Bak Bakalım Blogumda Var mı?

14 Ocak 2014 Salı

Clinique 3 Adımlı Cilt Bakım Seti

Alalı ve kullanalı uzun zaman olmasına rağmen blogumda ancak yer verebildiğim set hakkında yorumlarımı paylaşmak istiyorum bugün.
Bildiğiniz gibi Clinique'in cilt tipinize göre satışa sunduğu 4 farklı cilt tipine göre üretilmiş, 3 adımlı bakım setleri mevcut. Her bir set; cilt tipinize uygun yüz temizleme jeli, tonik ve nemlendirici losyondan oluşuyor.
Ben, karma -yağlı cildime göre üretilmiş olan 3 numaralı bakım setini kullandım. Ürünlerimizi inceleyecek olursak;

1. Adım- Temizlemek İçin: Temizleme jeli gibi görünse de aslında bu bir likit formda sabun. Bu ürünü, makyajımı temizledikten sonra, cilt temizliği için suyla köpürterek kullandım. Ardından ılık suyla cildimi iyice duruladım. Kokusuz ve köpürmeyen bir temizleme ürünü. Fakat, cildimdeki kiri ve oluşan fazla yağı gayet güzel temizlediğine şahit oldum. Uygulama sonrası cildimi germedi, kurutmadı.

2. Adım- Arındırmak İçin: Yine, cildi ölü hücrelerden ve fazla yağdan derinlemesine temizlemek için seride yer alan toniği kullanmalısınız. Cildin sağlıklı-genç ve aydınlık görünmesine kesinlikle en büyük desteklerden biri. Bu toniği kullandığımda cildimde kesinlikle sivilce çıkmadı. Yalnız, toniğin kokusunun fazlaca keskin olduğunu hatırlıyorum.

3. Adım- Nemlendirmek İçin: Kremin en büyük özelliği; yağsız olması ve uygulamadan itibaren cildi rahatlatarak özellikle karma-yağlı cildimde rahatlama hissi uyandırması. Kullandığım süre boyunca cildim hep yumuşacık kaldı.

Her 3ünü de cildime uygun buldum ve severek kullandım. Yalnız, bazı bloglarda cilt tipine göre kullanıma rağmen memnun kalınmadığını okumuştum. O yüzden, orjinal boyunu almadan önce bu deneme boy ürünlerden oluşan setlerden almak iyi bir seçim olur diye düşünüyorum.

2 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...