Bak Bakalım Blogumda Var mı?

26 Mayıs 2014 Pazartesi

Taze Bittiler- 43

Bu ay içerisinde yayınladığım 2. "Taze Bittiler" yazısı olacak ama bu yayınım; geçtiğimiz Nisan ayında bitirdiklerimle ilgili. Nisan ayında bayağı ürün tükettim, o yüzden 2 ayrı fotoğraf göreceksiniz :)

1- Fa Deodorant- Golden Star: Parfüm tadında kokusuyla çok severek kullandığım deodorant. Zaten, Fa'nın kokularını çok severim. Elimde sağlam bir stoğum mevcut ;)

2- Colgate Plax- Ağız Çalkalama Suyu: Kullandığım süre boyunca temizlik ve ferahlık hissini verdi. Ama kısa süreli :(

3- Palmolive Body Butter: Markanın, bu serisine bayılıyorum. Vanilya, çikolata ve çilek... Her 3'ü de mevcut. Tek kötü yanı, kokunun kalıcı olmaması :(

4- Bioderma Photoderm Bronz SPF-30:  Bu ürünü, blogumda detaylıca anlatmak kısmet olmadı. Cildinizde yüksek koruma sağlayan bir ürün. Hipoalerjinik, suya dayanıklı ve hızlı ve kalıcı bronzluk sağlayarak kalitesini açıkça gösteriyor. Şimdi 50 koruma faktörlüsüyle yola devam...

5- Avon- Advance Techniques Tüm Saç Tipleri İçin  Güçlendirici ve Koruyucu Şampuan: Genel anlamda beğendiğim bir şampuandı. Detayları burada


6- Soft to Plus Leke Giderici Krem:Çok başarılı bir krem. Set içerisinde yer alan sabunla birlikte kullandım ve çok memnun kaldım. Yazısı burada.

7- Dalan D'olive El&Vücut Kremi: Küçük ambalajı ile her yere taşımalık, ellerimi de yumuşacık yapmıştı. Bitirdiğim 2. tüp. Detaylar burada.

8- Nivea Peel-Off Temizleme Maskesi: Nivea'nın maskelerini başarılı buluyorum ben. Ambalajı, kullanım kolaylığı ve cildimdeki olumlu etkilerini gözlemlediğimden tekrar tekrar alırım.

9- Avon Solutions Youth Minerals Göz Kremi: Serinin gece ve gündüz kremini çok severek kullandığım halde bunu hiç beğenmedim. Kullandığım dönemlerde göz çevremde hiç olumlu etkisi olmadı. İçime sinmediği için kalanı çöpü boyladı.

10- Aveseena Gece ve Gündüz Kremleri: Kimyasal maddelerden uzak yapısılarıyla, hafif kokularıyla, cildimde bıraktıkları nemlilik ve bakımla favorilerim arasına girdiler bile.

Bakalım bu ay içerisinde neler bitmiş olacak :)





12 yorum:

  1. Vanilya <3 Bir sürü şey bitmiş gene, gelsin yeniler ;)

    YanıtlaSil
  2. Nivea'nın maskelerini ben de çok severek kullanıyorum,bunu da merak ettim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok başarılı. Cildi gerçekten temizliyor, nefes aldığını hissedebiliyorum :)

      Sil
  3. Doganin kanunu varmisya, tüm bosluklar dolarmis, bosalsin dolaplar gelsin yeniler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Doğanın kanununa uymamak olmaz o halde ;)
      Sevgiler...

      Sil
  4. vanilya aşkı muhteşem gerçekten bende kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Vanilya kokusuna aşığım :)

    YanıtlaSil
  6. bioderma nivea kullandığım ürünlerden memnun kaldım bende.avonun şampuanını bir kere saçıma sürme gafletinde bulundum kepeği aylarca temizleyemedim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avon şampuanlardan çok memnunum ben de. Acaba saçına uygun olmayan bir şampuan mıydı acaba?

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...