Bak Bakalım Blogumda Var mı?

10 Haziran 2017 Cumartesi

Essi Güzellik-Estetik-Kozmetik Eğitim Merkezi Çankaya Şubesi Açıldı

Geçtiğimiz ay içerisinde, ünlü güzellik merkezi ESSİ Güzellik-Estetik-Kozmetik Eğitim Merkezi'nin Çankaya Şube açılışına davetliydim.


1994 yılında İzmir'de açılan Essi Güzellik-Estetik-Kozmetik Eğitim Merkezi, şu an Ankara-İstanbul ve İzmir'de toplam 32 şubesiyle faaliyet göstermeye ve biz hanımları güzelleştirmeye devam ediyor.

Bölgesel incelme(4 boyutlu incelme-soğuk lipoliz-ozon sauna vb.), cilt bakımları(Hydra Smart-Peeling- Dermapen Uygulamaları vb.), anti-aging uygulamaları(Yüz ütüleme-Mikrodermabrazyon-Argan Kök Hücre anti aging bakım vb.), ayak bakımı(nasır-siğil-ayak ve tırnak mantarı-batık tırnak vb.) uygulamaların yanısıra kalıcı makyaj- ipek kirpik uygulaması-kirpik perması gibi diğer güzellik uygulamaları yaptırabileceğiniz merkezlerde aynı zamanda akademik eğitimler de almanız mümkün.
Çok şık ve zevkli bir tasarıma sahip mekan gerçekten iç açıcı ve rahatlatıcı etkisiyle hem gözünüzü hem de ruhunuzu dinlendirecek türden.
Organizasyonunu; Paskalya Organizasyon'un gerçekleştirdiği açılışta, birbirinden güzel görünümlü ikramlar da yer alıyordu.
Bu ay içerisinde laser epilasyon uygulaması için gitmeyi planladığım güzellik merkezinin açılışına davet ettiği için sevgili Ankara Etkinlik'e ve misafirperverlikleri için Essi Çankaya Güzellik Merkezi'ne, fotoğraflar için de Betül Okan'a çok teşekkürler...

Telefon: 0 312 963 33 63
E-mail: bilgi@essiguzellik.com
Adres: Yıldızevler Mh. Rabindranath Tagore Cd. No:52 Çankaya/ANKARA




4 yorum:

  1. O zaman ankaralilara hayırlı olsun😊 takip listeme aldım sizi de beklerim 💛

    YanıtlaSil
  2. İstanbul'daki şubeler ile aynı dekore edilmiş uygulamaları da güzel..

    YanıtlaSil
  3. Çok şık bir açılış olmuş...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...