Bak Bakalım Blogumda Var mı?

6 Mayıs 2014 Salı

Taze Bittiler- 42

Mayıs ayının ortalarına geldik, ben hala geçtiğimiz Mart ayında neler bitirdiğimi paylaşıcam sizlerle. Neyse ki, çok güzel sebeplerim var ;)

Hadi birlikte bi geçmişe bakalım :)




1- Soft to Plus Ginseng Özlü 3'ü 1 Arada Şampuan: Çok bilinmeyen bir marka ve firma tarafından denemem için gönderilmişti. Çok ilginç ve değişik bir şampuan. Kutusu içerisinde şampuana özlerinin eşlik ettiği ginseng bitkisi konmuştu. Detaylı yorumlarım burada.

2- Cyrene Keratin ve Collagene Şampuan: Ne yazık ki, şampuan, saç kremi gibi ürünlerin numuneleri sağlıklı yorum yapabilmek için yeterli gramajda değil. Fakat, hatırladığım; hoş kokusunun olması ve iyi temizlemesiydi...

3- Neutrogena El Kremi: Yoğun formülüyle fazla neme ihtiyaç duyan eller için hazırlanmış. Özellikle taşınma döneminde, her ne kadar eldiven kullansam da, ben yapısından çok hoşlanmadım bu kremin.

4- Beemy Honey Yüz Temizleme Jeli: Kokusundan hiiiç hoşlanmadığım bir temizlik ürünü. Fakat iyi temizlediği konusundaki fikrim değişmedi. Yazısı burada.

5- Dalan D'olive El&Vücut Kremi: Bu tarz kremleri vücut kremi olarak kullanan var mıdır bilmiyorum ama ben, ellerim için severek kullandım, hatta 2. sini bile bitirdim. Yazısı burada.

6- Fresh Line Persephone Vücut Sütü: Tek kullanımlık olmasına üzüldüğüm bir numune. Bildiğiniz gibi, marka tamamen doğal, kimyasallardan uzak ürünler üretiyor. Başarılı bulduğum bir marka, başarılı bulduğum ürünü.

7- Pastel Sun Queen Parfüm: Markanın çok kalıcı parfümlerinden biri. Elimdeki 10-100 milyon ürün olmasa alır, severek kullanırdım :)

1-2 güne kadar da Nisan ayında bitirdiklerimi paylaşırım sizlerle. Zira, henüz fotoğraflarını bile çekemedim...



8 yorum:

  1. neutrogenın eltırnak için olanına bayılıyorum yahu,bunu beğenmeyenlerin sayısıda fazla bende dahil hoşlaşmamıştım yapısından :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Bazı ürünlerini de çok başarılı buluyorum :)

      Sil
  2. Dalanları ben de seviyorum tam çantaya atmalık. Gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
  3. Beemy Honey yüz temizleme jelini ben de kullanıyorum hem de büyük boy :/ Kokusu rahatsız etmedi beni, temizlemesi de güzel ama yanaklarımı kuruttu beni biraz :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen hoşlandın demek ki kokusundan Şulecim. Tercih işte, ben sevmedim. Tam anlamıyla cildine uygun olmayabilir şikayetine bakılırsa.
      Sevgiler canım...

      Sil
  4. Sevmedigim ürünler bitince acayip rahatliyorum, sanada gecmis olsun, gelsin yeniler ciciler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)
      Sevdiğim sevmediğim ne bitirdiysem seviniyorum artık. Ooooh, açıldı yeni ciciler :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...