Bak Bakalım Blogumda Var mı?

18 Kasım 2016 Cuma

#maviyleprojectpan Durum Güncellemesi

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz Eylül ayı sonunda evdekileri biraz azaltabilmek ve yılbaşı alışverişi için yer açabilmek adına bir project pan çalışmasına başlamıştım.

Daha önce yaptığım bitirme projelerinden farklı olarak, bu defa yoğun bir katılım gerçekleşti ve neredeyse 25 kişilik dev bir projeye dönüştü.

#maviyleprojectpan çalışmamı, içerdiği ürünleri ve katılımcı arkadaşlarımın yazılarını buradan okuyabilirsiniz.

Güncelleme öncesi hemen belirteyim; Ekim ayının nasıl bu kadar çabuk geçtiğine inanamıyorum. 2 seyahat, hala geçmeyen hastalık ve yatılı misafirlerim nedeniyle herşeyden biraz biraz kopmak zorunda kaldım. Tabii bu durum, projeme de yansıdı. Fakat, elimden geleni yaptığımı ve durumlar biraz daha düzeldiği için projeme son günlerde tam gaz devam ettiğimi de hemen belirteyim.

Gelelim projemin güncellenmiş haline...
 



Temizleme mendili ve temizleme jelini bitirdim. Avon'un göz makyajı temizleyicinin ise birini yarıladım.
Bu aralar deli gibi maske ve peelinglerimi kullanıp bitirme çabasındayım. Niveanın T Bölgesi temizleyici bantlarını bitirdim ve pek memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim. Freeman maske 2 kullanımlık ve bu ay içerisinde biter. Aynı şekilde Eeose peelingi de bitirebilirim. Sadece Avon'un Planet Spa maskesini bitiremeyeceğim galiba bu projede.
Lavera'nın serumu inanılmaz bereketli çıktı. Bitmiyor bitmiyor arkadaş! Jannsen Cosmetics'in ise sanırım 1 tanesini bitirebilirim, diğeri kalır.
Bu fotoğraftaki ürünlerden henüz bitirebildiğim olmadı. Fakat Cosmed saç kremi, Kaufmann krem ve Loft masaj yağı bu ay içerisinde bitecek.
Argan Cure ayak kremi, Catherine Arley ve Dove ürünlerini bitirmek bayağı bildiğiniz zulüm halini aldı. Hem düzenli kullanamıyorum hem de bitmediği için kendilerine kızıp duruyorum :)
Sürekli maske ve peeling kullandığımı yukarıda belirtmiştim. Hyaluman maske de neredeyse hiç kullanılmamış bir üründü ve bu projem sayesinde en geç yılbaşına kesin bitecek. Diğerleri bitti, oh be :)
Bu fotoğraftaki ürünlerden bitirmeyi başarabileceğimi düşündüğüm ürünler parfüm ve ağız çalkalama suyu. Projeme o kadar çok maske ve cilt bakım kremi eklemişim ki, 3 ayda bitiremeyecek olmam çok normal. Proje hatası :))
"Rimel, concealer, parfüm bitirmenin mutluluğu ve asla 3 ayda bitmeyecek ürünlerin bu fotoğrafta toplaşması" adlı çalışmam :)) Buradan yılbaşına kadar sadece kaş rimelinin üzerini çarpılayabileceğim, anladım :)
 Henüz bitmeyenler fakat azimle çalıştığımdan birçoğunu bitireceğimi düşündüğüm ürünler.
Ve son olarak tırnak bakım ve süs ürünlerim. Gabrini ve Rapsodi ojelerim bitecek, Pastel matlaştırıcı ojeyi bitiremeyebilirim, Flormar tırnak bakım ürününü yarıladım umuyorum bitirebilirim ve Golden Rose kırmızı ojeyi bitirmeyi umut ediyorum. Tırnak süsleme ürünlerinden de sticker olanı biter.

63 üründen 14 tanesini bitirebilmişim henüz. Sanırım 25 civarı da ürünü kesin bitiririm. Kalan 20 ürünü ise bir sonraki projeye dahil ederek yeni eklenecek süre içerisinde bitiririm.

Az-çok projemin durumu belli olduysa, diğer arkadaşların yazılarına da yönlendirebilirim sizi. Projelerinin güncellenmiş halleri Başak, Kırmızı Rujlu Blog, Zeynep, Ece, Duygu, İlkee, Audrey, Sinem, Kübra, Nisa' nın sayfalarında. Güncelleme yapan fakat benim gözümden kaçan yazı varsa bildirebilir misiniz bana lütfen, linki buraya ekleyeyim...

Yorumları alayım?


20 yorum:

  1. Ay ay, senin renkli kozmetik bitirme azmine hayranım; benim yeni şeyler deneme hevesim hiç bitmiyor! Öyle olunca renkliler de nanay! Anca rimel, fondöten ve göz kalemi :/ İyi gidiyoruz bence İlknur'cum, ha gayret! Öptüm çook!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O bende de var Başakçım, ama benim kötü huyum; aldıklarımı bir süre bekletiyorum. Kullanmak için biraz vakit geçiyor, o arada diğerleri bitiyor aya da bitmeye yakın hale geliyor.
      Valla bence de iyi gidiyoruz, hatta harikayız. Ben bu işin devamını getiricem, hep birlikte ne ürünlerin yerinde yeller estiricez :))
      Öpüyorum...

      Sil
  2. 14 ürünle bence gayet başarılısın :) Ben bu ayın bitmesine 10 gün kalmışken kendimden habersizim, ne yaptım bilmiyorum :)) Ancak, bu project pan benim çok hoşuma gitti, 2017'de de 3 aylık sürelerle devam edelim diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinliklşe Blanacım, hep bilikte ne ürünler bitireceğiz daha.
      Ve sen de hiç fena değilsin bu projede, tebrik ediyorum seni bir de buradan :)

      Sil
  3. bu bitirme projesi hepimiz için şahane oldu ve herkes çok iyi gidiyor bence yılbaşına kadar epey bir temizlik yapmış olacağız .-)) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Audrey :)
      Daha dün evde yeniden bir güncelleme yaptım, bu projemden bayağı ürün bitireceğim bile. Önümüzdeki 3 aylık evrelerde yeni bir proje daha yapıcam ve bu sayede daha çok üründen kurtulmuş olucaz :)
      Sevgiler...

      Sil
  4. bir dahaki bitirme projesine fazla ürün koyacağım :) sanırım en çok bitiren benim az ürün seçmenin faydaları :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galiba :) Benim projede birkaç proje hatası oldu ama yeni projelerimde daha net olur birçok ürün.
      Ve elbette en büyük alkış sana gelsin, harika gidiyosun :)

      Sil
  5. Oh maşallah, 14 ürün çok güzel.
    Bu arada çok geçmiş olsun =(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler İlkecim, daha da bitiyor bakalım ;)

      Sil
  6. bir çok ürünü bitirmişsin canım bravo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemedim ki çok mu bitirmişim, biraz geride mi kalıyorum :)
      Yılbaşına kadar hedef büyük :)

      Sil
  7. Telefonum bozuk olduğu için ben de 20 gün güncellemeleri paylaşamadım. Bu hastalıklar bizi bırakmıyor ablam çok geçmiş olsun sana da. Ben biraz sonradan katılmıştım ama yine de iyi gidiyor şimdilik. Hiç bitmez dediklerim bitti :D biter yahu dediklerimi yarılayamadım bile çok sinir bozucu bir durum. Ama hırsla bitireceğiz bakalım. 2 Ekim, 2 Kasım yayınlamıştım :D 2 Aralığa kadar neler bitecek bakalım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim sana da çok geçmiş olsun. Aynen, güzel sürprizler de yaşıyoruz sinir bozucu durumlar da. Ama olsun, daha ne projeler yapıcam, hepsinde bir sürü ürünle vedalaşıcaz ;)

      Sil
  8. Her şey yolunda gitmiş,pek çok ürün bitmiş bence.Okudukça hevesleniyorum,hatta biraz bitiriyorum ama bir türlü yazıya dökemiyorum bu ara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimden geleni yaptım Filizcim :) Ve hatta hafta sonu hesapladım ortalama 35 ürün daha bitecek. E daha ne olsun :)
      Hevesleniyor olmana çok sevindim anladım ki alma huyumuz asla bitmeyecek ama bari aldıklarımızın hakkını verelim değil mi :)
      Sevgiler...

      Sil
  9. Vallahi harika gidiyorsunuz, yazının linkini hemen benim durum güncelleme yazısına ekliyoruuum :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi çok mutlu oldum Nisacım :)
      Aslında hepimiz öyleyiz ve daha ne project panlar yapıcam, neler neler bitiricez :))

      Sil
  10. Tebrik ederim, baya sağlam gidiyorsun. Zevkle takip ediyorum tüm PP'leri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Gökçecim :) Valla biz de inanılmaz keyif alıyoruz, senin diğer arkadaşlara yaptığın yorumları da okuyorum, bir sonraki projemde mutlaka bekliyorum seni de :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...