Bak Bakalım Blogumda Var mı?

29 Mayıs 2014 Perşembe

UNELLER- Yöresel Ürünler, El Yapımı Lezzetler

Özellikle yeme-içme konusunda biraz daha kaliteye önem verir, besin maddelerini daha bir irdeleyerek satın alırız. Hele bir de evde çocuklar varsa tükettiğimiz gıdalar, biz annelerin tüm testlerinden mutlaka olumlu not almalıdır.

Anneler Günü etkinliğimizde, sponsorlarımızdan biri de Uneller markasıydı. Markayı daha önceden tanıyordum, o yüzden gönül rahatlığıyla kendilerinden talepte bulundum. Tolga Bey sağolsun, beni hiç ayrıntıya boğmadan, hem de etkinlikten 1 gün önce tazecik teslim ettirdi bize hediyelerini :)

Tatlarından bahsedeceğim elbette, fakat öncesinde ürünler hakkında genel bir bilgi vermek istiyorum.

Herşeyden önce firma, % 100 doğallık ilkesinden hareketle, ürünlerinde hiçbir katkı maddesi, renklendirici ve glikoz şurubu kullanmıyor. Ürünlerin tümü, Gaziantep'teki fabrika'da tamamen geleneksel usüllerde ve el yapımı olarak hazırlanıyor.

Kahke kurabiye, tatlı-tuzlu kurabiye, el yapımı galeta, acıbadem, gevrek, cantuccini gibi el yapımı lezzetlerin yanısıra pasta tabanı, lavaş, tortilla, baklavalık yufka,mantı ve çiğ kadayıf gibi zengin ürün çeşitleri ve bunların da gerçekten çok fazla alt çeşidi mevcut.


Ürünlerden bazıları:








Etkinlik için gönderilen ürünlerden benim payıma düşenler bunlar.


Tatlıyı ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz artık :) Cennet pastası yer fıstıklarıyla bezenmiş, anne kurabiyesi tadında. Kayısılı kurabiye ise favorim oldu. Üzeri hindistan cevizi kaplı. Şekeri tam ayarında. Zaten, katkı maddesi olmadığından minik kızıma da güvenle yedirdim. Gerçekten çok başarılılar. Çay ya da gazlı içeceklerin yanında çok iyi gidiyor.

Unutmadan, ürünler karafırında ve fındık kabuğu ateşi pişiriliyor.

 Ürünleri ayrıntılı incelemek isterseniz, sizi site sayfasına yönlendireyim :))


Ankara'da yaşayanlar, Makromarket'ten satın alabilirsiniz. Ya da ben internetten alayım, adresime gelsin diyorsanız Online Market'ten sipariş verebilirsiniz.

Edit(31.05.2014): Firma yetkilisinden aldığım bilgiye göre ürünler, 02 Haziran itibariyle Ankara'da Çağdaş, Adese, Real ve Şekerciler marketlerde,  Shell ve Lukoil benzin istasyonlarında ve son olarak bazı şarküterilerde satışa sunulacak. Bilginize...


1 yorum:

  1. makromarketlerden alıyorum , diğer marketlerede gelmesini istiyoruz özellikle çağdaş bana çok yakın :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...