Bak Bakalım Blogumda Var mı?

3 Aralık 2014 Çarşamba

Eeose Sericin Bio- 3 Aşamalı Cilt Bakım Seti

Hangimiz, cildimizin ipek gibi yumuşacık olmasını istemeyiz, ya da hangimiz, içeriği neredeyse tamamen doğal olan ürünlerle bakım yapmayı sevmeyiz?

Geçtiğimiz günlerde bu deneyimi yepyeni ürünlerle yaşamak üzere Eeose markasından bir paket aldım.


3 aşamalı olarak gerçekleşen cilt bakımı, öncelikle yüz temizleme jeliyle bakıma hazırlık ve cilt temizliği ile başlıyor. Ardından %100 saf ipek kozası ile nemlendirme-yumuşaklık-parlaklık vermesi için cilde peeling uygulanıyor ve son olarak da nemlendirici krem ile derinlemesine nemlendirme sağlanıyor.



Bakım seti içerisinde yer alan ürünlerin tümünde ipek proteini olan "Sericin" bulunuyor. Sericin; ipeğe yumuşaklığını, parlaklığını ve dayanıklılığını veren proteinmiş.

1- Yüz Temizleme Jeli: Fındık büyüklüğünde ürün, cilt temizliği için yeterli. Uygulama sırasında pek köpürmüyor. İçerisinde Sericin bulunmasının etkisi sanırım, cildi gayet güzel nemlendiriyor. Ürünü sabah-akşam kullanıyorum. Bu arada bakım seti içerisinde yer alan temizleme jeli, tek başına da kullanılabiliyor.



2- %100 Saf İpek Kozası ile Peeling: Doğal ipek kozalarından kullanacağım kadarını, elimi yakmayacak sıcaklıktaki su içerisinde birkaç dakika bekletiyorum. Ardından, dairesel hareketlerle masaj yaparak uyguluyorum. Son olarak, kozaları yumuşattığım suyu yüzüme sürerek kendi halinde kurumaya bırakıyorum. Bu peelingi haftada 2 kez cildime uyguluyorum. Bunu yaptığımdan beri cildimin daha parlak ve çok daha yumuşak olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ayrıca cildimde siyah nokta neredeyse tamamen yok oldu.



3- Nemlendirici Krem: Bu kremi kullandığımdan beri cildim tam bir bebek cildi kıvamında. İnanılmaz yumuşak, inanılmaz bebek kokulu. İçerisinde Sericin bulunmasının yanısıra, cildin nem seviyesini maksimum düzeyde tutma etkisine sahip Hyaluronic Acid de mevcut. Krem, cilt tarafından hemen emiliyor ve yağlı bir his de bırakmıyor.





Vaatleri konusunda yer alan, "cilt lekelerini hafifletmek, kırışıklıkları önlemek ve varolan kırışıklıkları azaltması" konularında fikir sahibi olabilmem ve buradan sizlerle paylaşabilmem için biraz daha kullanmam gerek. Fakat, uyguladığım süre içerisinde farkettiğim; ürünleri kullandıktan sonra, sanki cildinizde bir koruyucu tabaka var gibi hissediyorsunuz.

Bakım setini, ürün özelliklerini ve içeriklerini, cildime kattığı tazelik ve canlılık hissini çok sevdim. Sizler de ürünleri incelemek ve satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.

*Basın ürünüdür.



6 yorum:

  1. Çok sevdin demek :) peki tekrar alır mıydın?

    YanıtlaSil
  2. ipek kozasi peeling ne güzel fikirmis öyle :D Güle gülek kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi? Hem güzel fikir hem de gayet güzel bir set :)
      Çok teşekkürler canım...

      Sil
  3. Elimde var hemen deneyeceğim :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...