Bak Bakalım Blogumda Var mı?

2 Haziran 2016 Perşembe

#ankaralibloggeranneler Etkinligindeydik...

Günün yazısını sizlerle paylaşmadan önce sevgili Sade ve Derin blogunun tatlı sahibesine teşekkür etmek istiyorum. Kendisi, beni "Okunası Bloglar" listesine dahil etmiş ve sayfasında yayınlamış. Nezaketi ve desteği için kendisine çok teşekkür ediyorum.

Geçtiğimiz hafta sonu sevgili Canan ve Gülsen'in davetiyle Ankara'nın nezih mekanlarından Midas Hotel sponsorluğunda blogger anneler ve çocuklarımız toplandık...

Mekanın güzelliğinin yanısıra nefis lezzetlerle bizleri buluşturan mekan, her türlü organizasyona uygun. Zengin açık büfesi bulunan otelde, vitamin kaynağı Dimes'li masamızda bruncha başladık.
Çocukla bir organizasyona katılmanın zorluğunu bir kez daha anladığımız bu etkinlikte, her ne kadar pek sohbet edemesek de yeni arkadaşlarla tanıştık, daha önce tanıştıklarımızla da çocuklar izin verdikçe sohbet ettik :)
Kızımla etkinliğe, babamızın anneler günü hediyesi olan kombin takımımızla katıldık. Bi maaşallahınızı alırız :)  Bu arada hemen bir dipnot geçeyim; fotoğraf çekimlerimizi Stüdyo L'den Berat bey, gerçekleştirdi. Kim derdi ki, düğün albümümüz için çekimlerimizi yapan Berat bey, gün gelecek kızımla katıldığım bir toplantıda bu defa beni kızımla güzel karelerde buluşturacak :)

Etkinliğe, sponsor olan firmalardan bazıları da o gün bizlerleydi. Bunlardan biri, son zamanlarda temizlikte baş yardımcım ilan ettiğim Vissmate.
Özellikle çam ve limon kokulu olanlarını çok beğendiğim markanın 4 farklı çeşidi ve farklı gramajlarda ve hepsi de çocuk kilidi bulunan, albenili ambalajlarında birçok markette boy gösteriyor.

Etkinliğimizin bir diğer misafiri de, blogger dostu ve hepimizin arkadaşı olduğu sevgili Gamze'nin firması Revox'tu. Her yerde söylüyorum; eşimin yıllardır kullandığı saç dökülmesini önleyen şampuanın pabucunu dama atan şampuanlarıyla bizi bir kez daha mutlu eden marka Revox'u mutlaka deneyin diyorum.
Omo'nun, sosyal sorumluluk projesi kapsamında herbirimize ayrı ayrı gönderilen kutularla kedi evleri yaparak, sokak kedilerine bir anlamda korumaya alınmasına katkıda bulunuldu.
Arkadaş olurlar mı acaba dedik sevgili Ebru'yla ama ikisi de pek durmadılar yerlerinde. Huysuz ve tatlı kızlar Gökçe ile Öykü :)
Son dakikalarda bol bol fotoğraf çekimleri. Canım arkadaşım herdaim şık ve becerikli Nilgün, yüzyüze tanışma fırsatını yeni yakaladığım, inanılmaz pozitif enerjiye sahip sevgili Emel, çok çok tatlı Betül ve güleryüzlü arkadaşımız Elif.

Sevgili Nazsu abla ile :)
Nazik davetleri ve emekleri için sevgili Canan ve Gülsen'e, o gün bizlerle olan birbirinden değerli markalara da çok teşekkürler. Bir sonraki yazım; sponsorların bizlere gönderdiği hediyelerine yönelik olacak.

Paylaşımlarımızı instagramdan #ankaralibloggeranneler hasthagiyle takip edebilirsiniz.






18 yorum:

  1. Ne güzel kombin olmuş öyle maşallah :)

    YanıtlaSil
  2. Aaa, ne hoş bir teasadüf olmuş senin için İlknur :) Yeniden -bu sefer çocuksuz- görüşebilmek dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Başakçım, tabii kendisi bilmiyor ama fotoğraflarımızı çekerkenki yönlendirmelerini ve ne kadar eğlendiğimizi hatırlattı :))
      En kısa sürede görüşelim, evet :))

      Sil
  3. Ya siz anne kız çok tatlıydınız. İkinizin de ayrı bir güzelliği ve şirinliği vardı. Öptüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz Nilgüncüm, sen ve Efe de öyle :)

      Sil
  4. Ne kadar keyifli bir organizasyon olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz, çocuklardan sohbete pek fırsat olmadı ama...

      Sil
  5. güzel etkinlikte güzel anne ve kızı süper

    YanıtlaSil
  6. GÖKÇE NE KADAR BÜYÜMÜŞ MAŞALLAH. ANNE KIZ KOMBİNİNİZE BİTTİM. İYİ GÜNLERDE MUTLULUKLAR GİYİN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Rüyacım, zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi :)

      Sil
  7. Kombin harikaydı gerçekten, bayıldım. Güzel sözlerin için de ayrıca teşekkür ederim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz Emel hanımcım :) Sevgiler...

      Sil
  8. Gülsen ve Canan marifetlerini konuşturmuşlar yine.Gökçe ile birarada olduğunuz kare'ye anne-kız kombininize bayıldım ben ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz, seviyorum böyle kombinleri :)

      Sil
  9. Maşallah kızında sen de çok şıksınız canım harika bir etkinlik olmuş:)))

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...