Bak Bakalım Blogumda Var mı?

20 Aralık 2014 Cumartesi

#sedavesenailekışamerhaba Etkinliği- 1. Bölüm

Geçtiğimiz Cumartesi sevgili Seda ve Sena'nın davetlisi olarak #sedavesenailekışamerhaba etkinliğine katıldım.


Mekanımız; Armada AVM'de yer alan Down Town Cafe idi. Masamızı, sevgili purple_event süslemiş. Tam da yeni yıla bu kadar yaklaşmışken, kozalaklar ve dalların böyle süslenerek bu kadar şirin hale gelmesi çok güzel. Çekilişler için numaralarımız ise eti puflar üzerine yerleştirilmişti :)

#SEDAVESENAİLEKIŞAMERHABA ETKİNLİĞİ

Tanıdığım blogger arkadaşlarımla sohbetin yanısıra yeni tanıştığımız arkadaşlarımızla da bu vesile ile görüşmek çok hoş oldu.


Masalarımızdaki küçük detaylar; Kelebek desenli sabun Özlem'in Sabun Dünyası,  yeni yıl temalı kurabiye Ezginin Kurabiyeleri, yeşil şapka sabun Kokulu Sabun ve Taş, ayna purple_events, ve numune boy ürünleriyle Nashi Argan'ın ürünlerinden oluşuyordu.


Ürünlerinin yanısıra, etkinlikte bizleri marka yetkilileriyle de yalnız bırakmayan firmalar oldu. Bunlardan ilki Cosmed. Gökçe ve Hatice hanımlar, markanın tüm ürünleri hakkında hızlandırılmış olarak bilgiler verdiler ve hatta bazı arkadaşlarımıza cilt analizi yaptılar.




Deniz Cosmetics yetkilisi Belma Hanım, hem markaları hem de ürünleri hakkında detaylı bilgiler sundu. Daha önce hiç kullanmadığım ünlü İtalyan markası Pupa Milano'nun da bulunduğu birçok İtalyan markasını Türk tüketicilerle buluşturan firma, ürünlerini yetkili eczaneler ve Watsons'da tüketicileriyle buluşturuyor.


Farmasi Ankara yetkilisi Gönül hanım da, bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmadı.


Bu arada, sponsorlarımızın yanısıra, etkinliğe katılan bloggerlar olarak biz de çekilişle birbirimize hediyelerimizi verdik. Benim hediyem; etkinlik sahiplerinden biri olan Sena'dan geldi. Kendisine bir kez de buradan teşekkür etmek istiyorum bu cici hediyeleri için.
Bu arada, etkinliğe katılan davetlilerden sevgili Rengarenk Yakamoz, herbirimize şans bilekliği hazırlamış. Bu el emeği göz nuru hediyenin içindee bulunduğu hediye paketi içerisinde "Başarı" kelimesini görünce çok mutlu oldum tabii :)


Yeni tanıştığım ve tanımaktan büyük keyif aldığım sevgili Buse. Elindeki harika şey ise sevgili Gırla Fikir'in elinden...



Etkinliğin ilerleyen saatlerinde hem gözlerimizi hem de midelerimizi şenlendiren sunumlarıyla Fruit Flowers, bizlerle buluştu.


Birbirinden güzel kek ve meyve sepetleri, taptaze ve gerçekten çok lezzetliydi.

Sunumların ardından Seda ve Sena, bir de çekiliş yaparak eğlenceye heyecan kattılar. Bazı sponsorlarımızın hediyeleri, çekiliş yoluyla sahiplerine ulaştı :)


Benim hediyemse; Noramore'den bu çok şeker baykuş kolye. Gerçekten çok beğendim, son birkaç gündür hep bu kolyeyi kullanıyorum, çok teşekkürler...


Ve etkinliğe katılan son ekip Dermokil'den. Dermokil, bizlere sürpriz yaparak, etkinlik sırasında bizlere maske uygulaması yaptı.





Bu güzel ve eğlenceli gün için, Seda ve Sena'ya ve bizleri yalnız bırakmayan marka yetkililerine bir kez de buradan teşekkür etmek istiyorum. Yeni yıl hepimize sağlık, huzur ve mutluluk getirsin :)

Bir sonraki yazım; sponsor firma ve ürünleri olacak...

3 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...