Bak Bakalım Blogumda Var mı?

3 Eylül 2015 Perşembe

Eva Marée ile dudaklarınız zamana meydan okusun

Fransız bilim insanlarının onayladığı dudakları doğal olarak dolgunlaştırıp sıkı ve pürüzsüz olmasını sağlayan bitkisel içerikli Eva Marée Lip Maximizer, bilimin ve bitkinin inanılmaz gücü ile teknoloji ve inovasyonu bir arada sunarak dudaklarda devrim yarattı.

Yüz güzelliğinizin tamamlayıcısı; gençliğin, sağlığın ve çekiciliğin simgesi dudaklarınızı estetik operasyona gerek kalmadan dolgunlaştırmak art ık Eva Marée Lip Maximizer ile mümkün.

Dudaklar, kimilerinde doğuştan ince ve belirsizken, kimilerinde yaşlanmaya bağlı olarak dokuların erimesiyle incelip kırışarak diriliğini kaybeder. Hem doğuştan ince ve belirsiz dudaklara hem de yaşlanmaya bağlı olarak incelen ve kırışan dokulara etki eden Eva Marée Lip Maximizer, İçeriğindeki patentli LipoFilliingComplex3 teknolojik aktif bileşeni sayesinde dudaklarınızın daha dolgun, sıkı, pürüzsüz olmasını sağladığı gibi dudak kontörlerini beklentinin ötesinde belirginleştiriyor ve dudağınıza doğal rengini veriyor.

Eva Marée Lip Maximizer  gücünü ve etkisini LipoFiloFillingComplex3 bileşenini oluşturan Lonosome teknolojisinden ve özel bitkilerden alıyor. Bu bitki özlerinin başında Dictyopteris Membranacea okyanus bitkisinin ekstraktı geliyor. Lonosome içinde kapsüllenmiş bu bitkinin ekstraktı sayesinde Eva Marée Lip Maximizer, dudaklarda dolgun bir görünüm sağlarken dudak kontürlerini daha da belirginleştiriyor. Dudaklardaki pürüzsüzlük ve sıkılık özelliğini veren aktifler ise, Mangosteen meyvesinin kabuğundan patentli prosedür ile elde ediliyor. Aynı zamanda ayva meyvesinin çekirdeğinden elde edilen ayva-hidrojeli, cildi dengeleyerek daha fazla sıkılaşmasını ve pürüzsüzleşmesini destekliyor.
Fransa’daki güvenirlik testlerinden tam not aldı.
2 yıl süren araştırmalar sonunda üretilerek 44 ülkede marka tescili alınan bu ürünün dünyada henüz birebir muadili daha yok. Eva Marée Lip Maximizer içeriğindeki doğal LipoFillingcomplex3 aktif maddesi ve Lonosome teknolojisi sayesinde, dudak hacmini belirleyen etkenlerden biri olan adipozit dokuları besleyerek dudağı içten kaldırıp doğal bir dolgunluk sağlıyor.

Dudak derisinin en alt tabakasına nüfus ederek etkisini gösteren Eva Marée, 2014 yılında Fransa’nın uluslararası alanda tanınmış Dermscan klinik test laboratuvarlarında, 22 gönüllünün üzerinde uzmanlar tarafından yapılan invivo-invitro klinik, etkinlik, dermatolojik ve güvenilirlik testlerinden tam not aldı. Yapılan testlerde dudağı doğal olarak dolgunlaştırdığı, herhangi bir yan etkiye ve alerjik bir reaksiyona sebep olmadığı bilimsel olarak ispatlandı.

Yüzde 90 daha dolgun dudaklar...
Eva Marée kullanıcılarına göre 28 günlük etkinlik test sonuçlarında %81 daha dolgun, %77 daha sıkı, %96 daha pürüzsüz; 56 günlük test sonuçlarında ise %90 daha dolgun, %95 daha sıkı %96 daha pürüzsüz olduğu sonuçları elde edildi.

Temiz cilde günde iki defa kullanım ile uzun süreli gözle görülür pürüzsüzlük ve dolgunluk sağlayan Eva Marée tüm kadınlar için bitkisel içeriğiyle doğal ve etkili bir çözüm sunuyor. Ürün, aynı zamanda dudak yağ enjeksiyonu yaptıranların kullanması halinde de etki süresini uzattığı için tamamlayıcı bir ürün özelliğinde.
Şu anda eczanelerde bulabileceğiniz Eva Marée Lip Maximizer, yakın zamanda kişisel bakım zincir mağazalarında da satışa sunulacak. Fiyatı 79.90 TL olan bu ürün ile ilgili ayrıntılı bilgiyi ise www.evamaree.com adresinden ve sabit hatlar üzerinden ücretsiz ulaşabileceğiniz 0800 261 10 20 nolu çağrı numarasından edinebilirsiniz.

4 yorum:

  1. Benim dudaklarım hamileyken dolgunlaşmıştı ama eskiye döndüler tabi :(. bir şey yaptırmak istemiyorum. Acaba bu nasıl olur :) güzel bir yayın olmuş, sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitesinden detaylıca inceleyebilirsiniz, sevgiler...

      Sil
  2. İnanamıyorum bayıldım bu ürüne,tam benlik:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)
      Aaa, sizin adınıza mutlu oldum, işinize yarayacak demek...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...