Bak Bakalım Blogumda Var mı?

27 Ocak 2015 Salı

KRAUTERHOF- Isıtıcı Masaj Jeli

Özellikle; hareketsizlik, yanlış pozisyonlarda oturuş/yatış, uzun süreli bilgisayar kullanımı, stres, bazı hastalıklar, ters hareket vb. nedenler, vücudumuzda bazı kasılma ve tutulmaya neden oluyor. Ve ne yazık ki hareket kısıtlanması ile acı bir ağrıya neden oluyor.

Böyle durumlarda hepimiz, rahatsızlık duyduğumuz o bölge için, masaj, sıcak su kompresi, ağrı kesici ilaç gibi çözüm yollarına başvuruyoruz hemen. Böyle bir durumla karşılaştığımda ısıtıcı masaj jeli kullanıyorum son dönemlerde.

krauterhof, ısıtıcı, masaj jeli, alman


Ünlü Alman markası Krauterhof'un ürünü olan bu ısıtıcı masaj jeli; markanın diğer ürün içeriğinde de yer alan kırmızı asma yaprağı, at kestanesi ekstresi gibi ağrı kesici ve rahatlatıcı özelliğe sahip bitkiler içeriyor.

Anneannemin yıllarca kullandığı "vicks" kadar yoğun ve keskin olmasa da yine nispeten belirgin bir kokuya sahip. Fakat, kesinlikle rahatsız edici değil.

krauterhof, ısıtıcı, masaj jeli, alman


Kasılma/tutulma problemi olan bölgeye masaj yaparak uyguladığınız bu ürün, anında etki etmeye başlıyor. Geçtiğimiz hafta, tutulan ve sağa/sola çeviremediğim boynuma ne yapsam diye düşünürken aklıma gelen bu ürünle o sıkıntıdan çok kısa sürede kurtuldum. Jel uyguladığım boyun bölgem inanılmaz şekilde ısındı ve çok kısa bir sürede gevşeme ve rahatlama yaşadım. 



Günde birkaç kez kullanabileceğiniz bu jel, gerçekten işime çok yaradı. 250 ml.lik ambalaja sahip olmasına rağmen özellikle, gün içerisinde fazlaca bilgisayar başında kalan eşim ve dizlerinde sıkıntı yaşayan annem sayesinde ürün, çok kısa sürede bitecek gibi görünüyor.



Ürünü eczanelerde ve Watsons mağazalarında bulabilirsiniz.

*Etkinlik sponsor ürünüdür. Görüşlerim kişisel ve objektiftir.


16 yorum:

  1. masabaşında çalışmaktan sürekli sırtım tutulur, bunlar çok işime yarıyor. bu markanın selülit jelini kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. onda da ısıtıcı etki vardı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de bacak kremi var, o da çok başarılı. Yorgunluğu hemen alıyor :)

      Sil
  2. Paylasimin icin cok tesekkurler.. Hemen anneme almaliyim bu urunu... sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anneniz de çok memnun kalacaktır :)
      Sevgiler...

      Sil
  3. Bu tam da benim kayakçı kızlarıma göre bir ürünmüş !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gevşetmek ve rahatlatmak için birebir Ayşegülcüm ;)

      Sil
  4. ara sıra boyun tutulması yasayan biri olarak bu öneri çok işime yaradı. daha çok bengay jel gibi ürünler kullanıyordum. bir ara deneyebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz watsons mağazalarında indirimli olarak satılmıyor ama indirime girdiğinde denemeni öneririm. Gerçekten işe yarıyor.
      hATIRLADIĞIM KADARIYLA BENGAY JELLER AĞIR KOKULU VE FAZLA YAKICIYDI, bunda öyle bir sorun yok...

      Sil
  5. Hiç duymadığım bir ürün,ama işe yarıyorsa mutlaka almalıyım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten işe yarayan bir ürün. Yukarıda belirttiğim gibi annemin diz ağrıların ve masa başında yoğun çalışan eşimin boynuna müthiş etkisi oldu...

      Sil
  6. Bloğum taşındı yeni adresimde de takibini beklerim. Sevgiler... blogkizsalseyler

    YanıtlaSil
  7. denemek lazım , bu markadan kullandığım tüm ürünlerden memnun kaldım bundan da kalırım diye düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de birkaç ürün daha var, yazıları geliyor ;)

      Sil
  8. Ürünü kullandıktan 5 saniye sonra benim ve eşimin sırt derisi güneş yanığı gibi kıpkırmızı oldu ve nokta nokta kırmızı kızarıklar oluştu. Ürünün içinde tahriş edici kimyasallar var. Vanillyl Butyl Ether bu kimyasallardan biri. Kesinlikle kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Ürünle ilgili Watsons ile iletişime geçtim.

    YanıtlaSil
  9. Çok üzüldüm. Bizde herhangi bir tahriş olmadı. Cilt hassasiyetinin de etkisi olabilir. Firmayla iletişime geçtiniz mi?

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...