Bak Bakalım Blogumda Var mı?

23 Ekim 2013 Çarşamba

Pure Beauty- Nar Özlü Antioksidan Göz Maskesi

Son dönemlerde sürekli bir koşturmaca halinde olduğumdan dinlenmeye pek fırsatım olmuyor. Hele hele gece uykularım bölük pörçük. Dolayısıyla şiş ve morarmış gözaltları ve kızarmış gözlerim, yüzümün ayrılmaz parçası oldu. Kozmetik malzemelerle ve cilt bakımıyla görüntüyü biraz olsun kapatmam gerekiyor.
Yorgun göz çevresi için uyguladığım bir maskeden bahsetmek bugün sizlere: Watsonslarda satılan Pure Beauty markasına ait göz maskesi.
Bu maske, yorgun gözleri canlandırmak ve aydınlatmak, ayrıca göz çevresini sıkılaştırma özelliklerine sahip.
Tek kullanımlık 2 adet kağıdımsı-pamuksu yapıda maskeden oluşuyor. Renksiz ve kokusuz olan bu maskeleri, temiz cilde uyguluyorsunuz.Gözaltlarına maskeyi yerleştirip 10 dk. bekletiyorsunuz. Bu arada hafif dokunuşlarla göz çevrenize masaj yapabilirsiniz.

Maskeyi uyguladıktan birkaç dakika sonra cayır cayır yanan göz ve çevresinde, inanılmaz bir rahatlama hissedeceğinizin garantisini veririm. Hem serinlik, hem ferahlık hem de dinlendirme hislerini doya doya yaşatıyor. En iyi sonucu almak için hafta 2-3 kez uygulanması tavsiye ediliyor. Nar özlü olduğu için antioksidan etkisi de var ve sanırım göz çevresini sıkılaştırma özelliğinin olup olmadığını bu şekilde uygulama yaparak görebilirsiniz.

Maskeyi, sadece Watsons mağazalarından temin edebilirsiniz. Normal fiyatı 6,00 TL ancak indirim zamanına denk gelirseniz daha uygun fiyatlara hem de daha fazla ürünle bu maskeye sahip olabilirsiniz.

 



3 yorum:

  1. ben de çok seviyorum bu maskeyi..

    YanıtlaSil
  2. Çok merak ettim, açıkçası çok göz kremi kullanmıyorum atlıyorum arada bir maske yapabilirim bu yüzden.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...