Bak Bakalım Blogumda Var mı?

24 Mayıs 2014 Cumartesi

Pril- Ankara Blogger Buluşması

Önceki haftalarda, sevgili Müge'den bir davet aldım. Çok severek kullandığım markanın ürün tanıtımının yanısıra sevgili Açelya Akkoyun ile tanışacağım için de heyecanla kabul ettim :)

"Bulaşık deterjanı" denilince akla ilk gelen marka olan Pril'in ilk defa Ankara'da gerçekleştirdiği etkinlik, Next Level AVM'deki Midpoint Restoran'da gerçekleşti. (Nezih ortamı ve gayet leziz yiyecekleriyle tanışmanızı öneririm.) Marka, yakın bir zaman önce formülünü ve ambalajını geliştirerek piyasaya sunduğu yeni ürününü bu buluşmasında bizlerle tanıştırdı.


Yıllardır hemen herkesin kullandığı markanın, bildiğim ilk müdavimi anneannemdir. Evinde bulaşık deterjanı olarak "Pril" dışında bir marka görmedim. Ardından annem ve son olarak ben de bu markayı
beğenerek kullanıyoruz. Cildimde alerji yapmadan, bulaşıkları güzel temizleyen bir ürün olduğundan ben de güvenle kullanmaya devam ediyorum.



Açelya Akkoyun'u yıllardır çok beğenirim. Hem güzel, hem akıllı hem de bizden biridir benim için. Buluşma sırasında da fikrim değişmedi. Çok pozitif ve gerçekten çok hoş bir bayan :)



Hoş sohbetiyle, birikim ve deneyimlerini bizlerle paylaştı, neden markanın yeni yüzü olmayı kabul ettiğinden bahsetti. Kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum :)


Ve ardından Yenimahalle Semt Pazarı'na giderek Türkiye'nin en hamarat bayanını aradık.


Ve tabii, blogger grubu olarak biz de yarışmaya katıldık. Grup arkadaşlarımdan sevgili Neslihan'la birlikte tabakları yıkarken :) Ve tabii kazanan bizim grubumuz oldu :)


MED Partners Ajans'sa sevgili Müge ve Ünzile'ye ve tabii Pril'e çok teşekkürler...




6 yorum:

  1. ay ne güzel eğlenmişsinizz , 1. olan takımı öperim :)) Açelya ve Müge hanımlarla tanışmayı çok istiyordum nasip değilmiş. Artık başka etkinliklerde görüşürüz.

    Pril Başlı başına bir kocaman marka , her evde mutlaka var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umuyorum başka etkinliklerde Canancım, Ece Naz iyi olsun yeter ki :)

      Sil
  2. Çok keyif aldığım ve çok eğlendiğim bir etkinlik oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de Gülo Annecim :) Görüşmek üzere tekrar :)

      Sil
  3. hem etkinlik hem açelya hanımla tanışman ve hem blogger dostlarıyla beraber olman süper.daha nice etkinliklere :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...