Bak Bakalım Blogumda Var mı?

13 Haziran 2016 Pazartesi

Taze Bittiler- 68

Mutlu haftalar...

Haftanın ilk yazısı, geçtiğimiz ay bitirdiğim ürünlere yönelik olacak.


1- Moshos Garden Body Butter: Doğal içerikli ürünleri bulunan markanın, denediğim ilk ürünü olan body butter, greyfurt ve limonotu özlerinden elde edilmiş. Katı formdaki butteri elime aldığımda hemen erimesi ve mis kokusu çok hoşuma gitmişti. Sitesinde bulamadım bu ürünü, ya bitmiş ya da yenilenmekte.

2- Avon Göz Makyajı Temizleyicisi: Kaç tane bitirdim, hatırlamıyorum. Birçok kişi göz yaktığını söylese de lens kullanmama rağmen hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım. Elimdeki sağlam stoktan dolayı da ayrıca mutluyum.

3- Duru Gourmet Duş Jeli- Vişneli Turta: Kokusu çok güzel, temizleme sonrası cildimi germedi. Ama kokusu daha kalıcı olsaydı diyeceğim, sonuçta market raflarında yer alan bir ürün ve fiyatı belli.
4- Cle Up Disk Pamuk: Hem fiyatı hem de performansıyla çok memnun kaldığım bir üründü ama son paket nedense diğerlerinden kötü çıktı. Çok cılız bir yapısı vardı, elimdeki diğer stoklara da bakıp son kararımı vereceğim.

5- The Balm Put a Lid On It Far Bazı: Hiç hiç hiç memnun kalmadım, birkaç şekilde kullanıp bitirdim, rahatladım.

6- Golden Rose Oje: French seti içerisinde çıkan ojeyi, baz olarak kullanıp renkli ojelerin rengini daha canlı göstermesini sağladım, gramajı az olduğundan da çabuk bitti.

7- Absolution la Creme du Teint(Light): Uygulama sonrası üzerine geçtiğim pudra ile hem rengini cildime uygun hale getirdim hem de çok güzel bir duruş sağladım. Genel olarak ise çok beğendiğim bir ürün oldu.

8- Numuneler:

True Eco Beyond Aqua Blossom Tonik: Yapısı itibariyle çok beğendiğim ürünlerden oldu. Hafif ve hoş kokusu da cabası diyelim.

Shiseido Zen Parfüm Tester: İnanılmaz kalıcı ve şık bir kokuya sahipti. Belirgin ama yoğun değil, hem oryantal hem çiçeksi bir aroması var. Kesinlikle kış mevsiminde, özel günlerde kullanılabilecek bir koku.

Bu ay az ve öz ürün bitti. Bakalım Haziran ayı içerisinde neler bitecek?


32 yorum:

  1. Avonu ben de kullandım bir ara güzel ama nedense bana yine de çıkmıyormuş gibi geliyor su ve sabun kullanıyorum.:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sorun yaşamıyorum, yaktığını söyleyenler var ama ben çok memnunum :) Bitki yağlarını da göz temizliğinde kullanabilirsiniz aşırıya kaçmadan, o da işe yarıyor :)

      Sil
  2. Duş jelinin kokusunu ben de çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Put a lid on it bazı ben de hiç sevemedim. Zen bence de çok güzel kokuyor😊😊 Darısı yenilerinin başına😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neyse ki bitirdim, bir daha mı, tövbe. Zen, enfes yahu sürekli kullaacağım parfümüm olabilir.
      Sevgiler :)

      Sil
  4. Ablosution kremi çok merak ediyordum. Moshos garden ürünleri yeniledi, yenilenen ürünlerden hiç haz etmiyorum. Keşke yapmasalar^^
    Ne diyorduk "gelsin yeniler" :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafif yapıda ve orta derece kapatılığı olan ürünü Yaşam Dükkanı'nda bulabilirsin sevgili Leydi :) Moshos Garden'in son dönemde çıkardığı ürünlerden haberdar değilim, bozdularsa kötü...

      Sil
  5. Cle-up bende kullanmıştım sanırım Migros'tan almıştım. Güzeldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandığım bir sürü paketinden ben de çok memnundum ama açtığım son 2 paket diğerlerine göre kötüydü. Bir seri böyleydi umarım diye düşünüp avutuyorum kendimi :)

      Sil
  6. Bitenler yazılarını çok seviyorum çok faydalı oluyorlar gerçekten.Her biten ürün yeniye yer açtığı için insan mutlu oluyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Bizim gibi sürekli alan kişiler için ürün bitirmenin keyfini ancak bizim gibiler anlar :)

      Sil
  7. bitenler yazılarını seviyorum teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  8. Ya o Avon makyaj temizleyici benim gözlerimi de yaktı ve hiç temizlemedi. Ama benim gözlerim ve göz çevrem de fazla hassas, ondan da olabilir. Put a Lid On It bazı ben de sevmeyenlerdenim. Performansına diyecek sözüm yok; ama, sabitlenmesi yıl alıyor neredeyse, illet yani! Yenileri güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Seveni de çok sevmeyeni de" ürünlerden bence bu göz makyajı temizleyicisi. Elinde bu üründen olan bana göndersin, o kadar seviyorum :)
      Far bazı, şimdi de W7'ninkini kullanmaya başladım, o da biraz kuru yapıda gibi geldi, dur bakalım. Dönüp dolaşıp Artdecoyu alıcam galiba ben bu gidişle :)
      Sevgiler canım...

      Sil
  9. avon göz makyajı temizleyicisini ben de sevemedim hakikaten gözümü yakıyor ve zor temizliyor :-(( absolution krem fondöteni çok seviyorum hakikaten güzel bir ürün...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte, bünyeden bünyeye değişiyor, elinizde varsa gönderin bana :)
      Ben de çok sevdim ama bitti ne yazık ki :)

      Sil
  10. Duj jelini ben de çok beğenmiştim, bana da ziyarete beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı çeşitleri de var ama ben en çok bunu sevdim seride...

      Sil
  11. benim daha bir tane bitenlerim yok hayranım ya size :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapma yahu, mutlaka bir krem bir şampuan bişiy bitmiştir ;)

      Sil
  12. Absolution bu ara benimde severek kullandığım ürünlerden.Benimkinin rengi light ve biraz açık kalıyor.Kendime uygun bir rengini almak istiyorum mutlaka...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da açık tonda geliyordu ama Jane Irdalienin mineral pudrasıyla müthiş bir uyum yakaladım :)

      Sil
  13. Bu put a lid bitmiyo ya bende sevmiyorum hiç

    YanıtlaSil
  14. moshos garden ın ürünlerini seviyorum, bittikçe alıyorum. avon un şu temizleme sütü eskiden favorimdi artık almıyorum ama =) güzel ürünler bitirmişsin canım, yenileirni sağlıkla kullan =)

    YanıtlaSil
  15. Teşekkürler Evrimcim, eldekileri bitiriyorum, denemek istediğim çok ürün de var :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...