Bak Bakalım Blogumda Var mı?

29 Haziran 2017 Perşembe

Allymina Arrow Lashes Maskara & Allymina Göz Kalemi

Allymina markası ile ilgili ürün deneyimlerimi sizlerle paylaşmaya devam ediyorum bugün. Markaya ait vücut losyonu ve duş jeli ile ilgili yazımı buradan, aynısefa ve çay ağacı yağlı kremler hakkındaki yazımı okumak içinse burayı tıklayabilirsiniz.

Bugünkü yazımsa, sınırlı sayıda renkli kozmetik ürünü bulunan markaya ait göz kalemi ve maskarası ile ilgili...

1- Allymina Beauty Extra Black Göz Kalemi:
Biz kadınların göz makyajında en çok aradığı şeylerden biri de akmayan göz kalemi. Bunun için de kozmetik ve makyaj blogları olarak bu konuda sürekli bir arayış içerisindeyiz.

Allymina markasına ait bu göz kalemi ise bu anlamda gönlümü fethetti diyebilirim.
Sürümü yumuşak olan kalem, dolayısıyla çok kolay uygulanıyor. Renk olarak simsiyah olmasa da tonu ve koyuluğu yerinde. Gün içerisinde ise asla akmadığını gözlemlediğim kalemi temizlemesi de çok kolay.

Eğer bu kalemde bir kusur arayacaksanız, kalemtraşla açılma durumu olur sadece. Özellikle benim gibi yağlı gözkapağınız varsa akmayan, gün içerisinde de rengi asla solmayan bu kalemi öneririm.

2- Allymina Arrow Lashes Mascara:
Plastik yerine kıl fırça tercihindeyseniz doğru adrestesiniz. Fırçası sayesinde hem hacim hem de dolgunluk veren maskara, yine bu fırça sayesinde en kısa kirpiklere kadar uzanarak hacim sağlama konusunda iyi bir başarı yakalıyor.

Kirpiklerinizin kısa, seyrek ve cansız olması, bu maskara sayesinde sorun olmaktan çıkıyor. Maskarada keratin yüklü kıl tekniği kullanılması, sağlıklı ve dolgun kirpiklere sahip olmanızı sağlıyor.
Ve bence en en en güzel yanlarından biri de maskaranın gün içerisinde akmaması. Kirpiklerinizde ağırlık yapmadığını ve göz kaleminde olduğu gibi kolay temizlendiğini de gözönünde bulundurursak, bu ürün de bir şansı hakediyor derim.

Temmuz ayında Allymina kataloglarında indirimli olarak satışa sunulacak ürünleri satın almak için Allymina temsilcisi Gülden Hanımla irtibata geçebilirsiniz.

WhatssApp: 0544 934 73 30

10 yorum:

  1. Siyah her zaman favorimdir...Maskarada ise hacim kesinlikle tercihim.

    YanıtlaSil
  2. kalem de maskara da çok güzel, akan göz kalemlerini sevmiyorum, gülünce gözlerim çok ıslanıyor da :)

    YanıtlaSil
  3. markayı hiç duymamıştım güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. Göz kaleminin sürümü yumuşak olması çok güzel. Gözlerime kalem sürerken zorlanmak ve acıtmak hoşuma gitmiyor tabi.akmaması da ayrı güzel. Güle güle kullanın..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. hiç duymadığım bir marka.. incelemek lazım :)

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan, renginin simsiyah olmasını sevdim ben de :)

    YanıtlaSil
  7. Akmayan göz kalemlerine bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Bayıldım arkadasim çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  9. Sen bu ürünü seviyorsun ben de duşunüyorum kizmetiklwrimi yenilerken

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...