Bak Bakalım Blogumda Var mı?

3 Ağustos 2015 Pazartesi

Cyrene Yuz ve Makyaj Temizleme Suyu

Herkese mutlu haftalar. Bugün blogumda, son dönemlerde herkesin en az 1 ürününü denediği, sevilen Türk markası Cyrene'nin yüz ve makyaj temizleme suyu yorumlarım olacak.

Makyajımı temizlemek için son dönemlerde sıklıkla misel solüsyon kullanır oldum. Durulama gerektirmemesi; dolayısıyla ekstra iş çıkarmaması bu tarz ürünlere yönelmemde en büyük etkenlerden.

Cyrene'in bu ürünü; ultra yumuşak yapıda. Yaptığım ağır makyajları kolayca temizlemesi, cildimi derinlemesine arındırması, üstüne üstlük bunu yaparken cildimde herhangi bir gerilme ya da yağlandırma hissi bırakmaması ürünü çok başarılı bulmamın en önemli nedenleri.



Kuru ve hassas ciltlere yönelik ve karma/yağlı ciltlere yönelik olmak üzere 2 çeşidi bulunan temizleyici, kullanım sonrası cildi yumuşak bırakıyor.

Gerçekten çok çok memnun kaldığım ürünün fiyatı 20,00 TL civarında. Yaklaşık 100 kullanımlık 200 gr. ambalajında satışa sunulmuş. Yağ, etil alkol,Esans, Renklendirici ve Paraben içermeyen ürünü denemenizi öneririm.

Hayvanlar üzerinde test yapmayan Vegan markanın, denediğim diğer ürünü hakkındaki youmlarımı buradan okuyabilirsiniz.

8 yorum:

  1. bu marka son zamanlarda baya bir popüler :D

    YanıtlaSil
  2. Cyrene'nin bu ürününden oldukça memnunum.

    YanıtlaSil
  3. Misel su hayranıyım ben de ve Cyrene'i o kadar sık duyuyorum ki fiyatı da cidden çok iyiymiş ben de deneyeceğim muhakkak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilekçim, bunu mutlaka ama mutlaka denemelisin ;)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...