Bak Bakalım Blogumda Var mı?

31 Mart 2011 Perşembe

Haydi Karına Koş

Dün akşam arkadaşlarla birlikte tiyatrodaydık.  Aslında, yaklaşık 15 gün önce gitmeyi planlıyorduk ama bilet kalmadığını öğrenince ille de bu oyunu bekledik.

Devlet tiyatrosunun bu sayfasında  oyunla ilgili bilgiler yer alıyor. Taksi şöförü olan John Smith'in bir kaza geçirmesinin ardından başına gelen komik ve karışık olaylar silsilesi, oyunun konusu. Oyun süresinde olaylar o kadar karıştı, kişiler ve olaylar o kadar birbirinden bağımsız ama bir o kadar da iç içe geçti ki, özellikle 2. perdede oyun, oyuncular ve seyirci o kadar ısındı ki müthiş eğlenceli bir gösteri çıktı ortaya. Özellikle oyuncuların performansları gayet başarılı, dekor ve kostümler çok iyiydi. Özellikle de üst kattaki komşu Stanley'in performansı üst düzeydeydi.

Yorucu bir günün ardından biraz dinlenmek ve eğlenmek isteyen herkese tavsiyemdir efenim. Nisan ayında da oynanacak bu komediyi kaçırmayın, arkanıza yaslanın, keyifle izleyin.

Dipnot: Fotoğraf, internetten alıntıdır.

2 yorum:

  1. çok süperdi ben de dün yani 6 nisanda gittim acayip güzeldii.hayatımda 30 kez tiyatro izlediysem.....bu en güzeliydii....hele hele strace

    YanıtlaSil
  2. süper ....çok güzel..ben çok beğendim..

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...