Bak Bakalım Blogumda Var mı?

7 Mart 2015 Cumartesi

Life-flo %100 Ekstra Saf- Organik Hindistan Cevizi Yağı

Herkese mutlu hafta sonları...

Bugün, gerçekten çok çok severek kullandığım bir ürünle ilgili görüşlerimi paylaşmak istiyorum sizlerle.

İnanılmaz hızlı işleyen zamana karşı, özellikle biz kadınların her yere-her işe yetişmek için verdiğimiz uğraş malum. O yüzden mümkün olduğunca pratik olabilen herşey, hem bizim hem de cebimizin kurtarıcısı oluyor. İşte kozmetik alanında hem organik, hem pratik hem de işlevsel bir ürün benim kahramanım son günlerde...



%100 organik tarıma uygun olarak üretilen ve %99,5 saf organik hindistan cevizi yağı içeren bu ürün, soğuk pres yöntemiyle elde edilmiş. Yani, yapım aşamasında ürün; kimyasal işlem görmemiş. Dolayısıyla, yapılan işlem sonrası ürünün özü, aroması ve doğal değerlerinde kayıp yaşanmamış.


266 ml.lik koyu renkli cam ambalajında ve katı formda satışa sunulan yağın, ılık su dolu bir kapta bekletip sıvılaşmasını sağlayarak uygulanması önerilmiş ama bu yağ zaten çok katı olmadığı için, hem kutusundan almakta zorlanmıyorum hem de elime aldığım bir parça katı yağ elimin sıcaklığıyla hemen eriyor.



Nemli ya da kuru saça uygulanabilen ürünü temiz saçlarımda 10-15 dk. kadar bekletip ardından duruluyorum. Birkaç kullanım sonrası saçlarımda oluşan yumuşaklık ve parlaklığı farketmemek mümkün değil. Bir de, saçlarımı yıkadıktan sonra bu yağdan biraz aldım ve saç diplerine değdirmeden özellikle saç uçlarına ve biraz da üstten, elimde kalan ürünü saçlarıma şöyle bir sürüverdim. Hafif dalgası olan saçlarım hem yumuşak, hem parlak hem de normalde jöle ya da spreyle elde ettiğim dalgalı görünüme kavuştu.



Özellikle kuru saç ve saç derisine sahipseniz saç derisine de bakım yapan ürünü mutlaka denemelisiniz. Pul pul dökülen deriden ve kuru saç derisi görünümünden de kurtarıyor.

Duş sonrası vücut losyonu/kremi vs gibi uyguladığım ürün sayesinde cildim yumuşacık oluyor. Sudan çıkmayan ve mevsimin de etkisiyle herdaim bakıma muhtaç ellerime uyguluyorum; yağlı bir his bırakmadan iyi bir bakımla nem de veriyor.

Ürün işlevsel dedim ya, traş sonrası oluşan gerginlik ve yanma hissini gideren ve ciltte yatışma sağlayan gayet başarılı bir yağ bu. Dolayısıyla hem siz istenmeyen tüylerinizden kurtulduktan sonra hem de eşiniz traş sonrası, cildinize rahat nefes aldırabileceksiniz.




Ve kokusu... Kapağı açtığınızda hindistan cevizinin o muhteşem kokusunu fazlasıyla duyuyorsunuz. Gayet yoğun, fazlasıyla cezbedici ve inanılmaz saf... Instagramda yaptığım yayınlarda, kullanan diğer kişilerin de çok memnun kaldıklarını gördüm.

Ürünü, Yaşam Dükkanı adlı e-ticaret sitesinden temin edebilirsiniz. Satışa sunduğu tüm ürünlerin ülkemizdeki tek yetkili temsilcisi olan sitede; A.B.D ve Fransa'dan ithal edilen 12 farklı marka ve yüzlerce organik ve sağlıklı bakım/kozmetik ürünleri bulmanız mümkün.

Bu sitede, alışveriş limiti olmaksızın, satın aldığınız her ürünün gönderimi için ayrıca kargo ücreti ödemiyorsunuz ve siparişleriniz aynı gün kargoya veriliyor. Vade farksız 6 aya varan taksit imkanı ve kapıda ödeme seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz.


Kullanım alanı çok ve çeşitli olan bu ürün hakkında detaylı bilgi almak ve alışveriş yapmak için burayı tıklayabilirsiniz. Sitede, devam eden ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel %60'a varan indirim mevcut. Farklı ürünleri de inceleme ve deneyimleme şansınız olabilir, bir göz atın derim.



*Tanıtım ürünüdür. Görüşlerim kişisel ve objektiftir.





10 yorum:

  1. size güveniyoruz yorumlarınız konusunda çoğu ürürünü bilmiyoruz amaisayenizde bilgilenmiş bir fikir edinmiş oluyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Umuyorum bu ürün sizin de hoşunuza gder :)

      Sil
  2. Deneyelim bakalım bizimde kahramanımız olacakmı. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneyimlerinizi merakla bekliyorum :)
      Sevgiler...

      Sil
  3. ilgimi çekti zira hem saçım hem cildim çok kuru.hemen gidip bakacağım.teşekkürler ilknurcum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O halde tam senlik bu, ablacım. Sitesinden detaylıca inceleyebilirsin...

      Sil
  4. Hindistan Cevizi kokusunu pek sevmiyorum ben... Ama öyle güzel yazmışsınız ki bir denemek istedim :)

    YanıtlaSil
  5. Övgü ve alkışı hakettiği için böyle yazdım ;)

    YanıtlaSil
  6. Ay faydaları ve kullanım alaları say say bitmez. Ben de iyi bir marka denemek istiyordum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitenin ücretsiz kargo ve 6 taksit imkanına tav oldum resmen. Ürünler zaten kaliteli...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...