Bak Bakalım Blogumda Var mı?

21 Kasım 2016 Pazartesi

Alışveriş ( Yurtdışı-Rossmann-Gratis-Blog Satışı )

Uzun zamandır alışveriş yazısı girmemiştim bloguma. Bir süredir bitirme projeleri yaptığımı hepiniz biliyorsunuz. Hatta #maviyleprojectpan çalışmam bayağı ses getirdi ve blogger-instagramer arkadaşlarım toplam 25 kişi büyük bir keyifle bu çalışmaya devam ediyoruz.

Zannetmeyin ki tamamen alışverişi kestim. Bu, benim gibi kozmetikseverler için ceza gibi birşey. Fakat, mümkün olduğunca az aldığım ve özellikle merak ettiklerime sahip olduğum doğrudur.

O halde, son aylarda yaptığım alışverişlerimi sizlerle paylaşayım. Öncelikle, geçtiğimiz ay doğumgünümde eşimin sürpriz hediyesi olan yurtdışı tatilimde aldıklarım...

GOSH'un rimelinden çok emin değilim ama özellikle sadece yurtdışında bulunan ürünleri tercih ettim. Detaylıca sizlerle paylaşacağım için şimdilik sadece bir öngösterim olsun ve ürünleri çok beğendiğimi belirteyim sadece.

Son Gratis indiriminde, ne zamandır durumu kara borsa olan Wet'n Wild'in Comfort Zone paletini ve tekli göz farı Nutty'i buldum, mutluyum :) Diğerleri ise son dönemlerde sıklıkla kullandığım renkler ve özellikle tercihim kalemler...
Rossmann'dan farklı tarihlerde, tek tek aldığım ürünlerde sıra. Rival de Loop Young'ın bu paletleri ne zamandır aklımdaydı. Arkadaşımla birlikte renklere bayılınca topladık 2 paleti. Allık ve aydınlatıcı yine çok sevdiklerimden oldu.
Yine farklı tarihlerde yaptığım Gratis alışverişlerim. Bu arada yazarken daha net farkettim; 1-2 alıp geçiyoruz ama bayağı kapsamlı bir yazı oluşturuyorum şu anda... Bu fotoğraftakilerden sadece göz kalemini beğenmedim. Silinip gidiyor.

Garnier BB krem göz için roll-onu daha önce kullanmış ve memnun kalmıştım. Bir markette 7,00 TL gibi bir fiyata görünce kaçırmak istemedim. Diğer ıvır-zıvırlar da uygun fiyatlı olduğundan benimle geldiler. Ve Golden Rose far paleti, arkadaşımın kozmetik ürünlerimi incelerken "Senin neden gri tonlarda farın yok" cümlesinin ardından kendisinin hediyesi oldu.
Ve son olarak, sevgili Leydi Blog'un satışa çıkardığı ürünlerden, benim olanlar.

Yaklaşık 4 ay içerisinde satın aldığım cicilerim bunlar. "Allah'tan zaten sürekli ürün kullanıyor ve hatta bitiriyorum, bir de büyük çoğunluk uygun fiyatlı ve renkleri de tam istediğim gibi" bahanelerine sığınıyorum ve susuyorum.
 
Önümüzdeki haftalarda detaylı yorumlarımı sizlerle paylaşıcam.

34 yorum:

  1. Hepsini güle güle kullan canım.. Bu arada Gosh'un bu maskarası değil de XXL Volume Lash maskarası kesinlikle mükemmle bişey tavsiye ederim, geçenlerde bitmişti indirimde olmasa da çok sevbdiğim için yeniden aldım şu an fiyatı 35 tl :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım. Onu biliyorum, mükemmel bi maskara. GOSH'un bu maskarasından emin olamadım ama fiyatı çok uygun olunca, burada olsa bile bu fiyata olmaz düşüncesiyle aldım gitti :)
      Güle güle kullan sen de canım.

      Sil
  2. hepsini güzel günlerde kullan canım :=)

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan 💕 rose palet şuan instagramda çekiliş hediyem :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Esracım. Evet, gördüm kazanan şimdiden güle güle kullansın :)

      Sil
  4. güle güle kullan hepsini gerçekten iyi alışveriş olmuş ama hepsi de kullanılır yani bana göre :-)) yalnız o son resimdeki blog satışından aldığın sanırım terracota allığa bayıldım markası nedir??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kullanacağımı bildiğimden pek vicdan azabı duymuyorum açıkçası :) O terracota allık değil Audreycim, terracota pudra, 2 numara. Ama aydınlatıcı ve allık olarak da kullanılabilir kesinlikle. Leydi Bloga sormuştum hatta, buna nasıl kıyıp satışa çıkardın diye :)

      Sil
  5. Hangisine bakayım şaşırdım ne güzeller ama o Smashbox'un allık paleti kalp kalp kalp :) İyi günlerde kullan buarada benim de bahanem "aman kırk yılda bir alıyorsun nasılsa al yahu" oluyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah keşke ben de o bahaneye sığınabilsem Dilekçim :)
      Almıyorum diyorum ama bak koca bir post yazısı çıktı, demek ki alıyormuşum. 1-2 küçük parça gibi görünen şeyler bir anda çoğalıyor :)
      Benim bahanem de "neyse ki kullanıyorum" oluyor :)
      Allık paleti yeni çıkmıştı yurtdışında, kaptım vallahi :)

      Sil
  6. O smashbox paleti ve far bazını çok merak ettim :) Ben ilk ay hiçbir şey satın almayıp bu ay ipin ucunu kaçırmış olanlardanım. Acilen durmam gerek :-/ Hepsini güle güle kullan :) Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir itirafta bulunayım mı; aslında benim daha önceki projelerimin hiçbirinde almama şartı yoktu. Bu project panda, arkadaşlar alım yok dediğinde kabul ettim belki bu da motive edici olabilidi hepimizi.
      Ama almayınca daha kötü oluyor, ki bu yüzden alım yasağı olmamalı bence :)
      Yılbaşından sonra duralım bari :) Nasıl olsa projenin 2si gelecek :))

      Sil
  7. Bayıldım mutlulukla kullan hepsini :))

    YanıtlaSil
  8. Güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  9. 4 aylıksa bence gayet iyiymiş ya, aramızda bu listeyi bir ayda gözünü kırpmadan yazanlar var (örnek: ben). Ayrıca far paleti ve allık bitiren biri olduğun için hepsi de hakkın, güle güle kullan diyorum :) Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha çok tatlısın Başakçım :)
      Dimi yaaa, bitiriyorum ama ben o yüzden aldım yoksa niye alayım ;)
      Öpüyorum çok...

      Sil
  10. yaa şu projectpan i bi türlü yapamadım çok üzgünüm :( neyse bitirdiklerin yerine yenisini koymak gibisi yok hepsini güle güle kullan :) buarada garnier bb göz rollon u bende daha önce kullanmıştım ve 7 TL ye bulunca yenisini aldım fakat pek memnun kalmadım formülünü değiştirmişler sanki yorumlarını merak ediyorum. Sevgiler:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O halde bir sonraki projemde seni de görmek isterim Sedacım :)
      Ayy üzüldüm şimdi, beğenmedin mi gerçekten. Bir de ben deneyeyim...
      Öpüyorum çok...

      Sil
  11. sağlıkla kullan kullandıkça mutlu ol.9

    YanıtlaSil
  12. Şu lavanta rengi ve yeşil tekli farların hastası oldum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkler enfes gerçekten, pigmentasyon da iyi ;)

      Sil
  13. çok güzeller hepsi de mutlulukla kullanın =) kullandıkça yorumlarınızı bekliyorum merakla :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Evrimcim, hepsi de sırayla gelecek ;)

      Sil
  14. güle güle kullan hepsini bitirme projesi diye ben de pek kasmadım kendimi almamak için ama baya baya azaldı aslında...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani, düzenli kullanınca bitiyor. Aslında asıl amacım oydu, sonra başka amaçlar da eklendi, böyle de gayet güzel oldu :)

      Sil
  15. Hepsini iyi günlerde kullanın sevgiler

    YanıtlaSil
  16. Ah senin yurtdışı alışverişlerin harikalar güle güle kullan:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım benim, daha iyileri senin olsun :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...