Bak Bakalım Blogumda Var mı?

3 Eylül 2012 Pazartesi

Taze Bittiler- 23

Geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde, daha önce oluşturduğum bitirilecekler listemin dışında sürpriz bitirdiğim ürünler de oldu. Ürünler hakkındaki kısa görüşlerim aşağıda.
1- Nivea Arındırıcı Temizleme Jeli: Yağlı ciltler için önerilen bu ürünü, yaz döneminde severek kullandım. Cildi matlaştırıyor ve yağlı görüntü ve hissin ortadan kalkmasına yardımcı oluyor. Jelin içinde doğal limon otu ve pirinç özü bulunuyor. Jel, içeriğindeki mikro kürecikler sayesinde aynı zamanda peeling görevi de görüyor.

2- Fresh Care Aqua Lens Solüsyonu: Şurada bahsettiğim alışverişimde hediye olarak gelen bir üründü. Hiç bu kadar başarılı olacağını tahmin etmemiştim. Hem gözlerime hem de lenslerime herhangi bir olumsuz etkisi olmadı.

3- Arko Duş Jeli: Kayısı ve krem özlü duş jeli. Yoğun kokulu ama kokunun kalıcılığı yok denecek kadar az.

4- Flormar Selection Oje: Serinin 10 numaralı ojesi. Özellikle yaz mevsimlerinde severek kullandım. Görüşlerim burada

5- Golden Rose Oje: Proteinli olan 203 numaralı bu ojenin yapısı artık bozulmuş. Kireç beyazı olarak da biliniyordu. Geçenlerde sürdüğümde ellerim de bayağı bronzlaşmış olduğu için neon ojeler gibi durdu :)

6- Golden Rose Wonder Lash 12X Volume&Lash Lift Maskara: Çoook severek kullandım. Biraz topaklanmasaydı, bir de ambalajı biraz daha kaliteli olsaydı piyasadaki benim diyen maskaralara bayağı fark atmış olacaktı. Tanıtımım burada

7- Numuneler:
    Nivea Pure&Natural Anti Age Gece Kremi: Bu kremi daha önce hiç kullanmamıştım. Bir numune kullanımının ardından ürün hakkında ahkam kesemem ama kokusu güzel ve sürüldüğünde cildimde yumuşacık bir his bıraktığını rahatlıkla söyleyebilirim.

  Avon Numune Rujlar: Bundan sonra sadece numune mi kullansam ne? Hem yer kaplamıyor, hem yeterli bir süre gidiyor, hem de renkten sıkılma gibi bir derdiniz yok, hem de kısa sürede bittiği için bozulma riski yok. Renkleri satıştan kaldırıldığı için göstermeme gerek yok ama biri kahve diğeri de turuncu tonlardaydı.

Elimde, Eylül ayında bitirmeyi planladığım 18 üründen oluşan listem var. Bakalım hangileri bitecek, hangilerinin yerine başkaları sürpriz yapacak, görelim...

2 yorum:

  1. Ojenin rengi ne güzelmiş öyle :) Gitsin eskiler gelsin yeniler o zaman :)

    YanıtlaSil
  2. Evet Sevdacım, gitsin eskiler, ama gelsin çekmece, dolap, kutu içerisindekiler. Sanırım uzunca bir süre as ihtiyaçlarımın dışında yeni birşey almıycam :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...