Bak Bakalım Blogumda Var mı?

30 Ekim 2014 Perşembe

MakyajTrendi.com Alışverişim

Geçen gün internette gezinirken, tesadüfen MakyajTrendi.com sitesine denk geldim. Bir baktım, neredeyse her üründe sadece 4 gün sürecek olan %50 indirim var.

Ürünleri inceledim, high-end markalar, fakat indirimli fiyatlar inanılmaz. Biraz gezindim, site hakkında birkaç yorum okudum, sitenin Vepa Group'a ait olduğunu öğrenince de hemen alışverişimi yaptım.



 Paketi açtığınızda, isminize özel ve zarif bir notla karşılaşıyorsunuz, çok şık.


Gayet güzel bir paketleme ile olası bir kargo kazasını gayet güzel önlemişler. 




Ben, tercihimi alınacaklar listemde olan Shiseido Dual Balancing Fondöten'den yana kullandım. İşin ilginç tarafı; tam da benim cilt rengime uygun tonu satılıyordu sadece. Bu açıdan kendimi çok şanslı hissediyorum. Yanında da 2 adet tester ürün gönderilmiş.



İnternet sayfalarından alışveriş gayet kolay. Üye olmadan alışveriş yapılamıyor yalnız. Alışverişiniz sonrası, oluşturulan siparişinize yönelik bir e-mail gönderiliyor. Siparişiniz kargoya verildiğinde de size hemen bilgilendirme maili ulaştırılıyor. Çalıştıkları kargo şirketi UPS Kargo (ki benim en sevdiğim ve en disiplinli çalışan kargo şirketidir.)

Çok çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Siz de MakyajTrendi.com'a üye olmak ve makyaj ve güzellik sırlarını öğrenmek ve çok uygun fiyatlara orjinal ürünler satın almak isterseniz tıklayın.

6 yorum:

  1. güle güle ilknurcum.çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler hepinize :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan ve fondötenin yorumunu simdiden merak ediyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanıp iyice değerlendirmek istiyorum vivacım, sonra tabii burdan paylaşırım sizlerle :))

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...