Bak Bakalım Blogumda Var mı?

7 Ağustos 2015 Cuma

Yuzunuz İcin 50+ Gunes Koruma Cepte: “Eau Thermale Avène Reflexe Solaire 50+”

Düz ve ergonomik şişesiyle, pratik ve kolay taşınan, her zaman cebinizde ya da çantanızda bulundurabileceğiniz Eau Thermale Avène Reflexe Solaire  50+, UVA ve UVB ışınlarına karşı en hassas ciltlerde bile yüksek faktörlü geniş spektrumlu koruma sağlar, cilt bariyerini güçlendirir, cildin nemlenmesine yardımcı olur.

Sıcak ve güneşli yaz günlerini yaşadığımız şu günlerde 11.00- 16.00 saatleri arasında doğrudan güneş ışığından uzak kalmalı ve koruyucu kremler kullanmalıyız. UVA ve UVB ışınları kansere, erken yaşlanmaya, bağışıklık sisteminin baskılanmasına, güneş yanıklarına, gözde katarakt oluşumuna neden olduğu klinik deneylerle saptandı. Bu yüzden UVA ve UVB'ye karşı yüksek faktörlü güneş koruma ürünleriyle korunmak gerekmekte.


Son derece düz ve ergonomik şişesi ile cepte bile kolaylıkla yanınızda taşıyabileceğiniz yüksek koruma faktörlü Eau Thermale Avéne Reflexe Solaire 50+ güneş kremini her tür şartta; yürüyüşlerde, spor yaparken, bahçede, terasta, gezintide, turistik seyahatte rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Eau Thermale Avène Reflexe Solaire 50+ suya karşı çok dayanıklı, %100 fotostabil
Yüksek koruma faktörlü Eau Thermale Avéne Reflexe Solaire 50+, Pierre Fabre patentli Sunsitive Protection ile UVA ve UVB ışınlarına karşı geniş koruma sağlar, formülündeki E vitamini ile serbest radikallere karşı anti-oksidan etkiye sahiptir. İçeriğindeki Avéne Termal Suyu’nun rahatlatıcı ve yatıştırıcı özellikleri sayesinde, en hassas ciltlerin bakımına yardım eder. Suya dayanıklı yapısıyla toleransı olmayan ciltlerin korunması ve nemlenmesine yardımcı olur, paraben içermez.

Minimum alerji riskli ile üretilen Avène Reflexe 50+  güneşe çıkmadan en az 30 dakika önce tüm yüze ve boyun bölgesine uygulandığında güneşin zararlı etkilerinden korur. Tüm dış etkenlere karşı Avène Reflexe 50+ kremin her iki saatte bir yenilenmesi tavsiye edilir. 

Avéne Reflexe Solaire 50+ Perakende Satış Fiyatı: 30 ml özel ambalaj - 35 TL

4 yorum:

  1. Fiyatı iyiymiş. Sürekli duyuyorum Avene'in güneş ürünlerini ve denemeyi çok istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avene'in birçok ürünü gayet başarılı. Denemeni tavsiye ederim...

      Sil
  2. güneş kremleri konusunda gerçekten bir haberdim benim çok işime yarayacak bu yazı çok teşekkürler

    Bende bloğuma desteklerinizi bekliyorum
    http://misevimm.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa, özellikle yaz sezonunda ihmal etmeyin güneş kremlerini, sevgiler...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...