama önce elimdeki duş jeli stoğunu eritmem lazım. Otacı 'nın kokusunu hiç ama hiç sevmemiştim hatta blogumda da yazdım ama kokusunu güzel bulanlar var. Bir sürü şey bitirmişsin, gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla o koca şişeyi bitirdiğim için ben de kendimi tebrik ettim laf aramızda :) Ah o stoklarımız... Neyse, Otacı da bitecek.
      Valla gelsin gelsin yeniler :))

      Sil
  13. Bunlar bittiyse yenileri gelsin o zaman :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...