Bak Bakalım Blogumda Var mı?

24 Aralık 2011 Cumartesi

Pamuk Deyip Geçmeyin- Cloud Pamuk

Evde olmazsa olmazların içerisindedir pamuk. Hele hele bir de makyaj yapan bir hatunsanız her daim elinizin altında olması gereken bir ürün.
Makyaj pedlerinden pek hazzetmiyorum. Dolayısıyla paket içerisinde satılan pamuklar her zaman favorimdir. Ancak, tesadüfen kullanmaya başladığım bir markaya ait pamuk var ki, bundan sonra başka bir markayla kendisini aldatmayacağım kesin :)
Bir market alışverişim sırasında tanıştım kendisiyle. Farklı birçok marka da ürün kullandım, pamuk satın almadan önce şöyle bir elimle yoklar, ambalajı da şeffaf olduğu için ürünün içerisinde herhangi bir yabancı cisim olup olmadığına dikkat ederim. Bu pamuğu da satın alırken aynı işlemleri uyguladım. Yumuşaklığı daha paketin dışından belli oluyor, aynı zamanda temiz de görünüyordu. Kullanmaya başladığım andan itibaren pamuğun yumuşaklığı kendini farkettirmeyi başardı. Ayrıca tertemiz olması da benim için artı özelliği oldu.
Tüm bunların yanısıra pamuğun emiş gücü de yüksek. Herhangi bir sıvıyı kolaylıkla içine hapsediyor. İlk paketi bitirdiğimde hangi marketten aldığımı unuttuğum için, bayağı bir arayışa girmek zorunda kalmış, hatta bayağı da hayıflanmıştım. Eşim de sağolsun bunu unutmamış, market alışverişlerine gittiğinde sürekli bakmış. Başka bir yerde de bu markayı bulamıyoruz. 5. paketi kullanmaya başladım şimdilerde ve gerçekten çook memnunum.
Aşağıdaki fotoğrafta "Pamuk gibi, yumuşacık" ifadesi, cuk oturmamış mı?

2 yorum:

  1. pamuk deyip geçmemek gerekiyor bazen hiç memnun kalmadıgım pamuklar oluyor
    diskler özellikle paramparca cıkanlar falan.

    çekilişime katılmayanları beklerim
    http://kozmetikdeneyimleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Evet canım, haklısın. Disk kullanmıyorum tercihim her zaman pamuktan yana ;)
    Bu arada notumu aldım, çekilişine mutlaka katılıcam :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...