Bak Bakalım Blogumda Var mı?

19 Ağustos 2015 Çarşamba

Taze Bittiler- 58

Yaz döneminde makyajla aramız biraz bozuluyor hepimizin değil mi? Daha çok bakım ürünlerine yönelik ürünler kullanıyor, sıklıkla onları tüketiyoruz. Geçtiğimiz Temmuz ayında ben neleri bitirmişim, hep birlikte göz atalım.
blog, blogger, sihirlimavi
1- Selin Pembe Greyfurt&Nar Özlü Duş Jeli: Harika kokuları sayesinde cidden banyo keyfi yapmanıza olanak sağalayan bir ürün. İçerisinde doğal fındık kabuğundan elde edilen minik tanecikleri bulunuyor. Ürün bu sayede peeling özellikli. Özellikle yaz sezonunda rahatlatıcı etkisini çok hissettim. Elimdekiler bittiğinde kesinlikle alıp stok yapacağım ürünlerden.

2-3- Selin Pembe Greyfurt&Nar Özlü Sıvı Sabun: Yine ailece beğenerek kullandığımız ürünler. Tek kötü yanı; çoook bereketsiz olmaları.
 4- Argan Cure Body Scrub: Çok beğenerek kullandığım, hücre yenileyici özellikli scrub hakkında detaylı yorumlarımı burada paylaşmıştım. Birçok ünlü ve pahalı markaya göre çok daha uygun fiyatlı ve neredeyse aynı özellikte. Bir deneyin derim.

5- Fa- Lotus Dream Kolonya: Yaz döneminde parfüm ve hatta EDT yerine daha fresh kokulu vücut spreyleri, kolonyalar vs tercih ediyorum. Fa'nın bu kolonyası da gün boyunca bana yetiyordu. Elimde deneyeceğim çok ürün olduğundan tekrar alamam.

6- Fresh'n Soft Asetonsuz Oje Çıkarıcı: Birçok yerde de yazdım, yorum yaptım. Asetonsuz olmasına rağmen kokusu gerçekten çok rahatsızlık veriyor, koyu renk ojeleri çıkarmada da yeterli değil pek. Genelde DIY projelerimde tükettim. Markanın birçok iyi ürünü var ama bunun için biraz düzenleme yapmalarında fayda var diye düşünüyorum.
blog, blogger, sihirlimavi
7- Fresh'n Soft-Premium Islak Mendil: Özellikle yenidoğan bebeklerin kullanımına yönelik bu ıslak mendil, provitamin B5 içermesi ve parfümsüz olması. Yumuşaklığı ve mendilin kalitesi iyi ama o zeytinyağı kokusunu beğenmedim.

8- Uni Care Yeşil Çaylı Eye Disk: Yapısı itibariyle diskler biraz sert. Diskleri gözlerimin üzerine yerleştirip bekleyerek makyajımı temizledim. Rimelleri temizlerken zorlanıyor. Sanırım, çift fazlı ürünlerle devam ederim yoluma...

9- Yves Rocher Kayısılı Peeling: Arındıran ve ışıltı veren özelliğe sahip peelingin içerisinde bulunan kayısı çekirdeği tanecikleri yüzünden uygulama sırasında cildinizin tahriş olmaması imkansız gibi görünüyor. Özellikle hassas cilde sahip olanlar uzak dursun derim. Çok seveni olmasına da ayrı bir şaşırıyorum doğrusu. Boşa gitmesin diye ellerime peeling yaparak tükettim. Bir de stok yapmışım, 1 tane daha var, onu da ellerime uygulayarak bitiricem ve kendisiyle ebediyen vedalaşıcam...
blog, blogger, sihirlimavi
10- Alix Avien Natura Fondöten: Bu fondöten, ayrı bir yazıyı hakediyor. Çok beğenerek kullandım. Detayları bu hafta blogumda yayınlıycam.

11- Essence All About Matt- Yağ Kontrolü Sağlayan Makyaj Bazı: Beğenerek kullandığım başka bir ürün daha. Gözenekleri küçültme gibi bir özelliği yok ama cildi gerçekten mat görünüme kavuşturuyor ve gün içerisinde asla cilt parlama yapmıyor. Detaylı yorumlarım burada.

12- Yves Rocher Makyaj Süngeri: Büyük umutlarla aldığım, ancak ilk yıkamada parçalanması sebebiyle beni hayal kırıklığına uğratan bir ürün oldu kendisi. Evet, fondöteni ve kapatıcıyı gayet güzel uygulamama olanak veriyordu ama birden bu denli parçalanması beni bir hayli rahatsız etti. Elbette ki sünger üzerinde güç denemesi yapmadım temizlerken. Ne yazık ki çok kötü çıktı.

Bu ay yine alışveriş yasaklıyım, 1-2 ufak ihtiyaç alışverişi ve Makyaj Saati'nin karşı koyamadığım indiriminden aldıklarım dışında hiç alışveriş yapmadım. Eldekileri bitirmeye devam ;)





15 yorum:

  1. gelsin yeniler canım :) selin duş jellerini bende severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir süre alışveriş yapmayacağım. Renkli kozmetikle dolu bir taze bittiler yapasım var ;)

      Sil
  2. Fresh'n Soft'un oje çıkarıcısını ilk kez duydum. O makyaj süngerine şok oldum çok kullandın sandım ama parçalanmış olması kötü. Real Techniques'inki de çok istediğim gibi çıkmadı ne yazık ki dayanıklılık konusunda...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok Dilekçim nerdeee. Daha ilk yıkamada yırtıldı resmen :((
      Sanırım bizi Beauty Blender paklayacak...

      Sil
  3. bilgileriniz için teşekkür ederim selin duş jelini ben pek sevmemiştim yağlı gibi bi his bırakıyor ciltde şimdi ipek eşarplarımı yıkamakda kullanıyorum kendisini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ciltten cilde fark etmiş demek ki. Yağlı bir cildim olmasına rağmen ben hiç böyle birşey hissetmemiştim...
      Neyse, siz de farklı bir şekilde değerlendirmişsiniz :))

      Sil
  4. makyaj süngerine çok şaştım ben kullanıyorum çünkü güzel güzel bir şey olmadı :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sosyal medyada da memnun olan çok, görüyorum. Fabrikasyon hatası mı demeliyim acaba? Yves Rocher'den de ses çıkmadı ki?

      Sil
  5. Selin'in bu serisi benim de favorim her ürününü pek bir seviyorum.Oje temizleyici konusunda haklısın.Elime geldikçe kullanıyorum ama o esnada nefes almıyorum resmen.Alix Avien fondöteni ise epey bir zaman önce bitirdim.Kokusu dışında çok başarılı buldum.
    Sevgiler cnm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi koku falan nefis :)) Fresh'n Soft duysun bizi :)) Alix vien de bir yazı hakediyor değil mi :)
      Sevgiler canım...

      Sil
  6. selinin ürünlerini ben de çok severek kullanıyorum yves rocher kayısılı peeling bana da sanırım pek iyi gelmedi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peelingin seveni de çok, sevmeyeni de... Selinler favorim son dönemlerde :))

      Sil
  7. Makyaj süngerine ben de çok şaşırdım. Narlı duş jeli de mis gibi kokuyordur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Narlı olanı nefis gerçekten Sevdacım. Makyaj süngeri ise tam bir hayal kırıklığı...

      Sil
  8. ooo canım benim google'a sordum bak senin siten çıktı. ne güzel:) tanıdığım bir arkadaşım çıktı arama sonuçlarında :) FA LOTUS DREAM kolonyası arıyorum yaaa :) ama hiçbir yerde bulamıyorum. üretimini kestiler galiba . ben de bunu 4 sene önce kullanmıştım çok sevmiştim şimdi ise arıyorum bulamıyorum:( mrketlerde varmı ki ?

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...