Bak Bakalım Blogumda Var mı?

29 Haziran 2016 Çarşamba

Bilgesibel.com Hakkında...

Yepyeni bir online ticaret sitesinden bahsetmek için blogumu açtığımda, yayınıma hangi etiket daha uygun olur düşüncesiyle etiket isimlerini incelerken, bir baktım ki, etiketlerin hepsine bu yazımı dahil ediyorum :)

Bazen, "Neden almak istediğim herşeyi tek bir yerde bulamıyorum?" şeklinde hayıflandığım çok olmuştur. Hatta, "bir de oradan oraya koşturmayayım, tüm işlerimi internetten birkaç tıkla halledeyim" istediğim de. Hele bir de konu sevdiklerime hediye almaksa, günler öncesinden hediye arayışına girdiğim ve tam olarak istediğim şeyi hediye olarak veremediğim de...

Bu anlamda, tam da aradığım gibi bir sitenin, yaklaşık 1 yıl önce kurulmuş olduğundan ise, geçtiğimiz günlerde haberdar oldum.

Giyimden ev dekorasyonuna, gıdadan kişisel bakıma, aksesuardan hediyelik eşyaya, çikolatadan mutfak eşyasına kadar aradığınız herşey, artık sizi BilgeSibel'de bekliyor.


Renkli kozmetik ürünlerine bakarken mutfaktaki eksiklikleri tamamlamak istemez misiniz?

Ya da çocuğunuza oyuncak bakarken eksiğiniz olan nevresim takımlarını da aynı siteden incelemek hoşunuza gitmez mi?

Mesela sevdiklerimize bir tablo alalım ama aldığımız sitede, evde-ofiste tüketmek için atıştırmalık da bulalım :)

Herbir ürün hakkında verilen detaylı açıklamalar sayesinde ne almakta olduğunuzu, kafanızda soru işareti bırakmadan beğenimize sunan siteye, kayıt olmadan sipariş verebiliyorsunuz.

Çalışmayı ve yaratıcılığı seven 2 kadın girişimcinin oluşturduğu bu online satış sitesi kurulurken, Bilge ve Sibel hanımlar "Sözleriniz ve yaptıklarınız unutulabilir; ancak yaşattıklarınız ve hissettirdikleriniz unutulmaz." gibi çok gerçekçi ve yürekten inandığım bir sloganla yola çıkmışlar.

Birey ve kurumlara, özel tasarım ürünlerinin satışının yapıldığı e-ticaret sitesinde her bütçeye, her zevke hitap eden ürünler mevcut. Birbirinden güzel tasarıma sahip ürünlerin bulunduğu ve aynı zamanda; bizlere hediye alırken göstermemiz gereken özeni hatırlatan sitede, şu an 500 farklı çeşit bulunuyor.
Hediye seçmekte zorlanan kişilere, seçimleri sırasında yönlendirmeleriyle destek olan Bilge ve Sibel hanımlar, harika hediye paketleriyle hediyenizi daha da özel kılıyor.



Sitede, istediğiniz gibi bir hediye bulamadınız mı? O halde Bilge ve Sibel hanım, sizin hayalinizi hediyeye dönüştürüyor.

Mesela sevdiğiniz dostlarınızla yatta harika bir doğum günü organizasyonuna ne dersiniz?
Ya da yakında evlenecek kız arkadaşınıza düğün öncesi, kendi parfümünü tasarlamasını istemez misiniz?
Peki, şirket çalışanlarınıza gündelik yaşamda ve iş ortamında harikalar yaratmayı sağlayacak bir seminere ne dersiniz?



Birçok tasarımcıyla çalışan Bilge ve Sibel Hanımlar, hem onların ürün/emeklerini destekliyor, hem de hediye almak/evini ve kendini yenilemek isteyenlere harika alternatifler sunuyor. Her yerde kolaylıkla bulamayacağınız bu alternatifler sayesinde de sevdiklerinize, kendilerini özel hissetmeleri sağlanıyor.

Online alışveriş sitelerinde pek rastlamadığımız "birebir iletişim" tekniği sayesinde alışverişe farklı bir bakış açısı kazandıran site, alışveriş yapacak olan kişi ve şirketlere profesyonel destek sağlıyor.

Ha, bu arada; sitenin bir başka güzelliği de "Bana Hatırlat Servisi" hizmeti. Tüm özel ve önemli günlerinizi ve  bu özel günlerinizin, hangi tarihte hatırlatılmasını istediğinizi Bilgesibel.com'a bildiriyorsunuz, onlar sizi istediğiniz tarihte e-mail ya da telefon yoluyla size hatırlatıyor. Böylelikle özel günleri unutmuyor ve ne hediye alacağım derdine düşmüyorsunuz. Tek yapmanız gereken; bu linkte yer alan formu doldurmak. Bu koşturmacalı hayat temposunda ne büyük şans değil mi?

Siteyi mutlaka inceleyin, harika şeylerle karşılacağınıza ve birçok yenilikle tanışacağınıza eminim.

12 yorum:

  1. Harikaymış hemen inceleyeceğim teşekkürler canım..

    YanıtlaSil
  2. Site oluşturulurken tüm detayların düşünülmüş olması ne güzel.Hemen göz atacağım.Fikir verdiğin için teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim Filizcim, işinize yarar umuyorum...

      Sil
  3. Site on numaraymış yalnız, özellikle birebir alışveriş kısmı ve özel gün hatırlatması çok ilginç. Teşekkürler yazdığın için, aklımızda olsun :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi, çok orjinal fikirler var sitede :)
      Sevgiler canım...

      Sil
  4. güzel ve zevkli ürünler var biraz baktım da takılar çok hoşmuş..

    YanıtlaSil
  5. çok farklı bir site. hemen ışınlanıyorum

    YanıtlaSil
  6. Siteye baktım çok güzelmiş :) Özellikle ev dekorasyon ürünleri çok şık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, mutlaka detaylı incelemeli diyorum ben :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...