Bak Bakalım Blogumda Var mı?

13 Eylül 2016 Salı

3 Ayri Urunuyle Tree of Life Amutiya Kozmetik Deneyimlerim: Bright Up Liquid Lip Lacq-LS140 / Dream Lash Volume+Length Mascara / Fine Liner

Birçok ürününü çok severek kullandığım Amutiya Kozmetik, geçtiğimiz aylarda katıldığım sevgili Ümran'ın etkinliğinde çok şık ve zengin içerikli bir paket yollamıştı bizlere. Bugün, o ürünlerle ilgili deneyimlerimi paylaşmak istiyorum sizlerle.
tree of life, amutiya, lipgloss, fondoten, rimel, maskara, eyeliner, dipliner, blog, blogger


1- Bright-Up Liquid Lip Lacq(No: LS-140):
tree of life, amutiya, lipgloss, fondoten, rimel, maskara, eyeliner, dipliner, blog, blogger
Markanın, daha önce de burada bahsettiğim serisinde yer alan renklerden bir diğeri de "LS-140" olarak adlandırılan çok tatlı bir turuncusu.
lip, lipgloss, amutiya,tree of life, blog, blogger, urun yorumu
Çok tatlı bir tona sahip renkteki gloss, kesinlikle dudakta ağırlık yapmıyor, yapış yapış bir his vermiyor ve sürümü çok kolay. Parlak bitişli glossun kötü yanı; diğer renkte olduğu gibi uygulandıktan bir süre sonra ne yazık ki dudak kenarlarına dağılması.

Yine, diğer yazımda belirttiğim gibi glossu uygulamadan önce dudaklarıma pudra sürüyorum. Bu sayede dağılmasını bir nebze olsun önlemiş oluyorum. Kalıcılığı da aslında iyi olan ürünün bu sorununa çözüm bulunsa gerçekten süper renklerden oluşan bu seri çok tutulur bence.

2- Dream Lash Volume+Length Mascara:
amutiya, maskara, rimel, blog, blogger, ürün yorumu, urun yorumu
İlk kez denediğim bu ürün çeşidi, markanın en sevdiğim ürünlerinden oldu. Biliyorsunuz ki, bir maskaranın kirpiklerime istediğim gibi şekil verdiğini görmek için bir süre kullanmam gerekli. Çok ilginçtir ki, bir maskara ilk kullanımda kirpiklerimi istediğim gibi şekle sokmayı başardı.
amutiya, dream lash, maskara, rimel, blog, blogger, urun yorumu, ürün yorumu
Kıl fırçaya sahip ürün, orta kalınlıkta ve düz bir yapıda. Siyah rengin koyuluğu yeterli.
maskara, amutiya, tree of life, blog, blogger, mascara, rimel
Gördüğünüz gibi hem uzunluk verdi, hem de kirpiklerimi kıvıran bir rimel. Ve yukarıda bahsettiğim gibi ilk ve tek uygulamada. Gün içerisinde akma ya da dökülme yapmaması ise ürünün başarı puanını artırmasında en önemli etken. Dolgunluk verme özelliği arayanlar için biraz zayıf kalsa da diğer özellikleriyle benim sevdiğim bir ürün oldu.

Markanın 5 farklı maskara çeşidi mevcut, sayfasını incelemenizi öneririm.

3- Fine Liner:
amutiya, dream lash, maskara, rimel, blog, blogger, urun yorumu, ürün yorumu, liner, eyeliner, dipliner
Markanın, denedikten sonra çok çok sevdiğim bir diğer ürünü de bu lineri oldu. Öncelikle belirtmem gereken birşey var; eğer eyeliner kullanmaya yeni başlıyorsanız kesinlikle uzak durun. Çünkü; inanılmaz ince bir uca sahip.
amutiya, dream lash, maskara, rimel, blog, blogger, urun yorumu, ürün yorumu, liner, eyeliner, dipliner
Fakat, eğer eyeliner kullanmak sizin için çocuk oyuncağıysa harika oyuncağınızı buldunuz derim. Keçe uçlu ürün, düzgün çekilen bir uygulamayla muhteşem bir ikili oluyor, çabuk kuruyor ve gayet güzel sabitleniyor.
amutiya, blog, blogger, fine liner, eyeliner, tree of life
Gün içerisinde kesinlikle yerinden oynamayan liner sayesinde, bakışlar inanılmaz etkili bir hale bürünüyor.

Tüm bunların yanısıra, kolaylıkla temizlenmesi de apayrı bir olay. Makyajını bulaştırıp dağıtmadan silmek, hepimizin ortak isteğidir sanırım.
Genel olarak çok beğendiğim markanın, ürünleri hakkındaki görüşlerim böyle. Siz, ürünler hakkında neler düşünüyorsunuz? Favoriniz hangisi?

*Etkinlik sponsor ürünüdür. Görüşlerim kişisel ve objektiftir.





4 yorum:

  1. Güle güle kullan canım bende göz makyajı ürünlerini özellikle sevdim :)

    YanıtlaSil
  2. Bu markayi hiç duymamistim. Rujun rengi güzelmis.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kaliteli ürünleri bulunuyor Deryacım, teşekkürler :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...