Bak Bakalım Blogumda Var mı?

3 Mart 2015 Salı

Ayışığı Organik Hakkında....

Son dönemlerde sağlıklı yaşam adına hepimiz elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Özellikle de gıda, kozmetik, deterjan ve giyim konusunda tercihimiz mümkünse organik ürünlerden yana oluyor.

Fakat bu anlamda, biraz da tüketici olarak pek bilinçli değiliz ne yazık ki. Bu nedenle de, gerçek organik ve gerçekten sağlıklı ürün bulmakta/kullanmakta zorlanabiliyoruz. Bu nedenle,  siteyi detaylı incelemeden hemen önce "Organik Nedir?" sorusunun cevaplandığı yazıyı özellikle okumanızı öneririm.


"Sağlıklı Yaşam Ürünleri" sloganıyla internette hayat bulan e-ticaret sitesi Ayışığı Organik, bu konuda imdadımıza yetişiyor. Sadece lisanslı ve organik ürünlerin satışının yapıldığı sitede, "organik ürün" anlamında çok fazla çeşit ve ürün bulunuyor.





Sitede; saç boyasından ağız&diş bakım ürünlerine, cilt bakımı ve kozmetikten güneş bakım ürünlerine, çamaşır ve bulaşık yıkama ürünleri de dahil temizlik ürünlerinden bebek ve yetişkinlere yönelik tekstil ürünlerine % 100 sertifikalı organik ürün satışa sunulmuş. Bu çok geniş ürün yelpazesine ek olarak, glutensiz çeşidi de bulunan onlarca çeşit organik gıdayı sitede bulmanız mümkün.



17 farklı kategoride, 28 farklı markanın buluştuğu satış sitesinin kullanımı ve alışveriş çok kolay ve pratik. Alışveriş öncesi, siteye üye olduğunuz takdirde 20,00 TL tutarlı hediye çekine sahip oluyor ve bu çekinizi 150,00 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz. Kredi kartınıza 3 taksit imkanı da sunulan siteden yaptığınız her alışverişinizde puan kazanıyor ve bu puanlarınızı daha sonra yapacağınız alışverişlerinizde değerlendirebiliyorsunuz. Ödemelerinizi kredi kartı ile yapabileceğiniz gibi PayPal hesabınızı da kullanabiliyorsunuz. 


Site üzerinden gerçekleştirdiğim alışverişimde, ürünler hem çok çabuk hem de gayet iyi paketlenmiş bir şekilde elime geçmişti. Bunu da belirtmeden geçmeyeyim.



Güvenle alışveriş yapabileceğiniz Sitede şu an devam eden ve %38'e varan indirim mevcut. Bu indirimi, daha önce denemediğiniz ya da severek kullandığınız ürünler için değerlendirebilirsiniz.

Alışveriş sitesine buradan kayıt olabilir, sosyal medya hesaplarını da instagramfacebook, twitter, G+ ve Youtube takibe alabilirsiniz.

14 yorum:

  1. İlginç ve faydalı bir siteymiş, ilk fırsatta inceleyeceğim :))

    YanıtlaSil
  2. Güzel günlerde kullan canım.Her geçen gün organik kozmetiğe ulaşmanın daha da kolaylaşması çok sevindirici!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Filizcim. Kesinlikle... Ve biraz daha fazla tüketebilsek organik ürünlerden keşke...

      Sil
  3. Yeni site öğrenmiş oldum teşekkürler :) Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. iyi günlerde kullan canım sayende haberimiz oldu teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Fundacım :) Umuyorum işine yarar ;)

      Sil
  5. Ben de el kremini denedim, beğendim :)
    http://medyadergisi.blogspot.com.tr/2016/03/aysg-organikten-logona-el-kremi.html

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...