Bak Bakalım Blogumda Var mı?

30 Mart 2018 Cuma

KIKO Milano Arctic Holiday Koleksiyonu: Allık- 03 Dangerous Cherry

Geçtiğimiz yıl, Kasım ayında yaptığımız Bologna seyahatinde denk geldiğim ve dönerken mutlaka benimle gelmesini istediğim bir kozmetik ürünüyle hepinize merhaba...

Öncelikle markanın Limited Edition koleksiyonları arasında yer alan Arctic Holiday serisine kısa bir göz atalım derim.


Sofistike ve zarif makyaj arayanların beğenisini kazanan koleksiyon, buzulların ışıklarından esinlenilerek hazırlanmış. Tasarımında buz kristalleri görünümüne sahip ürünlerden oluşan koleksiyonda makyaj ve cilt bakım ürünlerinin yanısıra çeşitli aksesuarlar da bulunuyor.




Metalik ve holografik yansımalara sahip seride; pudra, allık, highlighter, maskara, eyeliner, tekli göz farı ve far paleti, mat ve metalik yapıda ruj, oje, glitter, ayna efektli çanta, serum, lipbalm ve pudra fırçası yer alıyor. Mat ya da parıltılı bitişlere sahip bu ürünler; "Sofistike- Cazibeli- Eksantrik ve Heyecanlı" makyaj görünümleri yaratmak için birbirinden güzel.


Kuzey ışıklarının görkemli yansımaları ve ışık oyunlarını yansıtan ambalajı bile albeni konusunda birçok markanın ambalajını es geçecek formda.
Bologna'daki KIKO Mağazasında, bu seriyi, renkleri ve tasarımı gördüğümde kayıtsız kalmam elbette mümkün olmadı. Biraz da farklı tonlarda makyaj ürününe sahip olma dürtüsüyle seçtiğim ürünse; koleksiyonda 3 farklı tona sahip fırınlanmış allıklar içerisinde yer alan 03-Dangerous Cherry oldu.
Buzlu sudan elde edilen bileşenlerle zenginleştirilmiş ürün, yoğun olmayan zencefil ve baharat kokusunda. Uyguladıktan sonra o kokuyu tekrar almıyorsunuz.
Fırınlanmış bu allık, yoğun yapısının da etkisiyle inanılmaz derecede pigmentli. Öyle ki, fırçayı hafifçe değdirip çekmeniz, yanaklarınızda oluşacak yoğun gül kurusuna kaçan pembe renk için yetiyor da artıyor bile.
Rengi anında yansıtmasının yanısıra 10 saat kadar cildimde canlı görünümünü kaybetmeden kalan ürün, sanıyorum çok çok uzun süre kullanacağım ürünlerim arasında.
Yukarıdaki fotoğrafta çok çok çok hafif uyguladığım allıktan biraz fazla uygulamam, tüm makyajımı anında bozabilirdi.


Yanlış hatırlamıyorsam Ocak ayında, ülkemize gelen bu koleksiyon, markanın benim en sevdiğim koleksiyonları arasında yerini aldı bile.


Hepinize mutlu haftasonları...

































7 yorum:

  1. Alliklarin rengine bayıldım 😊

    YanıtlaSil
  2. Renge bayıldım sanada çok yakışmış canım

    YanıtlaSil
  3. markayı çok beğeniyorum, allığın rengi de çok güzel, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. Renk cok tatli canim 😍

    YanıtlaSil
  5. Ürün görselleri gerçekten albenili..Allığın rengi çok yoğun ama bir o kadar güzel.Uygulamada da hafif ve doğal bir görüntü vermiş.

    YanıtlaSil
  6. İlknur nasıl güzel bir rengi var bu allığın. Far olarak da harika olur. Güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil
  7. allığın pigmentasyonu resimlerden bile belli,
    keyifle kullan canım denk gelince inceleyeyim bende...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...