Bak Bakalım Blogumda Var mı?

7 Mart 2017 Salı

En İyi Moda Haberleri En İyi Elle'de...

Biz kadınların olmazsa olmazlarından biri de moda ve trendler. "Bu yılın modası nedir?" "Hangi renkler revaçta?" "Saç ve makyajla ilgili ipuçları nelerdir?"...

Bu ve bunun gibi tüm soruların cevabı Elle dergisinde. Yaşamımızı kolaylaştıran, merak ettiklerimizi en doğru ve hızlı bir şekilde sunan modayla ilgili en kaliteli dergi.


Sadece moda mı? Kadına dair tüm ayrıntıları renkli ve capcanlı sayfalarında bulabileceğiniz dergi, 1945 yılından beri bizlerle. Kaliteli ve özgün içeriğiyle bizlere sürekli yeni ufuklar açan dergiyi, aylık olarak satın alabileceğiniz gibi dijital ortamda ve abonelik sistemiyle de takip edebilirsiniz.

Yılların kendisine kazandırdığı güç ve bilgiyi bizlere en iyi şekilde sunarak bizlere rehberlik eden dergi, alanında uzman ekibiyle başarıdan başarıya koşuyor.

Kadınları özgürleştirmesi; onları başkalarına özendirmek yerine kendilerini keşfetmeye yönlendirmesi konusunda okurlarının hemfikir olduğu dergi, okuyanların en iyi arkadaşı.
Yaşama, modaya ve kaliteye bakış açınızı olumlu yönde değiştiren dergi, yıllardır milyonlarca okuyucusunu olduğu gibi beni de etkiledi. Özellikle gardrobumuzda olmazsa olmazlarımız vb. konularda verdiği ipuçları, estetik ve sağlık konusundaki yayınlar, ünlülerle yapılan röportajlar, okumaktan en en en keyif aldığım yazılar. Aldığım ipuçları sayesinde hayatımın her alanında bir adım daha ilerleyebilmenin keyfini yaşıyorum.

Benim gibi Ryan Gosling hayranıysanız, yeni sezon ipuçlarını incelemek istiyorsanız, güzellik ve bakım konusunda yepyeni bir akım başlatan "Neştersiz Güzellik" hakkında bilgi arıyorsanız, Elle'nin Mart sayısını kaçırmayın ;)



8 yorum:

  1. çok sevdiğim dergilerden her ay olmasa da sık sık alıyorum..

    YanıtlaSil
  2. çok severim Elle'yi bazen bloğumda Elle'den bazı paylaşımlar da yapmaktayım :)

    YanıtlaSil
  3. Yıllar oldu bu dergileri okumayalı sanırım... halbuki bir hafta sonu kahvemi alıp rahat köşeme çekilebilmeyi ne çok isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırsat yaratmak lazım, ama bazen "hangi birine fırsat yaratayım" oluyoruz değil mi :))

      Sil
  4. Ben Elle dergisini çok sevenlerdenim.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...