Bak Bakalım Blogumda Var mı?

30 Mayıs 2014 Cuma

Purnem- Sarı Kantaronlu El Bakım Kremi ve Sürpriz :)

Haftanın son gününden hepinize merhaba :)

Bugün, elime geçtiğinden beri çok severek kullandığım bir ürün hakkındaki yorumlarımı paylaşmak istiyorum sizlerle.

Anneler Günü etkinliğimde sponsor olan markalardan biri de Purnem'di. Zonguldak'ta kurulmuş olan firma, tamamen doğallıktan yana. Bu nedenle, üretmekte olduğu ürünler içerisinde kesinlikle parabenler, PEG, silikon yağlar, petrol atıkları, alkol, sentetik kokular ve hayvansal katkılı içerik bulunmuyor.


Dikkat ettiyseniz, ambalaj üzerinde sadece "el kremi" yazmıyor. İçerisinde bulunan sarı kantaron bitkisinin yara iyileştirici gücünün de etkisini alarak ellerinize ciddi anlamda bakım yapıyor. İçeriğinde bulunan zeytinyağı sayesinde ise ellerinizi yumuşacık yapıyor ve elleriniz mis gibi saf zeytinyağı kokuyor. Ambalajı da çok şeker :)


Fotğraftaki miktar, tek kullanım için çok fazla. Yoğun yapıya sahip, bu nedenle az miktarda kullanmanız yeterli. Emilimi nispeten daha uzun sürüyor ama uzun süre cildinizi nemlendiriyor. Yapış yapış ya da yağlı bir his bırakmıyor. Özellikle cildiniz kuru ise kesinlikle çok iyi bir bakım ürünü. Fakat, herkesin gönül rahatlığıyla kullanacağı, tavsiye edeceğim başarılı ürünlerden.

Markanın, diğer ürünleri ile ilgili yorumlarım burada olacak, fakat siz de markanın kendi sayfasından inceleyebilir-satın alabilir, ayrıca www.n11.com, www.gittigidiyor.com  ile Kozmedshop'tan alışveriş yapabilirsiniz.

Bu arada, sizin için de bir sürprizimiz olacak, takipte kalın ;)


9 yorum:

  1. Sürekli elini yıkayanlar için ideal :)

    YanıtlaSil
  2. sarı kantaron ha .... ne güzel kesinlikle almalıyım hemen inceliyeceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka incele Nihalcim, denediğinde çok beğeneceksin zaten :)

      Sil
  3. ben yüz kremini kullanıyorum cildime çok iyi geldi.cidden tavsiye ederim .

    YanıtlaSil
  4. Cok tatli gözüküyor kutusuda, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Sarı kantaron oldukça faydalı annem bitkisel olarak yağını hazırlıyor. Krem olarak hazırlanması ve kullanılması çok iyi. Denemek gerek hakikaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok başarılı. Gayet güzel bakım yapıyor.

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...