Bak Bakalım Blogumda Var mı?

10 Ekim 2013 Perşembe

Hadi Bit Kutusu'nda Bu Ay (Ekim)

Son dönemlerde dolap-çekmece boşaltma girişiminde olduğumu biliyorsunuz. Özellikle son aylarda bitimek istediğim ürünlerin listesini hazırlıyorum. Hatta eskiden yaptığım projem Hadi Bit Kutusu'nu da tekrar hayata geçirmiştim. Taze Bittiler serimde de gördüğünüz gibi gayet başarılıyım. Fakat, baktım ki bir türlü renkli kozmetik bitmiyor. Ben de uzun zamandır benimle olan ve artık kurtulmak istediğim renkli kozmetik ürünlerinden oluşan bir hadi bit kutusu hazırladım. Ekim ayı içerisinde sıklıkla bu ürünleri kullanıp bitirme ya da en azından azaltma ve en geç bir sonraki ay içerisinde bitirme niyetindeyim. Artık vedalaşmak istediğim ürünlere bakalım mı?
1- Nivea Fruity Shine Kiraz Aromalı Dudak Balmı: Sonbaharda en sık kullanılan ürünlerden. Çabuk biter düşüncesindeyim. Yazısı burada.

2- Golden Rose Eyeliner: Uzun zamandır benimle ama markayı tebrik ediyorum. Çünkü, akma, kokma, bozulma kesinlikle yok. Ama ben eyeliner kullanma sıklığımı artırmam gerek.

3- Alix Avien Oje: 1-2 kullanımlık ömrü var. Severek kullandım ama yeni serilere yer açmalı. Yazısı burada.

4- Golden Rose Oje: Paris serisine ait oje. Rengi konusunda sıkıntım yok ama fırçasını sevemedim bir türlü. Birkaç kullanımlık ömrü var. Bitsin, rengi yenilerim.

5- Flormar Oje: Yarım Şişe kalmış. Parlak ve hafif simli bir renk. Sonbaharı ara ara canlandırırım bu renkle ;)

6- Alix Avien Oje: Shine Plus serisinden olan bu oje de küçücük şişesi içinde çabuk bitecek gibi görünüyor. Temiz ve sağlıklı bir görünüm veriyor.

7- Chanel Brilliant Lipgloss: Severek kullanıyorum ama artık bitsin. Yazısı burada.

8- Avon Color Trend Eyeliner: Avon'un şeffaf lineri. İstenilen renkte farla sürerek renk renk liner sahibi oluyorsunuz. Pek sık kullanmadım bakalım ne zaman bitecek?

9- Flormar Ruj: Bitmedi gitti yahu. Bu ay mutlaka bitmeli. Yazısı burada

10- Hello Kitty Lip Balm: Kiraz aromalı bir balm daha. İspanya'dan almıştım, çoook bereketli çıktı. E bitsin artık. Yazısı burada.

11- Essence Kütikül Giderici: Ankara'da Essence standlarında göremediğim bir ürün. Başka şehirlerde de var mı, bilmiyorum ben Prag'dan almıştım. Fena değil ürünlerden. Yazısını yazmayı unutmuşum bunun, hemen gelsin.

12- Alix Avien Göz Kalemi: Beyazdan çok ten rengi kullanmak isterim artık, tercihim bu yönde, kullanabildiğim kadar kullanayım, bitsin. Yazısı burada.

Ne kadar başarılı olabilirim bilmiyorum ama bunları bir yerde toplamak bile bitirme düşüncesini tetikliyor... Sizin kurtulmak istediğiniz malzemeleriniz neler???

6 yorum:

  1. Yaparsin sen canım ha gayret:))

    YanıtlaSil
  2. Ben bitiririm o kalpli hem de hello kittyli balmı :P

    YanıtlaSil
  3. bu fikre bayıldım :) Ben de böyle bi kutu yapmalıyım kendime :) Hemencik bitsinler bakalım :)

    YanıtlaSil
  4. Dimi dimi dimi dimi? Project Pan'dan çok da ha iyi. Ürün almamak gibi bi şart yok, kendini sıkma yok, sadece bitirmek istediğin ürünler gözönünde ;)
    Bi kutu da sen yap bakalım :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...