Bak Bakalım Blogumda Var mı?

29 Aralık 2014 Pazartesi

Lavera Bio Organik Gloss (Almond Kiss) & Organik Acai Berry-Doğal Mineral Pigmentli BB Krem

Haftanın ilk gününden herkese merhaba.

Bugünkü yazım, body spa, yüz bakım ürünleri, bebek bakım ürünleri, masaj yağları ve anti-age serisi gibi geniş ürün yelpazesine ve organik kozmetik ürünleri sertifikasına sahip ünlü Alman markası, Lavera'nın 2 ürünü hakkında.

1- Lavera Bio Organik Gloss(Almond Kiss): Makyaj serisinde bulunan glosslar; hindistan cevizi yağı, brezilya balmumu, badem yağı, jojoba yağı, yalancı iğde, zeytinyağı, ebegümeci, gül, kakao, aloe vera gibi bitkilerle mineral ve vitamin barındırıyor.




Yukarıda belirttiğim içeriği sayesinde uygulandığı andan itibaren dudakları yumuşatıyor ve bakımını yapıyor. Bendeki rengin nude ve dudak rengime çok yakın bir renk olması nedeniyle sanırım, bende fazlasıyla doğal hatta neredeyse yokmuş gibi duruyor.



"Almond Kiss" renkli glossun 4 farklı rengi daha bulunuyor. İçerisinde sim, ışıltı vs yok. Belli belirsiz bir kokusu var ve kesinlikle rahatsız edici değil.

Yumuşak dokulu, dudaklara kesinlikle yapışmayan, kalıcılığı pek bulunmayan bu glossu, doğal içerikli kozmetik malzemesi arayışında olanlar, özellikle rengi itibariyle de doğal makyajdan hoşlananlar çok seveceklerdir.


 2- Organik Acai Berry-Doğal Mineral Pigmentli BB Krem: Numune boy olmasına rağmen birkaç kez kullandığım için bu yazıma eklediğim bu ürün, her cilt tipine uygun, içerisinde nemlendirici de bulunan, kolay uygulanan bir krem. Anti-oksidan etkisiyle gözenekleri sıkıştırmayı ve sivilce-kızarıklıkların da iyileşmesine yardımcı olduğu yönünde vaatleri bulunuyor, ancak bunun cevabını numune boy ürünle anlamam mümkün değil.


Bu krem, tek renge sahip. Ve, buğday tenli olmama rağmen tonu bana koyu geldi. Dolayısıyla uygulama sonrası yüzümde kalıp gibi durdu. Ayrıca, benim gibi cildinizde leke bulunuyorsa bunu kapatmakta pek başarılı değil.



Özellikle koyu renk cilde sahipseniz, cildinizde gizlenecek kusurunuz yoksa, hafif bir kapatıcılık istiyorsanız tam size göre bir ürün.

Markanın, makyaj ürünleri içerisinde yeni çıkan allıklarını da çok merak ettiğimi belirtmeden geçemeyeceğim.

Hepinize mutlu haftalar...

*Etkinlik sponsor ürünüdür. Görüşlerim kişisel ve objektiftir.




6 yorum:

  1. Lavera markasını ben de çok beğeniyorum içeriği konusunda.
    Gül'e Gül'e kullan canım!
    Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Zeynepcim,
      Senin, markadan önereceğin ürün var mı?

      Sil
  2. Renk çok güzel,sana da çok yakışmış canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Filizcim, sana da çok yakışacağından eminim :)

      Sil
  3. Ürünlerin fiyatlarını merak ettim ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki bilemiyorum Dilekçe :(
      Ama çok da pahalı olduğunu sanmıyorum...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...