Bak Bakalım Blogumda Var mı?

8 Aralık 2011 Perşembe

Mimler, Ödüller ve Hakkımdaki 7 Gerçek...

Sevgili Daphne ve Nerwen aynı konuda beni ödüllendirmiş ve hakkımdaki 7 gerçeği öğrenmek istemişler. Seve seve yanıtlıyorum :)

1- Kalbim çok sıcak olmasına rağmen görüntüm icabı insanların bana yaklaşması bazen zordur. Yapım bu, değişemiyorum, bunu değiştiremiyorum. İnsanlar benimle iletişim kurmaktan bazen kaçınabilir ama yine aynı kişilerden (beni biraz tanıdıktan sonra tabi) "Ben seni zamanında çok ukala, accayip burnu havada biri diye nitelendirip durmuştum, halbuki hiç de öyle değilmişsin" cümlesini çok duyarım.

2-Sevgili Daphnecim gibi, 2-3 yaşlarındayken kaybolmuşum. Accayip pimpirikli annem ortalığı ayağa kaldırmış, 4 saat sonra komşumuzun kızıyla güle oynaya eve gelmişim, bir de üstüne üstlük sevine sevine "Anne, bis pazaya gittik" cümlesinden sonra yanağımda müthiş bir acı hissettiğimi çok iyi hatırlıyorum. (Zaten, annemin bir tokadını yemiştim o da bu sebeptendir),

3- Koku manyağıyım. Güzel ya da kötü her türlü kokuyu herkesten önce farkederim. Aldığım şeylerin güzel kokulu olması tercih sebebimdir. Özellikle de kokulu mum hastasıyım,

4- Bir Tarkan fanatiği(yd)im. Akşam 9'da başlayacak olan konserinde, kendisini en önde izlemek için sabahın 7'sinde konser alanında olduğumu bilirim. Ayrıca, TV'de ya da herhangi bir konserde sevdiği sanatçıya sesini duyurabilmek için çılgınca bağıran, ağlayan özellikle de bayan hayranlara kızarak neden böyle birşey yaparlar ki sorusunu çok sormama rağmen, gittiğim ilk konserinde Tarkan, sahneye çıktığında deliler gibi Tarkan'a sesini ve sevgisini duyurmaya çalışan evet bendim, o ortam bambaşka birşeymiş :)

5- Uyumlu bir insanım ama zorla ya da zorunluluktan dolayı birşey yapmam gerektiğinde beni afakanlar basar. Kendim bunalırım ama bana bunu yaptıranı da feci bunaltırım,

6- Sessiz ortamlarda duramam, daralırım, bunalırım, uykum gelir. Sesli ve kalabalık ortamlarda huzurluyum,

7- Yılan ve karanlıktan deli gibi korkarım.

:) Eğlenceliydi. Bu mimi takip ettiğim birçok blogger arkadaşım yaptı ama Allaboutİlknur, Hernefesalışımızbayramdı, ByDG, ve Xcelis cime gönderiyorum.

6 yorum:

  1. 1.ve 5. benimde özelliğim koyboluş hikayeleride ayrı güzel şimdi olsa o çocuk asla bulanamaz allah kimsenin başına getirmesin severek okudum canım sağol cevaplandırdığın için:))

    YanıtlaSil
  2. Doğru söylüyorsun Daphnecim, devir kötü(Bu cümleyi de her devrin insanı söyler ;) )

    Ben teşekkür ederim mimlerin için hazırlaması çok keyifli ;)

    YanıtlaSil
  3. Çok zevkle okudum yazını... Bu mim için affını rica edeceğim. Bir süredir yazmaya ara verdim. Kişisel bir yazıyla dönmeyi ise hiç düşünmüyorum. Lütfen kusura bakma, mim için teşekkürler.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  4. tarkan konserindeki halini görmek isterdim :D

    YanıtlaSil
  5. :))
    Müthişti konser müthişti....Dolayısıyla coşmuştum ben coşmuştum Nerwencim :)

    YanıtlaSil
  6. hmmmm mim :) aldım kabul ettim;) en kısa zamanda (ama zorlanacağım bi mim sanki :)cevaplamaya çalışırım )

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...