Bak Bakalım Blogumda Var mı?

11 Temmuz 2014 Cuma

Farmasi Kozmetik BB Cream ve BB Eye Cream Yorumlarım


Farmasi Kozmetik'ten denemem için gönderilen diğer ürünlere ait yorumlarımı buradan ve buradan okuyabilirsiniz. Bugünkü yorumlarım ise markanın BB Cream ürünleri. Bu arada, ürünlerin her ikisi de açık tenliler için çok daha uygun. Benim bronzlaşmış tenimde pek de hoş durmadılar. Fakat, ürünlerin yapı ve özelliklerini çok beğendiğim için markanın tenime uygun olan kremlerini alıcam kesinlikle.

1- BB Cream 7 in 1- Light to Medium: Markanın bu ikilisini çok merak ediyordum. Çok şık kutusunda 50 ml.lik bir ürün. İçerisinde macademia yağı, B3 vitamini, argan yağı, ipek proteini, kolajen ve SPF15 bulunuyor. Kutu üzerinde yazan bilgiye göre makademia özü cildi nemlendiriyor, B3 vitamini cilde doğal bir parlaklık kazandırıyor, yulaf özü cildi besleyerek onarıyor, ipek protein yumuşaklık verirken, kolajen ve argan yağı sayesinde ciltteki mimik ve yaşlılık çizgilerinin azalmasına yardımcı oluyor.



Denemeye başladığımda ilk farkettiğim şey; yoğun kokusu oldu, fakat uyguladıktan sonra o yoğun kokudan eser kalmıyor. Kremsi bir yapıya sahip ve pembe alt tonlu. Uygulaması kolay, çok kısa sürede sabitleniyor ve ciltle bütünleşiyor. Saatlerce cildimde durmasına rağmen karma olan cildimde yağlanma sorunu yaşamadım.


Kapatıcılığını gerçekten çok beğendim, çok fazla rötüş ya da tazelemeye gerek kalmadan kullanılabilir bir ürün. Fiyatı ve performansıyla mutlaka deneyin derim.

2- BB Eye Cream 5 in 1- Light to Medium: Amacı; koyu halka görünümünü kapatmak, torba görünümünü azaltmak, ince çizgi görünümünü azaltmak ve göz çevresinde aydınlanma sağlamak olan bu ürün çok şık ambalajında.



Aplikatörü yardımıyla uygulanan üründen az miktarda sürüp dağıtmak yeterli oluyor. Cildi kurutmuyor, kapatıcılığı çok iyi, ayrıca çok da uzun süre kalıcı. Ve bence ürünün en en en önemli artsı; göz altlarındaki ince çizgilere dolmadan bu çizgileri gayet de güzel kapatıyor. İçeriğinde SPF15 bulunması da ürünün ayrıca bir artısı.

Aşağıda her 2 ürünün renkleri ve ciltteki yansımalarını görüyorsunuz.


Markanın tüm ürünlerini incelemek ve alışveriş yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.






8 yorum:

  1. BB göz kremini çok merak ediyorum ^_^ Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka bir yerden edinmeye çalış canım, gerçekten çok başarılı :)

      Sil
  2. BB göz kremini merak ettim ben de. Light tonu çok açıkmış fotoğraf beni yanıltmıyorsa, kaç tonu var acaba? Farmasi satan birini bulabilirsem deneyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru Sevdacım. Her iki ürün de "Light to Medium" olarak adlandırılmasına rağmen göz kremi, BB kremden daha açık. 2 tonu var. Farmasinin internet sayfasından satın alabilirsin :)
      Sevgiler...

      Sil
  3. 'light to medium' rengi bana biraz açık sanki bütünleşip cildimin rengi alabilirmi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi ürün için sorduğunuzu ve ten renginizi bilemediğim için net cevap veremeyeceğim, üzgünüm...
      Belki, yukarıdaki swatch işinize yarar...

      Sil
  4. 5 yıldır farmasi bb kremi bende kullanıyorum gerçekten harıka bir ürün.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...