Bak Bakalım Blogumda Var mı?

11 Mart 2013 Pazartesi

Çekilişimin Kazananı

Burada başlattığım çekilişim, 8 Mart itibariyle sonlanmıştı. Müthiş bir katılım oldu, öncelikle beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum :)) Bu sayede bir sürü yeni blogla da tanışmış oldum.
Yayınlanmamış başvuruları aşağıda fotoğrafladım. Sevgili kübra, macherie ve cimcime sibel'in herhangi bir yerde duyurusu olmadığı için; Işıl Uğuz'un ise belirtmiş olduğu link sorunlu olduğu için otomatik olarak elendiler. Eksikliklerini tamamlamaları için mail göndermeme rağmen dönüş yapılmadığı için benim içim rahat :))
Bunların dışında çekiliş postunda görünen 97 yorumun birini; aynı kişi(edasen) 2 defa başvurduğu için, 2'sini de benim gelen yorumlara verdiğim cevaplar olması nedeniyle siliyorum. Geçerli yorum sayısı; 94
Veee merakla beklediğiniz, kazananın kim olduğu sorusunun cevabına. Çekilişi Random yaptı ve talihliyi belirledi. Bu çekilişimin şanslısı;
Hazel Bağcı!

Tebrikler sevgili Hazel, 3 gün içerisinde bana iletişim bilgilerini göndermen gerek, aksi takdirde yeni bir talihli belirlemek zorundayım.
Katılan herkese teşekkürler, bir sonraki çekilişimde yine beni yalnız bırakmayın ;)



4 yorum:

  1. 59 .sıradaymışım:) Kazanan arkadaşı tebrik ederim..

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim bilgilerimi gönderiyorum çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  3. bir de mail adresi vermemişsiniz ya da ben görememiş de olabilirim :)hangi adrese göndereyim bilgilerimi ?

    YanıtlaSil
  4. Ahh kaçırmışım! Bende bir çekiliş başlattım bakmak istersen :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...