Bak Bakalım Blogumda Var mı?

30 Nisan 2015 Perşembe

Kozmolife.com Hakkında...

Biz alışverişseverler, teknoloji sayesinde hemen hergün yepyeni firmalar ve yepyeni markalarla tanışıyoruz. Yakın zamanda alışveriş yaptığım, hizmetinden memnun kaldığım ve merak ettiğim birçok markayı ayağımıza kadar getiren Kozmolife'tan bahsedicem bugün.

kozmolife, alışveriş, nyx, ucuz, kampanya, indirim, blog



Merkezi Ankara'da bulunan Kozmolife, henüz çok bebek bir firma. Sadece 1 yıllık geçmişe sahip olmasına rağmen, 7.000'in üzerinde orjinal ürün bulunuyor. Ürün yelpazesini genişletmeye devam eden bu e-ticaret sitesi, biz kozmetikseverlerin dostu olacak gibi görünüyor.


Lancome, Bulgari, NYX, Loreal, Wella, Nivea, Sebamed, ARM&Hammer, Tom Ford, GUCCI, Flormar, Golden Rose, Elizabeth Arden, Burberry, Max Factor, Neutrogena, Diadermine vs. gibi herkese, her keseye hitap eden marka ve ürün çeşitliliğinin olması, siteden alışveriş yapmak için en önemli nedenlerden.

nyx, max factor, kozmolife, caldion, tom ford, flormar, golden rose

100,00 TL ve üzeri alışverişlerde bedava kargo avantajının yanısıra, bence alışverişin en güzel yönü de; "Hızlı Gönderi" ibaresi bulunan siparişimin, Ankara içinde olmam nedeniyle 24 saatte ulaşmış olması. Ankara dışında yaşayanlara güzel haberse; onların siparişinin de 48 saatte teslim ediliyor oluşu.

50,00 TL ve üzeri alışverişlerinizde, neredeyse tüm kredi kartlarına vade farksız 3-9 arası taksit uygulanıyor olması, siteden alışverişin ayrı bir güzelliği.

Yaklaşan Anneler Günü hediyesi için hala karar veremediyseniz, cilt ve saç bakım ürünleri- parfümler- renkli kozmetik ürünleri- güneş ürünleri- anne/bebek ürünleri ile ağız-diş bakımı kategorilerinden binlerce ürün alternatifiyle siteden tercihinizi yapabilirsiniz. Ya da siteden hediye çeki satın alarak, tercihi sevdiklerinize de bırakabilirsiniz.

Bu aralar NYX ürünlerinde indirim ve çeşitli kampanyaların yer aldığı siteyi incelemek ve alışveriş yapmak için burayı tıklayın.













9 yorum:

  1. Yeni bir sitee ilk defa duydum teşekkürler bizle tanıştırdığınız için :)

    YanıtlaSil
  2. Bakılası bir site sanırım. Hemen inceleyeceğiz. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. güzel bir öneri.. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  4. Bu GÜZEL SİTE TANITIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER CANIM...

    YanıtlaSil
  5. Güvenilir bir alışveriş sitesi bu dimi... Açıkcası çeşitlilik çokmuş...

    YanıtlaSil
  6. Bir de burdan alalım bakalım az ya ürünümüz :)))

    YanıtlaSil
  7. güzel bir siteymiş paylaşım için teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Yeni bir site daha öğrettiğin için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...