Bak Bakalım Blogumda Var mı?

11 Haziran 2017 Pazar

Acnecinamide Temizleme Jeli

Bu yazıyı yayınladığımı zannediyordum ama ne yazık ki taslaklarda kalmış. O halde bugün sevgili Nilgün'ün etkinliğinde hediye edilen Acnecinamide ile bakım zamanı...

Yağlı ve akneli cilde sahip kişilerin kullanabileceği temizleme jeli, düzenli kullanımda gözeneklerin içerisinde birikmiş olan yağ ve kiri arındırarak temizliyor.

Şeffaf renkte ve kötü olmayan değişik bir kokusu bulunan temizleme jeli, tüm ambalajında kullanım kolaylığı sağlıyor. İlk yıkamada bile cildi gayet iyi temizlediğini gözlemlediğim ürün, uygulama sonrası cildimde herhangi bir kuruluğa sebep olan özellikle yüzümde T bölgesini yağdan arındırdı.
Çok yağlı bir cilde sahip değilim ve sadece PMS dönemlerinde mutlaka çene bölgemde bir sivilce çıkar. Bu temizleme jelini de özellikle PMS öncesi de dahil, bir 10 gün kadar sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa kullandım. Bu uygulama, sivilcenin çabuk sönmesini ve hatta birkaç kez de hiç çıkmamasını sağladı.

Daha çok yağlanmanın fazla gerçekleştiği ergenlik döneminde herkesin kullanabileceği bu jeli ben de bu şekilde kullanıyorum. Sizler bu ürün hakkında neler düşünüyorsunuz?


10 yorum:

  1. Bu ve tüm serisi benim için sivilceli dönemlerimin kurtarıcısı . Mendillerini de denemelisin <3

    YanıtlaSil
  2. Tam denemelisin derken yukarıda yazısını gördüm ahaha <:)

    YanıtlaSil
  3. İlknur'cum bu marka ve ürünleri daha çok ergenlik döneminde işe yarar gibi geliyor, cildim kuru olduğu için de denemekten çekinmiştim. Fakat, özel dönemlerde sorun yaşarsam kullanmak üzere edinebilirim sanırım. Güle güle kullan, çok öptüm❤️❤️

    YanıtlaSil
  4. cok duyuyorum bu markayı ama kullanmak ıcın elım gıtmıyor nedense :)

    YanıtlaSil
  5. bu jeli çok sevmiştim ben de baya iyi geldi sivilceli dönemde kullanmıştım hep..

    YanıtlaSil
  6. Hmmm... şu PMS uygulamasını ben de yapsam iyi olabilir; derdim büyük o dönem çıkan çene sivilceleriyle :/ Öptüm!

    YanıtlaSil
  7. ben de çok sevdim oğlumda da çok işe yaradı

    YanıtlaSil
  8. Merak ediyordum bu ürünü, teşekkürler.. :)

    YanıtlaSil
  9. Kızım kullanıyor. Düzenli kullanımda etkili.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...