Bak Bakalım Blogumda Var mı?

27 Ağustos 2013 Salı

Clean Rose El&Vücut Losyonu

%100 Türk malı olan Clean Rose markasıyla tanışmam; yaklaşık 2 yıl önce gittiğim Antalya tatilimden dönüşüm sırasında oldu. Isparta'da verdiğimiz molada, otogarda bulunan mağazaya girdim ve kısa sürede alışveriş yaparak birkaç ürünü hakkında bilgi sahibi oldum.
Denediğim ürünlerden biri; bu el ve vücut losyonu. Kapağını açtığınızda ve cilde uyguladığınızda buram buram gül kokusu yayılıyor. Kokusu çok kalıcı değil ama yine de belli bir süre el&vücutta kalıyor. Ben, daha çok vücut losyonu olarak kullandım ürünü. Sürdükten sonra cildinizi yapış yapış hale getirmemesi tercihimi bu yönde kullanmama neden oldu.
Losyon olduğu için gayet akıcı kıvamlı ve renk olarak çok hoş bir pembeye sahip. Ürünün, aloevera içerdiği ve nemlendirici/besleyici özelliği bulunduğundan bahsediliyor ama ben, losyonu kullandığımdan beri bunu pek göremedim açıkçası.
Clean Rose'nin internet sayfasında ürün ambalajlarının yenilendiğini gördüm. Umuyorum ki, içerikleri de biraz daha güçlenmiştir ve bizler de uygun fiyata kaliteli ürünler kullanmanın keyfini yaşayabiliriz...
 

2 yorum:

  1. Clean Rose adı pek bilinmese de harika ürünleri var.Kolonya ve oda spreyini sürekli alırım.Mis gibi gül kokuyorlar.

    YanıtlaSil
  2. Evet Zehracım, bazı ürünleri gerçekten çok başarılı. Yakın zamanda blogumda markanın, ayak kremini tanıtıcam. Ben de ondan çok memnun kaldım :) Sen de bize bahsettiğin ürünleri tanıtır mısın?
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...