Bak Bakalım Blogumda Var mı?

9 Mart 2012 Cuma

Bakım Mimi

Sevgili Gamzecim bana bakım konusunda bir mim göndermiş. Seve seve cevaplıyorum.

1- Saç Bakımı için ne yapar, ne kullanırsın?
Yaklaşık 1,5 yıldır saçlarımı boyamıyorum ve artık sadece saç uçlarımda kaldı boya. Dolayısıyla, boyalı saçlar için gerekli olan bakımı yapmıyorum. Günaşırı saçlarımı şampuanlıyor, haftada 2 kez de Bioblas Saç Bakım Maskesi'ni kullanıyorum. Bir de hemen hergün Avon'un Durulanmayan Bakım Kremini saç diplerine değdirmeden özellikle saç uçlarına uyguluyorum. Bu krem, ayrıca saçlarımı jöle kullanmışım gibi saç şeklimin bozulmamasını sağlıyor.

2- Yüz ve Cilt Bakımı için ne yaparsın?
Cildim, özellikle de yüzüm sorunlu değil çok şükür. Her sabah ve akşam mutlaka cildimi temizlerim. Cilt temizliği için özellikle kullandığım bir temizlik ürünü yok. Beğendiğim ve beğenmediğim ürünleri blogumda okuyorsunuz. Son günlerde Bioderma Sensibition H2O kullanıyorum. Nemlendiricilerim Olay ve Avon'un Solutions serisinin kremleri. Haftada 1-2 kere de cilt maskesi yapıyorum. Bunun için belirlediğim özel bir marka yok. Yaz-kış her sabah güneş kremi kullanmayı da ihmal etmem, bunun için de tercihim yine Avon'dan yana. Çok başarılı buluyorum yüz için olan güneş kremini. Arada bir de cilt bakımına gidiyorum. Vücut bakımımı da Vaseline vücut losyonu ile yapıyorum. Başka ürünler denemeyi sevdiğim için vücut losyonları ya da body scrub için farklı markalar göreceksiniz blogumda.

3- Dudak bakımı için neler kullanırsın?
Açıkçası, ruju sürer çıkarım. Fakat, bu kış Ankara'da çok soğuk ve sert geçtiği için dudak balmı kullanıyorum ruj altına.

4- El ve ayak bakımı için ne kullanırsın?
Bunlarda da özellikle kullandığım marka yok. El ve ayak için ayrı ayrı 2 kremim var, onlar bana yeterli oluyor. Hayatım boyunca hiç ponza taşı ya da el/ayak fırçası kullanmadım, hiç gerek olmadı :)

5- En son kişisel bakım ürünü olarak neler aldın?
Oooof off, hiç sormayın. Son dönemlerde o kadar çok ama o kadar çok ürün aldım ki neyi ne zaman aldım hatırlamıyorum. Sanırım Gamzecim gibi kozmetik ile ilgili bazı kararlar alma zamanım geldi de geçiyor bile. Ben de blogumda bu kararlarımı blogumda yayınlamalı ve uygulamalıyım.

Çok teşekkürler Gamzecim mim için. Ben de kimleri mimleyeyim?
Daphnecim,     Undeniedcim,    Uzunincekıvırcık,    Bettycim e gönderiyorum :)

1 yorum:

  1. Mim için teşekkür ederim bende en kısa zamanda cevaplayacağım :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...