Bak Bakalım Blogumda Var mı?

29 Ocak 2013 Salı

Çok Şekerliyim...

Herkese merhaba,
Biraz önce, izleyicisi olduğum blogları uzuuun uzun okuma fırsatı buldum, kendi blogumu ve sizleri de ne kadar özlediğimi farkettim. Çok alışmışım ben sizlere...
Artık, gebeliğimin 26. haftası içerisindeyim. Yaklaşık 20 gün önce 50 ml'lik şeker yükleme testi yapıldı ve kan şekerim yüksek çıktı. Birkaç gün sonra ise bu defa 100 ml'lik şeker yüklemesi yapıldı ve sonuç; şeker oranım yine yüksek.
Acilen hastaneye yatırıldım, insülin ve diyete başlanarak kan şekeri düzeyim normal seviyeye getirilmeye çalışıldı. 1 haftanın ardından bugün taburcu oldum ve şimdi çook özlediğim evimdeyim.
Şeker düzeyim hala istediğimiz seviyede değil fakat en azından acil durum alarmı vermiyorum şimdilik :)
Biraz daha dinlenmek üzere evimde olucam. Diyet yemekleri ve insülin de en yakın arkadaşlarım :)
Şimdilik bu şekilde bir ses vereyim dedim. Bu arada, yokluğumda mesaj göndererek beni merak eden ve soran arkadaşlarıma teşekkürler.

Dipnot: Fotoğraf, internetten alıntıdır.

8 yorum:

  1. geçmiş olsun tatlım, bazen ara verdiğin için yine aynı şekilde sandım bende demek hastanedeydin ufaklık şimdiden yormaya başladı annesini yaramaz :))

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Özgecim, sanırım bundan sonra uzun aralar verirsem sebebi ufaklık olacak :) Ve evet, çok yoruyor beni bu yaramaz :)

    YanıtlaSil
  3. çok geçmiş olsun youtube guru olan londradabirtürkkızı nda da bu olmuş hatta bir videousu bile var belki sana yardımcı olur:http://www.youtube.com/watch?v=sJmwQ93qVwE

    YanıtlaSil
  4. çok geçmiş olsun.benim şeker yüklemem de haftaya yapılacak umarım sorun çıkmaz.Allah bebeklerimizi sağsalim sağlıklı bir şekilde elimize almayı nasip etsin.

    YanıtlaSil
  5. İlgine çok teşekkürler canım, hemen bakıyorum...

    YanıtlaSil
  6. Umuyorum bir sıkıntı çıkmaz sende bronz makyaj. Gerçekten çok stresli bir dönem. Senin dışında gerçekleşen bir durum ve vücudunun vereceği tepkiye %100 müdahale edemiyorsun. Kendine çok dikkat et...

    YanıtlaSil
  7. Kuzunla çok şekersiniz ikisiniz de ondan yükselmiştir canım. Geçmiş olsun :( Kendine dikkat et canım.

    YanıtlaSil
  8. :)) Son günlerde çok sık duyuorum bunu Sevdacım. Çok güzel bir moral cümlesi :)
    Teşekkürler...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...