Bak Bakalım Blogumda Var mı?

4 Mayıs 2016 Çarşamba

Portakalrengi.com'da Yaz Kampanyasi

Daha önce blogumda bahsettiğim online alışveriş sitesi Portakalrengi.com'da başlayan harika indirim haberini paylaşmak istiyorum sizlerle.

Birçoğumuzun çok severek kullandığı dermokozmetik markaları Ducray, Lierac, Avene, Phyto ve Darphin'de "3 Al 2 Öde" ve yanında %30'a varan indirim kampanyasına başlayan site, cazip fiyatlarla marka ürünlerini bizlerle buluşturuyor.

Daha önce nemlendirici gündüz ve gece kremlerini deneyimleme fırsatı bulduğum marka Lierac, %30 indirimli olarak sitede satışa sunulmuş. Her yaşa, her cilt tipine, bölgesel sorunlara ve ayrıca göz ve cilt bakımına yardımcı olan ürünlerle tanışabilir; daha önce kullandığınız ürünlere uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

İndirim haberi üzerine siteyi incelediğimde, daha önce hiçbir ürününü denemediğim Ducray markası gözüme çarpan ilk marka oldu. Saç bakımının yanısıra özellikle ciltte oluşan leke ve renk eşitsizliği sorunlarına yardımcı ürünlere sahip marka Ducray'da zaten ürünler indirimli olarak satışa sunulmuşken, bunun yanısıra "3 Al 2 Öde" kampanyası" ürünleri deneyimlemek için bizlere harika fırsat sunuyor.

PortakalRengi'ni sosyal medyadan takip etmek ve indirimler ve kampanyalardan yararlanmak isterseniz sitenin diğer hesapları da aşağıda:



9 yorum:

  1. Bi ara uğramalıyım bu siteye :)
    Önceden de bakmıştım galiba sayende :)

    YanıtlaSil
  2. Bu fırsat kaçmaz. Teşekkürler bilgilendirme için canım

    YanıtlaSil
  3. Birçoğunu deneyimleyip memnun kaldığım markalar. Biten ürünlerimi yenilemiş olurum ben de .

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bi yazı..ürünleri denemeyi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  5. ducray'ı uzun zamandır denemek istiyordum. çok iyi oldu.

    YanıtlaSil
  6. Bu kampanyaya bayıldım. Süper.

    YanıtlaSil
  7. Darphin ürünlerinde 3 al 2 öde ve ekstra indirim kampanyası mı?! Tükenmeden almalıyım :)

    YanıtlaSil
  8. YENİ İNDİRİMLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ PORTAKALRENGİ SİTESİNİ KULLANIYORUM BİRÇOK ÜRÜNÜ HEDİYELİ İNDİRİMLİ FIRSATLARI YAKALAMAK İÇİN FIRSAT KOLLUYORUM

    YanıtlaSil
  9. Yaaa çok teşekkür ederim iyi ki araştırmışım almadan.Çok fazla indirim ve kampanya buldum.Boşuna gezmişim eczaneleri,kozmetikçileri.Çoook sağolun.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...