Bak Bakalım Blogumda Var mı?

28 Aralık 2011 Çarşamba

Çok Mutluyum Çoook...

Kazandığımı öğrendiğimde çocuklar gibi mutlu olduğum, bana ulaşmasını  dört gözle beklediğim sevgili Moda Kurabiyeleri'nden kazandığım cici ojelerim biraz önce elime geçti. Her ojenin rengi birbirinden güzel :) Büyük ihtimalle öğleden sonra China Glaze'lerden kırmızı olanını burada yayınlarım :) Bu arada belirtmeden geçemiycem, nasıl özenli paketlemiş hediyelerimi anlatamam, kendisine tekrar teşekkürlerimi iletiyorum buradan :)

Bu da sevgili Tiryaki Hobi'den gelen hediyem. Benim favori rengim olan mavi, nazarlar değmesin diye nazar boncuklu ve müthiş derecede kullanışlı. Çok başarılı buldum, çok severek kullanıyorum :) Teşekkürler...

6 yorum:

  1. hediye almak hep çok güzel ne olursa olsun :) sondaki çanta içi mi yoksa ayrı bi çantamı? hepsini güle güle kullan ojelerin renkleri çok güzel gerçekten.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle Cecilia'cım, hepsine resmen deli oldum :) Alttaki çanta içi düzenleyici, ortadaki geniş gözün yanısıra ayrıca kenarlarında bir sürü cep var... Çok güzeller hepsi de çoook :)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler Tiryaki :) Kazancın bol olsun ;)

    YanıtlaSil
  4. İyi günlerde kullanın =) Paylaştığınız için mutlu oldum=)Kırılmasınlar diye biraz fazla paketledim =).çünkü bir kere kargoyla gelen ojem kırılmıştı.

    YanıtlaSil
  5. Çoook teşekkürler tekrar M.cim, özenin ve ilgin için tekrar tekrar...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...