Bak Bakalım Blogumda Var mı?

17 Ocak 2014 Cuma

Telefongiydir.com ile Telefonlarımız da Modaya Uysun...



Çağın hızına ayak uydurmak zor. Bu hıza yetişebilmek içinse sürekli bir koşturmaca içerisindeyiz. İşte tam da bu sırada cep telefonlarımız, işlerimizi kolaylaştırmamızda büyük rol oynuyor; deyim yerindeyse hayat kurtarıcımız oluyor.



Yüzlerce marka ve model arasından seçtiğimiz telefonlarımızın, hem zarar görmesini engellemek, hem de klasik görüntülerinden kurtararak tarzımızı yansıtan hale getirmek için tasarımcılar artık birbiriyle yarışıyor. Birbirinden güzel telefon kılıfı ve aksesuarı seçiminde bizlere yardımcı olacak isimse bir tık uzağınızda…



Bu sitede telefonunuza ve tarzınıza uygun ürünler bulmanız mümkün. Ürün yelpazesi o kadar geniş ki, size sadece tercih yapmak kalıyor.


Silikon kılıflar…

Şarjlı kılıflar…
 


Cüzdan şeklinde kılıflar…

Çeşit çeşit kapaklar….



Tüylü kapak kılıflar…
 Şu taşlı modelin güzelliğine bakar mısınız?


Eşiniz ya da sevgilinizle olan bütünlüğünüz, telefon kılıflarınıza da yansımalı ;)
  
Ya da sade telefon kılıfı ve kapaklar satın alarak üzerini sticker ve aksesuarlarla süsleyebilirsiniz. 

Siz de www.telefongiydir.com adresinden siteye ulaşabilir, birbirinden güzel telefon kılıf ve aksesuarlarına kargo ücreti ödemeden sahip olabilirsiniz. Üstelik her alışverişinizde ekran koruyucusu hediye!




2 yorum:

  1. 3, kılıfa benzer bi kılıf aldım.çok keyifliler.açık renk aldığımdan danteli kirlendi.şimdi kendim süsleyeceğim yeniden :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen yaparsın mutlaka güzel şeyler ablacım :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...