Bak Bakalım Blogumda Var mı?

14 Haziran 2013 Cuma

Taze Bittiler- 32

Geçtiğimiz hafta kozmetik dolabımı ve çekmecelerimi biraz düzene koyayım dedim ve resmen dehşete düştüm. Sanırım önümüzdeki 2 yıl yetecek kadar kozmetik ve bakım malzemem var. Ne ara almışım, ne ara bu kadar toplamışım, ben bile farkında değilim. Sanırım renkli kozmetik malzemelerimin bir kısmını önümüzdeki günlerde satışa çıkarırım. Evde olduğum sürece makyaj yapmam çok sık olamayacak maalesef.
Zaten aşağıdaki fotoğrafta da göreceğiniz gibi bitirdiğim ürün sayısı az olacak böyle muhtemelen.
1- Avon Naturals Şampuan: Kiraz çiçeği özlü şampuanı uzun zamandır kullanıyorum. Ancak, bu şampuan doğum sonrası oluşan saç dökülmesi problemime yardımcı olamıyor. Yeni ürün arayışındayım.

2- Vıchy Termal Su: Dolabın dibinde kalmış ve doğal olarak son kullanma tarihini geçirmişim. Üründen çok memnun değildim. Daha doğrusu, termal sulardan çok memnun değilim. Gereksiz bir ürün olduğunu düşünüyorum çünkü. Bu yaz, maden suyunu sprey şişeye koyup öyle kullanıcam. Bu sulardan daha iyi olduğunu düşünüyorum. En azından daha uzun süre serinlik ve ferahlık hissi veriyor.

3- Mustela ve Lanolin Göğüs Ucu Kremleri: Doğum sonrası sıklıkla kullandığım ürünler. Şu anda da Lansinoh kullanıyorum. Detaylı yorumlarım en kısa sürede burada...

4- Oksizinc Pişik Kremleri: Gökçe için kullandığım pişik önleyici kremler. Birindeki çinko oranı %20, diğerinde % 40. Diğer kremlere nazaran daha katı kıvamda. Bir detaylı post da bu ürünler için gelecek..

4 yorum:

  1. evet canım birde bebek varken ne kadar kozmetik kullanabileceksin ki dimi..

    YanıtlaSil
  2. Aynen öyle Özgecim. Bu arada satış bloguna birsürü yeni ürün koymuşsun. Elimdekiler bu kadar çok olmasa sadık müşterin olurdum inan :))
    Bol satışlar...

    YanıtlaSil
  3. Benim cildim alerjiye çok yatkın ve hassas olduğu için ben termal suları seviyorum. Gerçi sadece Avene kullandım ama :) Konu dışı ama bu bebekler için çinko içeren pişik kremlerinin dirseklerdeki kararmalara iyi geldiğini okumuştum. Doğru mudur? Oranı en yüksek olandan alıp deneyeyim ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu yaz, maden suyu kullanıcam sevdacım.
      Belirttiğin konuyu ilk defa duyuyorum. Bir dene ve bizlerle de paylaş istersen :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...