Bak Bakalım Blogumda Var mı?

23 Eylül 2016 Cuma

#maviyleprojectpan Gumbur Gumbur Basladi...

İnsanın, kendi çapında birşeyler yaparken, kendisine destek verilmesi, yanında olunması kadar güzel birşey yok. Uzun zamandır gerek instagram hesabımda ara ara gerçekleştirdiğim project pan çalışmalarım, gerekse blogumda "Hadi Bit Kutusu" ve "Dev Bitirme Projesi" başlıkları altında yaptığım çalışmalarım bu kez daha güçlü, daha canlı, daha heyecanlı olacak gibi görünüyor.

Neden mi?

Tamı tamına 62 üründen oluşan en geniş kapsamlı bitirme çalışmamı başlattım geçtiğimiz Pazar günü. İlk olarak instagram hesabımda duyurduğum bu projeme, bu kez çok sevdiğim blogger ve instablogger arkadaşlarım da dahil oldu.

Amacı; yaklaşık 3,5 ay süren bu çalışma sonunda elimizdeki birçok üründen kurtulmak ve kriz olarak geleceğine hepimizin inandığı yılbaşı alışverişi için biraz iç rahatlatmak olan çalışma, 31 Aralık'a kadar sürecek. Sevgili BalböceğiBaşak, Nisa, Kırmızı Rujlu Blog, Zeynep ve Ece  çağrıma ilk cevap veren arkadaşlarım oldu. Sevgili Duygu, Elossoles, İlkee, Audrey, SinemHüzün SarısıKübraSibel ve Kafası Karışık Dilekçe de kayıtsız kalamamış, bitirmek istedikleri birsürü ürün varmış, ne güzel! Bloglarında projede bitirmeyi hedefledikleri ürünlerle ilgili yayınlarını okumak için isimlerinin üzerine tıklamanız yeterli. :)

Onlarla çok eğlenceli geçeceğine inandığım büyük project panda bakalım benim seçimlerim hangileri...
1- Bioderma Sebium Temizleme Jeli: Geçtiğimiz ay küçük boyunu bitridiğim jelin bu defa büyük boyu benimle. Özellikle karma ve yağlı ciltler için çok başarılı jel, düzenli kullanım için burada.

2-3 - Avon Göz Makyajı Temizleyicisi: Elimde kalan son 2 temizleyici. 1 tanesi 2 ayda bitiyor, biraz zorlarsam diğeri de biter elbette.

4- Fresh'n Soft Kuru Ciltler İçin Makyaj Temizleme Mendili: Tatil dönüşü kuruyan cildim için önce bunu kullanıp tüketeceğim.
5- Freeman Canlandırıcı Maske: Bu tarz ürünler 2 kullanımlık diye geçiyor ama ben 4 kez kullanabiliyorum. Haftada 2 kez bakım yapsam 2 haftada biter bile.

6- Eose Saf İpek Kozası: Peeling olarak kullanılan bu ürünü, elimdeki peeling bittiğinden devreye soktum bile.

7- Nivea T-Bölgesi Temizleyici Bantlar: Birkaç defa kullanılıp kenarda köşede unutulmuş ürünlerden. Bu projede olmalıydı.

8- Avon Planet Spa Yüz Maskesi: Ambalajını bile açmamışım, kozmetik dolabımın en en en dibinde kalmış. SKT yaklaşmışken kullanayım bitsin.

9- PCO Beyazlatıcı Maske: Sanırım yıl sonuna doğru kullanıma açar, bitiririm.
10- Lavera Cilt Bakım Serumu: Az kaldı ama bitmeyenlerden...

11- Beyond True Angel Aqua Tonik: "Bir ürün nasıl hem deneme boy olur, hem de kullanıma rağmen bitmek bilmez" cümlesinin en güzel örneği bence. Bitmiyor arkadaş!

12- Vanilla Lipbalm: Çok çok iyi bir balm olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Kışın birkaç kez kullandım ve çatlamış dudaklarımı anında yumuşatarak nem verdi. Fakat, ne yazık ki pek lipbalm insanı değilim. Bu nedenle ellerime de kullanıp çabuk bitmesini sağlıyorum. Valla, oluyor çok güzel nemlendiriyor...

13- Janssen Kozmetik Karma Ciltler İçin Nemlendirici: 2 adet deneme boyu birleştirdiğinizde 1 orjinal boy ürün elde edecek kadar gramajlı kremler kesin bitecekler arasında.
14- Cosmed Canlandırıcı Saç Kremi: Saç kremi kullanımı konusunda biraz başarısızım. Bu nedenle çekmecede durana kadar bitirmeyi hedefledim. Markası ve içeriğinin de iyi olması önemli bir etken.

15- Fruttini Vücut Kremi: Kullanmaya fırsat bulamadığım kremlerden. Henüz açmamışım bile koruma ambalajı duruyor.

16- Life-Flo Hindistan Cevizi Yağı: Halbuki inanılmaz başarılı bir ürün. Niye unutmuşum ki bir köşede?

17- Loft Masaj Yağı: Yine hiç kullanılmamış bir ürün. Çilek kokusu hafif olduğundan severim gibi.

18- Kaufmann Haut-Und Kinder-Creme: Kızımla ben severek kullanıyoruz ama çabucak bitsin artık.

19- Moshos Garden El&Yüz Kremi: Yine hiç açmamışım. Düzenli kullanımla çabuk biter ama.
20- Toni&Guy Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici: Gerçekten çok seviyorum. Bakmayın ortasındaki siyah çizgiye, bir önceki eçen projemde o sınırdayken kullanmaya başlamıştım. Neredeyse bitmek üzere.

21- Argan Cure Argan Yağlı Ayak Bakım Kremi: Artık hakkını vermem gerek diye düşünüyorum. Bitmeli...

22- Catherine Arley Makyaj Sabitleyici: E bitsin artık...


23-Dove Yoğun Onarıcı Saç Bakım Spreyi: Kokusuna ve verdiği yumuşaklığa bayılıyorum. Bitireyim ama...

24- Fa Deodorant: Ofise koydum, parfüm kullanmayı unuttuğum günlerde bununla idare ederim.
25- Wellmax Maske: Yaklaşık 10 kullanımlık kaldı. Cildimden arınması konusunda ciddi sıkıntı yaşadığımdan kullanmak istemiyorum ama ha gayret diyeyim.

26- Lacinia El&Vücut Scrubu: Banyo keyfini artıran enerjik scrubum. Severek kullanıyorum, o yüzden biter...

27- Barielle 60 Saniyede Manikür Pedikür: Çok bereketli çıktı. Bitmek bilmiyor...
28- Farmasi Endless Love Parfüm: 30 ml. olduğundan bitmesi kolay, ayrıca sonbahar-kışa yakışacak bir koku olduğunu düşünüyorum.

29- Harangvölgyi Hydro Care Serum: Daha önce de 1 tane bitirmiş ve inanılmaz memnun kalmıştım. Etkili bir ürün, neden bu kadar beklemişim ki yenisini açmak için?

30- Clinique Güneş Kremi: Bir süredir elimde ve ara ara kullanmıştım. Şimdi düzenli kullanıp bitirmek niyetindeyim.

31- Fa Fresh Roll-On: Hergün kullanıyorum. Özellikle düzenli kullanmayı unutmamak adına bu projeye dahil ettim.

32- Benri Oje Çıkarıcı: Yarıladığım çıkarıcıyı bu projeyle kısa sürede bitiririm.

33- Perfect Purity Ağız Çalkalama Suyu: Bunu da düzenli kullanmak için projeye ekledim.

34- Avon Solutions Youth Minerals Gündüz Kremi: Bunu da cildime iyi geldiğinden bayağı stoklamıştım. Elimde kalan son kutuyla vedalaşayım artık.
35- Stila Kontür Paleti: Ara ara kontür çalışması yapıyordum, şimdi daha da kısa aralıklarla yapıp hem pratiğimi geliştirmiş hem de kullanarak bitirmiş olacağım. Ama bu süre yeter mi bitirmek için, bilemiyorum...

36- Elite Maskara: Kirpikleri kıvırması ve hacim vermesini sevdim. Sadece fırça şeklini beğenmedim. Ama çabuk bitecek gibi görünüyor zaten.

37-38 - Avon Secret Fantasy Kalem Parfümler: Gramaj olarak az ve yer kaplamayan parfümler, kıaş girmeden bitmeli.

39- Anew Concealer: Bronzlaşan tenime gayet uygun renk tonuyla hergün kullanırsam bitecek ürünlerden.

40- Carmina Tekli Göz Farı: Ne kadar güzel bir geçiş rengindeymiş bu refil far. Çok beğenerek aldığımı hatırlıyorum ama bu proje sayesinde kullanmaya başladım...

41- Flormar Gözenek Küçültücü Baz: Hergün kullanacağım ürünü buraya koyarsam sektirmeden kullanmaya devam ederim diye düşündüm :)

42- S.he Kaş Jeli: İnanılmaz beğendim, az kaldı ve yılbaşı alışverişim sırasında yenilerim düşüncesiyle kullanmaya devam :)

43- Yves Rocher Lip Balm: Vanilyalı olanı kullanmaya başladım. Diğerini de arkadaşım elimden kaptı, üzüldüm mü? Hayır elbette :)

44- Flormar Göz Kalemi: Azalmışken bitsin istediklerimden. Rengin tonu hoş, ara ara kullanırım.
45- Estee Lauder Far Paleti: Geçtiğimiz Aralık ayında başlattığım bitirme projeme dahil etmiştim. Farların tümü bitti, 2 panda gördüğünüz, başka markanın farlarından ekleme. Sadece allık kaldı ama o allık da bitmiyor bir türlü...

46- Oriflame The One Krem Göz Farı: Göz farı bazı olarak bile kullanıp bitireceğim. Neredeyse hiç kullanmamışım ki...

47- Naturel Tatlı Badem Yağı: Saçlarıma haftada 1 uygulamaya başladım, en geç önümüzdeki ay biter.

48- Golden Rose Ruj: Gözaltlarındaki morlukları nötrlemek için kullanıyorum. Gördüğünüz kadarı kaldı.

49- Loreal Lumi Makyaj Bazı: Düzenli kullanmaya başladım, umuyorum bu projede kendisiyle vedalaşacağım.

50- Flormar Style Matic Eyeliner: Açıkçası hiç memnun kalmadıklarımdan. Göz içerisine uyguluyorum. Umuyorum bitecek.

51- Rival de Loop Young Beyaz Göz Kalemi: Çabuk bitmeli dediklerimden...

52- 53 - Flormar Eyelinerlar: Yaz boyu kullandım ama eyeliner bitirmek zormuş.

54- Benri Oje Kurutucu Sprey: Bitecek ürünlerden.
55- 56- 57 Gabrini ve Golden Rose Ojeler: Hepsi bir önceki projeden. Kullanmaya ilk başladığımda siyaha boyamışım, gördüğünüz kadarını 2 ayda kullanmışım.

58- Pastel Matte Top Coat: İlk çıktığında ne kadar heveslenerek almıştım. Biraz daha kullansam yeter, bitiremem gibi sanki.

59- Flormar Ridge Filler: Her oje öncesi mutlaka kullanmaya başladım. Bakalım...

60- 61 Tırnak Süsleme ve Stickerleri: Bir önceki projeme koymasam göreceğim yoktu daha onları... 1-2 kullandıysam sebebi bitirme projelerim :)

İşte benim project pan ürünlerim bunlar. Ayda 1 güncelleme yazımın yanısıra yayınlarımı instagram hesabımdan ya da #maviyleprojectpan hashtaginden takip edebilirsiniz.

Sizler de bitirmeyi düşündüğünüz ürünler varsa bana katılabilirsiniz. Diğer arkadaşlarımla birlikte harika bir çalışma çıkaracağımıza eminim :) Bi bakın çekmece dolaplarınıza, bir kurcalayın bakalım neler çıkacak. Pan için ürün seçimi ve sayısı tamamen size ait. Seçiminizi yapın, yazınızı yayınlayın, ben de bu sayfamda ve instagram hesabımda paylaşayım.

Mutlu hafta sonları...

44 yorum:

  1. kolay gelsiiin :) ben bu işi daha önce yaptım ve sonrasında alışverişe de son verdim, sadece ihtiyaçlar alınıyor, o yüzden project panlık bir şeyim yok, sizleri takipteyim ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler ama kendi adıma söyleyeyim, sürekli bir alışveriş ve yeni ürün deneme isteği. Biraz da maymun iştahlılık eklenince böyle oluyor :)
      Yaklaşık 1 yıldır yapıyorum bu tarz çalışmalar ve çok işime yaradı/yarıyor. Sizin gibi alışverişe son vermeyeceğimi gayet iyi bildiğimden bari elimdekilerle bu şekilde vedalaşayım diyorum :)
      Teşekkürle desteğiniz için :)

      Sil
  2. kolay gelsin :-))) ben de gaza geldim bakalım bir sürü ürün ayırdım eğer resim çekebilirsem yayınlayıp başlayacağım bitirme projesine hakikaten iyi olacak yoksa yılbaşına alışverişsiz girmek zorunda kalacağım .-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu oldum Audrey :)
      Seçimlerini merakla bekliyorum :)

      Sil
  3. Uuuu gerçekten dehşet ama bence o Estee Lauder paleti at bence ya tamam yani o, bitmiş :))) Stila palet zorlar ama sendeki bu azimle o da biter diyorum İlknur'cum! Hepimize kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok Başakçım, allık bitmek bilmiyor, rengi de çok güzel. O yüzden devam... Evet zorlayacak ama şansımı deneyeyim :)
      Hepimize kolay gelsin :)

      Sil
  4. Bu yazıyı hevesle ve heyecanla bekliyordum. :) Bence güzel bir voltran oluşturduk, Ause Esua'da katılacak bir iki gün içinde bize :) Estee Lauder palet bence de bitmiş ama ben de hiç bir ürünümü dibini sıyırmadan bitmiş kabul etmediğimden, aslında anlıyorum :))
    Hepimize kolay gelsin, bence çok güzel bir çalışma olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım, sen de projeme dahil oldun ve arkadaşlarını da çağırıyorsun :)
      Kesinlikle! Bir üründe 1 gramı bile kalmadığını görmeden bitmiş saymıyorum. Hatta, tüp ürünleri, dibindekini de kullanmak için kesip kullanmaya devam ediyorum.
      Kolay gelsin :)

      Sil
  5. tebrikler tatlım. büyük bir özveri. senden bende imrendim eve gidince bende katılacağım sana;)) hepimize kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Çiğdemcim, katılım gün geçtikçe artıyor, seni de görmek isteriz aramızda elbette :)
      Sevgiler...

      Sil
  6. Merhaba, blog yazmaya ve okumaya geri döndüğüm bu günlerde eskiden beri takipçisi olduğum blogları tek tek ziyaret ediyorum. Samimi yazı dilinizden hatırladım sizi, bitirme projenizde de kolay gelsin diyorum yılbaşı çok uzak değil :)
    Beni de hatırlamak isterseniz sargitaderki.blogspot.com'a beklerim. Kendinize iyi bakın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Unutur muyuuum :)
      Ne kadar naziksiniz, bu şekilde bir dönüş yaomışsınız bir de, elbette hemen bakıyorum blogunuza :)
      Sevgiler...

      Sil
  7. çok mantıklı birproje olmuş benimde maymun iştahlılıkla aldığım ama ya bir kere yada hiç kullanmadığım ürünlerle duruyordolaplarım :) ama şu anda tam iki ev arası modundayım eğer toparlayabilirsem ürünleri benim içinde süperolur :) sizleride zevkle takip edeceğim umarım tümürünleri bitirir yılbaşı alışverişinde istediklerinizi alabilirsiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooo sizin işiniz zor bu ara, kolaylıklar dilerim. Önce ev ;)
      Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...

      Sil
  8. Kolay gelsin canım :) çok güzel bir project olmuş sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. Wowwww, süpersinnnn, sapkam olsa cikartirdim simdi senin icin haha :D Bende arada bir bir kac ürün cikartip bunu bitirmeliyim diyorum, ama genelde krem falansa ayagima vücuduma falan sürerek cabucak bitiriyorum hic tahammülüm olmuyor, yada hediye ediyorum kullanmak isteyen varsa ailede :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vivacım çok teşekkürler :)
      Başka türlü bitmiyorlar. Ben de verdim onlarca ürün ama bu maymun iştahlılığımız yok mu?
      Yılbaşı alışverişi için iç rahatlatma birazcık bu :)

      Sil
  10. Sen o bitecekleri kesin bitirirsin inanmazsın daha bugün bir şeyler alacaktım aklıma sen geldin "Sihirli aldıklarını kullanıyor ne güzel. Sen alma kesin bitiremezsin" dedim ve almadım :D Instagram'ım yok olsa ben de çok isterdim katılmayı :) Ben de enazından paylaşarak Instagram'ı olan bloggerlara duyurmuş olayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım benim, iyi ki katıldın sen de, blogdaki yazını okudum ve linki de buraya ekliyorum. Az ama öz ürünler ve bence hepsini de bitirirsin sen :)
      Kolay gelsin...

      Sil
  11. Kolay gelsiiiin :) Bence o 61'lik liste en az bir çoğalacak. Ruj nerdee :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooo, elbette araya birkaç ekleme bile yaptım kendimce, ama listeye dahil etmeden aradan çıkartayım dedim :)
      Bakalım...
      Ruj mu?
      Olmaz mı, var yukarıda??? :))

      Sil
    2. Gördüm onu görmem miii, o göz altları içinmiş ya ondan demiştim :))))

      Sil
  12. Bence bu projede çok ürün bitecek, öyle hissediyorum :) Ama o stila paleti beni korkutmadı değil, ama böyle ürünlere de bitmesin ama dibiin görelim bari diyorum ben Ikea mobilyası gibi marka ismi olan Hydrocare Serum'u çok çok merak ettim kuru tenimle, hele ki memnun da kalmışsın!
    Hepimize bol şanslar diliyorum! Yeni katılımcılar da görürüz umarım :)
    Sevgiler,
    Zeynep
    glamsight.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma sorma, bitmese de dibini göreyim bari, bir sonraki projede bitiririm olmadı :)
      Yeni katılımcı da geliyor, gün geçtikçe çoğalıyoruz, süper :)
      Kolay gelsin hepimize...

      Sil
  13. Ben bu konularda çok başarısızım. Katılımcılara başarılar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında 3-5 ürünle katılsaydın iyi olurdu :)

      Sil
  14. Ben de geçen hafta katıldım.
    Hepimize kolay gelsin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika,
      Hoşgeldiniz ve kolaylıklar diliyorum size de :)
      Linkinizi hemen yukarı ekliyorum :)

      Sil
  15. şahane fikir sihirli mavi :) an itibariyle projene katılmış bulunmaktayım bı hafta için yılbaşına kadar bitirebileceğim ürünleri planlayıp blogda yazarım davetin için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harikasın Sedacım, yazını merak ve heyecanla bekliyorum :)

      Sil
  16. Canım muhteşemsin.Harika bir proje bu fırsat bulursam yapmak istiyorum bende...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa çok güzel olur, senin de katılmanı çok isterim Filizcim :)

      Sil
  17. Merhaba canım; çok güzel bir project pan olmuş :))) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  18. çok güzel bir etkinlik umarım hepsini bitirebilirsin :) bende en kısa zamanda başlamak istiyorum ilham verdiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Duygucum. Başka türlü bitmeyecekler. Hele ki sürekli alma ve deneme hevesinde olunca...
      Seni de bekleriz, henüz vaktimiz var :)

      Sil
  19. Ne kadar güzel ve faydalı bir yazı olmuş, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  20. Merakla sonucu bekliyor olacagim :) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi ben ve katılan/katılmayan herkes büyük heyecan içerisindeyiz :) Çok teşekkürler ilginize :)

      Sil
  21. Ben de aranıza katılmaya karar verdim. Stoklarım o kadar dolmuş ki bir süre alışveriş yapmasam iyi olacak. Böyle bir etkinlik başlattığınız için de teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy çok sevindim, hemen bakıyorum bloguma.
      Rica ederim ne demek :) Biraz farkındalık yaratmaktı amacım, çok fazla alışveriş yapıyoruz biraz da kullanalım değil mi :)
      Sevgiler...

      Sil
  22. ya harikasınız =) bi dünya şey var projede, benim de böyle bir projeye dahil olmam gerek acilen, zira merakımdan açtığım ve bitirmem gereken bi dolu ürün var. elinize sağlık, umarım çabucak diplerini görür, yeni güzelliklere heyecanla başlarsınız <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Evrimcim :) acilen sen de katıl o halde, henüz vaktimiz var ;)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...